Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Ευθυμία & Αντώνης- Γαλλική Πολυνησία, Σεπτέμβριος 2017

Ευθυμία & Αντώνης- Γαλλική Πολυνησία, Σεπτέμβριος 2017

Γαλλική Πολυνησία, Σεπτέμβριος 2017

Καλημέρα σας.

Μετά από μεγάλη έρευνα, αποφασίσαμε κι εμείς να εμπιστευτούμε το πρακτορείο Red Elephant και τον Πέτρο, για το πιο σημαντικό ταξίδι της ζωής μας. Το γαμήλιο. Ο προορισμός μας : Η Γαλλική Πολυνησία. Ο σχεδιασμός του ταξιδιού έγινε εξ’ ολοκλήρου από τον Πέτρο, μετά τις απαραίτητες διευκρινίσεις από εμάς, σχετικά με τις προτιμήσεις μας. Αναχωρήσαμε για το μακροσκελές ταξίδι μας, μετά από μια πλήρη ενημέρωση για την περιοχή που θα επισκεπτόμασταν, με soundtrack το αγαπημένο :

https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

Διασχίσαμε την μισό πλανήτη, περνώντας από Κων/πολη, Σιγκαπούρη, και Νέα Ζηλανδία, για να καταλήξουμε στον πρώτο μας σταθμό. την πρωτεύουσα της γαλλικής Πολυνησίας, την Ταϊτή. Πλέον είχαμε εισέλθει στον Παράδεισο !! Αφού ξεκουραστήκαμε από το ομολογουμένως μακροσκελές ταξίδι μας, πήραμε έναν ξεναγό και μέσα σε 4-5 ώρες είχαμε γυρίσει όλο το νησί και είχαμε μάθει τα πάντα για αυτό καθώς και την κουλτούρα των ντόπιων. Την επόμενη μέρα, πετάξαμε για την ήσυχη Μουρέα. Το νησάκι με σχήμα καρδιάς, δίπλα ακριβώς από την Ταϊτή. Εκεί παρασυρθήκαμε από την ήρεμη και χαλαρή ζωή των ντόπιων, αποβάλλοντας όλο το στρές και το άγχος. Το ξενοδοχείο που είχαμε κλείσει, είχε απίθανη ιδιωτική παραλία, με εξωτικούς φοίνικες, φανταστική μουσική και πολύχρωμα κοκτέηλ. Μακράν η καλύτερη επιλογή καταλύματος στο συγκεκριμένο νησί, μιας και είχαμε δικό μας σπιτάκι -μπανγκαλόου, δίπλα στη θάλασσα. Την επόμενη μέρα γυρίσαμε όλο το νησί, και απολαύσαμε την ηρεμία του. Την τελευτυαί μας μέρα, αποφασίσαμε να κάνουμε μια δραστηριότητα που μας είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Βόλτα στα τιρκουάζ νερά του ύφαλου, και κολύμπι με σαλάχια και μικρούς καρχαρίες. Όπερ και εγένετο ! Μοναδική εμπειρία που κατέληξε σε πικ νικ και ψήσιμο σε ιδιωτικό νησί.
Μετά από μια τόσο μοναδική εμπειρία, ετοιμαστήκαμε να αναχωρήσουμε για τον τελευταίο μας σταθμό. Το πολυδιαφημισμένο Μπόρα-Μπόρα. Όταν προσγειωνόμασταν, αντικρίσαμε τον λόγο που είναι τόσο πολυδιαφημισμένος ο συγκεκριμένος προορισμός και ιδιαιτέρως αυτό το νησί.!! Πολύχρωμα νερά, απίθανη βλάστηση, και τροπικό – εξωτικό κλίμα. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τα συναισθήματα και τις εικόνες που αντλήσαμε από αυτόν τον προορισμό…. Γι’αυτό θα αφήσουμε τον καθένα να τα καταλάβει μέσα από λίγες εικόνες που θα μοιραστούμε μαζί σας.

Αυτό που εμείς αποκομίσαμε από αυτό το ταξίδι είναι πως ο παράδεισος αποτελείται από λίγα και βασικά συστατικά. Και ότι ο Θεός, μπορεί να βολτάρει όλη μέρα πάνω στον πλανήτη μας, αλλά στο τέλος της μέρας του, επιστρέφει στην Γαλλική Πολυνησία για να ξεκουραστεί.

Το soundtrack του ταξιδιού αυτού δεν θα μπορούσε να είναι άλλο….

https://www.youtube.com/watch?v=S2eNb43kA00

Με εκτίμηση,

Ευθυμία & Αντώνης

Ετικέτες:

Αφήστε Σχόλιο: