Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top

Γνωρίστε την ομάδα μας

Όλοι μας στο DionTOURS & Red Elephant έχουμε κάτι κοινό – την αγάπη για το ταξίδι, την εξερεύνηση του κόσμου και την ανακάλυψη νέων προορισμών. Ο καθένας από εμάς έχει προσωπική εμπειρία των προορισμών που χειρίζεται και ο στόχος μας είναι να τη μοιραζόμαστε με εσάς, τον εκλεκτό υποψήφιο ταξιδιώτη μας.

Δεν είμαστε μία απλή διαδικτυακή μηχανή αναζήτησης. Είμαστε πραγματικοί άνθρωποι, σε πραγματικό χώρο εργασίας και είμαστε εμείς και οι συνεργάτες μας στην κάθε γωνιά του κόσμου, που κάνουμε τη δουλειά μας ξεχωριστή. Όταν αποφασίσετε να μας γνωρίσετε, θα μοιραστούμε την ταξιδιωτική μας γνώση μαζί σας: τα μάτια και τα αυτιά του μοναδικού κόσμου των ταξιδιών. Γιατί να ξοδέψετε ώρες ολόκληρες για να αναζητήσετε άγνωστα μέρη, όλους τους πιθανούς τρόπους μετακίνησης και δυνατότητες εκδρομών, όταν οι σύμβουλοί μας μπορούν να σας τα ετοιμάσουν άμεσα και να οργανώσουν κάτι το εξαιρετικό που ίσως δεν έχετε σκεφτεί?

Εδώ μπορείτε να μάθετε λίγα περισσότερα στοιχεία για τους ανθρώπους στην άλλη άκρη του τηλεφώνου. Ποιοι είμαστε, που έχουμε ταξιδέψει και μερικές από τις ταξιδιωτικές μας εμπειρίες και προτάσεις. Μπορείτε λοιπόν να ψάξετε τον σύμβουλο που έχετε μιλήσει ήδη ή να βρείτε τον κατάλληλο για να σχεδιάσετε τον επόμενό σας προορισμό.

Management Team

Product Team

Travel Specialists

Behind The Scenes

Sorry, the comment form is closed at this time.