Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Το όραμα μας

We have a Dream

Όλοι εμείς στην ομάδα του Diontours & Red Elephant μοιραζόμαστε μία κοινή φιλοσοφία: “Ζούμε για να ταξιδεύουμε και ταξιδεύουμε για να ζούμε”

Σε αυτό το ταξίδι της ζωής, προσπαθούμε να εξελιχτούμε γνωρίζοντας διαφορετικούς ανθρώπους και πολιτισμούς, διαφορετικές συνήθειες και ήθη. Διευρύνουμε τους ορίζοντές μας, συλλέγοντας εμπειρίες, εικόνες, γεύσεις και αρώματα.

Το απόσταγμα των ταξιδιωτικών εμπειριών μας είναι ένα:  “Δεν υπάρχει σημείο στη Γη, που να μην μπορεί να σε συναρπάσει”, αρκεί να το επισκεφτείς για τους σωστούς λόγους και υπό τις κατάλληλες προϋποθέσεις.

Για αυτό λοιπόν είμαστε εδώ, για να εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τον κατάλληλο για εσάς προορισμό. Είμαστε εδώ, για να εγγυηθούμε την ποιότητα των ταξιδιωτικών υπηρεσιών, που σας παρέχουμε. Είμαστε εδώ, για να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις. Είμαστε εδώ, ώστε μόλις επιστρέψετε από το ταξίδι σας, να οραματιστούμε μαζί το επόμενο, είτε κάπου κοντά είτε σε μέρη μακρινά.

Το όραμα μας είναι να δημιουργήσουμε μια κοινότητα ανθρώπων, που έχουν τις ίδιες ανησυχίες και τις ίδιες επιδιώξεις, να μοιράζονται την ίδια αγάπη, αυτή για το ταξίδι και τη ζωή.

 

Εκ μέρους τις ομάδας της Diontours & Red Elephant,

Βασίλης Καλαθάς

Sorry, the comment form is closed at this time.