Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top

Μαρόκο

Με πλούσια ιστορία και πολιτισμό, το Μαρόκο είναι η πολύχρωμη χώρα της βόρειας Αφρικής. Από το Μαρακές μέχρι την Καζαμπλάνκα και το Φεζ, αυτός ο προορισμός είναι μια ωδή στη ζεστασιά του αραβικού κόσμου. Στην πρώτη βόλτα στα στενά σουκ οι ταξιδιώτες αντικρύζουν αμέτρητα μπαχάρια, χρώματα και αρώματα. Με φόντο τη Σαχάρα βλέπετε πως ζουν οι βεδουίνοι, γραφικά χωριά και αυτοκρατορικές πόλεις στα όρια Δύσης και Ανατολής. Υπέροχοι κήποι, ψηλά βουνά και ο Άτλαντας στη μέση της ερήμου είναι μόνο κάποια από τα μαγευτικά σημεία στο Μαρόκο.

Διασκεδάστε στο Μαρακές, την πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, και περπατήστε στο θρησκευτικό κέντρο της χώρας, το Φεζ. Με εγγυημένες αναχωρήσεις και μία εξειδικευμένη Dion Insider στο ταξίδι σας, θα ανακαλύψετε όλους τους θησαυρούς που κρύβει το Μαρόκο. Επιλέξτε το πακέτο που σας ταιριάζει και φύγαμε με μία τελική τιμή.

Δείτε όλα τα ταξίδια: "Μαρόκο"

Η φωτογραφία απεικονίζει ένα στιγμιότυπο από τα πολύχρωμα μπαχάρια στα παζάρια που συναντούν οι ταξιδιώτες στο ταξίδι στο Μαρόκο που διοργανώνει το ταξιδιωτικό γραφείο diontours & red elephant 28η Οκτωβρίου

5 ημέρες με 1145€ / ανά άτομο

10.0 Θαυμάσιο
Ο δρόμος των χιλίων Κασμπά