Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Βρυξέλλες – Μπριζ

Επιστροφή

Βρυξέλλες – Μπριζ

5, 6 ημέρες με 1030€ 930€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Βρυξέλλες – Μπριζ για 5, 6 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 29/ΑΠΡ, 2/ΙΟΥΝ

Η παραμυθένια Μπρυζ, οι Βρυξέλλες, η “πρωτεύουσα της Ευρώπης”, η επιβλητική Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και η Αμβέρσα “η πόλη των διαμαντιών”, αποτελούν σταθμούς αυτής της σύντομης απόδρασης σε πανέμορφες Eυρωπαϊκές πόλεις, που θα σας χαρίσουν εικόνες μοναδικές!

 • Προορισμός
  Βέλγιο, Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Μπρυζ
 • Διάρκεια
  5, 6 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  29/ΑΠΡ, 2/ΙΟΥΝ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: Αθήνα - Βρυξέλλες
Πτήση για Βρυξέλλες. Άφιξη και πανοραμική περιήγηση της πρωτεύουσας του Βελγίου και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα θαυμάσουμε το πολυσύχναστο κέντρο, όμορφες πλατείες, εντυπωσιακά κτίρια, ιστορικά μνημεία, πλακόστρωτες γειτονιές, μεγάλα πάρκα αλλά και υψηλές σύγχρονες κατασκευές που φιλοξενούν υπηρεσίες και Ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα όπως το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Στη συνέχεια μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Βρυξέλλες - Αμβέρσα - Μπριζ
Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τη Βελγική Φλάνδρα. Θα επισκεφθούμε την Αμβέρσα, σταυροδρόμι των τεχνών και του εμπορίου, δίπλα στον ποταμό Σχέλντε. Θα θαυμάσουμε το λιμάνι, ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης, το Δημαρχιακό Μέγαρο, τα πλησίον συντεχνιακά κτίρια, τον Καθεδρικό Ναό και το ιστορικό της κέντρο. Συνεχίζουμε με τη μεσαιωνική Μπριζ. Θα δούμε την κεντρική πλατεία, το Διοικητήριο, τη λίμνη της αγάπης, διάσπαρτους ναούς, το πρώτο νοσοκομείο της Ευρώπης, γέφυρες και παραδοσιακά σπίτια στις όχθες. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Βρυξέλλες (ελεύθερη μέρα)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στην κεντρική πλατεία Grand Place, με τα όμορφα κτίρια, στην Ευρωπαϊκή γειτονιά «European Quarter», με τις μοντέρνες κατασκευές που φιλοξενούν υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στον εμπορικό πεζόδρομο «Rue Neuve», με τα πλακόστρωτα στενά και τα παραδοσιακά εστιατόρια, μπιραρίες και μπουτίκ σοκολάτας. Απολαύστε μια βόλτα στην «Άνω Πόλη» όπως στην «Αvenue Louise» και την «Boulevard de Waterloo», με τα επώνυμα καταστήματα ή μια επίσκεψη στην πλατεία Sablon ή την Sainte Catherine, με τα γραφικά μαγαζιά. Δοκιμάστε τοπικά εδέσματα και μερικές από τις διάφορες ετικέτες μπίρας που φημίζεται το Βέλγιο.
4
4η μέρα: Βρυξέλλες - Γάνδη - Λιλ (προαιρετικά)
Πρωινό και ελεύθερη μέρα. Σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε στην προαιρετική μας εκδρομή (κόστος 85€). Θα επισκεφθούμε τη Γάνδη και θα περιηγηθούμε στο ιστορικό της κέντρο, όπου θα δούμε τα τρία μεσαιωνικά ορόσημα και τους μεγαλοπρεπείς της πύργους, όπως το επιβλητικό Διοικητήριο, το Ναό του Αγίου Νικολάου και τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Βονιφάτη. Δίπλα τους η γέφυρα του Αγίου Μιχαήλ με την υπέροχη θέα στο κανάλι και στην προβλήτα του παλιού λιμανιού. Συνεχίζουμε με τη Γαλλική Φλάνδρα και την πανέμορφη Λιλ, το «Παρίσι του Βορρά», διπλά στον ποταμό Deule. Θα θαυμάσουμε τα φλαμανδικά σπίτια, την πλατεία Charles de Gaulle, τα απομεινάρια της ισπανικής κυριαρχίας, επιβλητικά κτίρια αρχιτεκτονικής Haussmann, αλλά και επιρροές Art Nouveau και Art Déco σε κάθε γωνία της πόλης. Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στις Βρυξέλλες. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Βρυξέλλες - Αθήνα
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος. Στη συνέχεια μεταφορά στο αεροδρόμιο και επιβίβαση στην πτήση της επιστροφής μας.
Σημείωση: Το 6ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μια επιπλέον ελεύθερη μέρα.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Αναχωρήσεις Ημέρες Early booking 1 Early booking 2 Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί
29/ΑΠΡ 5 930 € 980 € 1030 € +175€ 880 €
2/ΙΟΥΝ 6 980 € 1030 € 1080 € +260€ 930 €
 • Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων
Οι πτήσεις μας με Sky Express:
GQ 800 Αθήνα - Βρυξέλλες 10:45-13:00
GQ 801 Βρυξέλλες - Αθήνα 14:00-18:00
 • Όλες οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με πτήσεις της Sky Express
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλοι καυσίμων, parking, φόροι πόλεων, ταξιδιωτική ασφάλεια και ασφάλεια COVID για ταξιδιώτες έως 75 ετών
 • 4, 5 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Marivaux Brussels 4* (για την αναχώρηση 29/4), Pentahotel Brussels City Centre 4* (για την αναχώρηση 2/6) ή παρόμοιο
 • Πρωινό καθημερινά
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλιση με κάλυψη Covid-19 έως 75 ετών
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Εισιτήρια εισόδων
 • Προαιρετική εκδρομή Γάνδη, Λιλ 85€/άτομο
 • Ό,τι δεν αναγράφεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ.

Βρυξέλλες – Μπριζ με 1030€ 930€ / ανά άτομο

Μεσαιωνική Γάνδη, Αμβέρσα «η πόλη των διαμαντιών», Αριστοκρατική πόλη των Βρυξελλών

Διάρκεια
5, 6 ημέρες
Αναχωρήσεις
29/ΑΠΡ, 2/ΙΟΥΝ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν:

Μοναδική εκδρομή Βρυξέλλες – Μπριζ για 5, 6 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 29/ΑΠΡ, 2/ΙΟΥΝ

Η παραμυθένια Μπρυζ, οι Βρυξέλλες, η “πρωτεύουσα της Ευρώπης”, η επιβλητική Γάνδη με το ξακουστό κωδωνοστάσιο και η Αμβέρσα “η πόλη των διαμαντιών”, αποτελούν σταθμούς αυτής της σύντομης απόδρασης σε πανέμορφες Eυρωπαϊκές πόλεις, που θα σας χαρίσουν εικόνες μοναδικές!

ΑΑ2