Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Βαλτικές Χώρες

Επιστροφή

Βαλτικές Χώρες

8 ημέρες με 1004€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Βαλτικές Χώρες 8 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 11, 18, 25/ΣΕΠ, 2, 9, 16, 26/ΟΚΤ

Tips:

 • Απ΄ ευθείας πτήσεις διάρκειας μόλις τριών ωρών με την εξαιρετική και πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία AIR BALTIC, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε κάποια δυτικοευρωπαϊκή πρωτεύουσα αντίθετης πορείας, που μόνο χάσιμο χρόνου και ταλαιπωρία προσφέρει στον ταξιδιώτη
 • Επτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Λεπτομερείς ξεναγήσεις στις πρωτεύουσες Βίλνιους, Ρίγα και Ταλίν
 • Ανάβαση με το ιστορικό οδοντωτό τραινάκι στον λόφο του Γκεντιμίνας στο Βίλνιους (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στο νησιωτικό κάστρο Τρακάι της Λιθουανίας (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Βόλτα με καραβάκι γύρω από το κάστρο Τρακάι (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας, την Κάουνας
 • Επίσκεψη στον Λόφο των Σταυρών, τον κύριο τόπο προσκυνήματος του Λιθουανικού καθολικισμού
 • Επίσκεψη στο ανάκτορο Ρούνταλε, το πιο σημαντικό και ξακουστό μπαρόκ παλάτι της Λετονίας
 • Επίσκεψη στην λουτρόπολη Γιούρμαλα, την “Ριβιέρα της Βαλτικής”
 • Ξενάγηση στην Σιγκούλντα και στο εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο Τουράιντα (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στην θερινή πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Παρνού
 • Επίσκεψη στην αρχαιότερη πόλη της Εσθονίας, την πανεπιστημιούπολη Ταρτού
 • Είσοδος στην αναστηλωμένη εκκλησία του Αγίου Ιωάννη με τα μοναδικά αγαλματίδια από τερακότα
 • (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτου με τις διάσημες αντίκες στην Ρίγα (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία (City Taxes), όπου απαιτούνται
 • Επίσημοι τοπικοί ξεναγοί σε Ταλίν, Ρίγα, Βίλνιους, στο ανάκτορο Ρούνταλε και στα Κάστρα Τρακάι και Τουράιντα
 • Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

Λίγα λόγια για τον προορισμό:

Ένα πανοραμικός γύρος στις τρεις σχετικά άγνωστες, αλλά πανέμορφες και πολύ ενδιαφέρουσες, χώρες  Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία.

Η γραφική πρωτεύουσα Βίλνιους, το ιστορικό Τρακάι, η “αληθινή καρδιά” της χώρας Κάουνας και ο Λόφος των Σταυρών στην Λιθουανία, η ζωντανή μητρόπολη Ρίγα, η λουτρόπολη Γιούρμαλα, το ξακουστό παλάτι Ρούνταλε, η Σιγκούλντα με το εντυπωσιακό κάστρο Τουράιντα και τη Σπηλιά του “Καλού Ανθρώπου” στην Λετονία και τέλος, η “βασίλισσα της Βαλτικής” Ταλίν, η θερινή πρωτεύουσα Παρνού και η πανεπιστημιούπολη Ταρτού στην Εσθονία, αποτελούν τους βασικούς σταθμούς του οδοιπορικού μας σε αυτό το κομμάτι της Ευρώπης που βρέχεται από τη Βαλτική Θάλασσα.

Οι εξασφαλισμένες αναχωρήσεις, η οκταήμερη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέψεις σε πάρα πολλά αξιοθέατα, μερικά από τα οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνονται σε ελληνικά προγράμματα (με το εισιτήριο εισόδου εντός της τιμής), οι διπλωματούχοι τοπικοί ξεναγοί, οι εμπειρότατοι αρχηγοί μας και η γνωστή ποιότητα Manessis, εγγυώνται ένα καθ΄ όλα άψογο ταξίδι!

 • Προορισμός
  Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια, Βίλνιους, Βόρεια Ευρώπη, Εσθονία, Ευρώπη, Λετονία, Λιθουανία, Ρίγα, Ταλλίν
 • Διάρκεια
  8 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  11, 18, 25/ΣΕΠ, 2, 9, 16, 26/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: Πτήση για Ρίγα - Βίλνιους
Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με AIR BALTIC για την γοητευτική πρωτεύουσα της Λετονίας, τη Ρίγα. Ακολουθώντας μια μαγευτική διαδρομή, φθάνουμε στην πρωτεύουσα της Λιθουανίας, το Βίλνιους, την μεγαλύτερη μπαρόκ παλιά πόλη της Ευρώπης και ένα από τα σημαντικότερα επιστημονικά και πολιτιστικά της κέντρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON BLU LIETUVA VILNIUS 4*. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Βίλνιους, Ξενάγηση - Τρακάι - Βίλνιους
Πρωινή ξενάγηση στην πόλη για να γνωρίσουμε το πανέμορφο ιστορικό της κέντρο.  Θα επισκεφθούμε την μπαρόκ εκκλησία των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, θα περπατήσουμε στα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και θα θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον ολόλευκο Καθεδρικό ναό, την γοτθική εκκλησία της Αγίας Άννας, το περίτεχνο αρχιτεκτονικό συγκρότημα ενός από τα παλαιότερα Πανεπιστήμια της Ευρώπης. Με την επίσκεψη στην πιο δημοφιλή τουριστική τοποθεσία της Λιθουανίας, την ιστορική πρωτεύουσά της Τρακάι, η οποία βρίσκεται μέσα σε μια περιοχή απίστευτου φυσικού κάλλους - το μοναδικό στην Ευρώπη Ιστορικό Εθνικό Πάρκο - και περιβάλλεται από λίμνες και δάση. Χρόνος για να ξεναγηθούμε στο επιβλητικό νησιωτικό κάστρο που αποτέλεσε έδρα του Μεγάλου Δούκα Βιτάουτας (Vytautas) και των άλλων μεγάλων Δουκών της Λιθουανίας κατά τον μεσαίωνα, αλλά και να απολαύσουμε, καιρού επιτρέποντος, μια βόλτα με καραβάκι στη λίμνη που το περιβάλλει (προσφορά του γραφείου μας). Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Βίλνιους - Κάουνας - Λόφος των Σταυρών - Ανάκτορο Ρούνταλε - Ρίγα
Σήμερα θα επισκεφθούμε την δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας, την Κάουνας, που βρίσκεται στη συμβολή των δύο μεγαλύτερων ποταμών της χώρας και αποτελεί σημαντικό εμπορικό και βιομηχανικό κέντρο της. Επειδή την εποχή του μεσοπολέμου υπήρξε προσωρινή πρωτεύουσα, θεωρείται από τους Λιθουανούς η "αληθινή καρδιά" της πατρίδας τους, αλλά και αθλητική της καρδιά λόγω της πασίγνωστης ομάδας Ζαλγκίρις. Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας θα δούμε μια από τις μεγαλύτερες πλατείες της Ευρώπης με τον "Λευκό Κύκνο" να δεσπόζει σε αυτήν - ένα πανέμορφο αναγεννησιακό κτίριο που χρησιμοποιήθηκε ως δικαστήριο, θησαυροφυλάκιο, φυλακή, κατοικία του τσάρου και δημαρχείο - τον Καθεδρικό ναό των Αποστόλων Πέτρου και Παύλου, το σπίτι του Περκούνας, που θεωρείται το πιο όμορφο γοτθικό κοσμικό κτίριο της πόλης και θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε στον γραφικό πεζόδρομο της παλιάς πόλης. Στη διαδρομή μας για την Ρίγα θα επισκεφθούμε τον περίφημο Λόφο των Σταυρών, τον κύριο τόπο προσκυνήματος του Λιθουανικού καθολικισμού, καθώς και το ανάκτορο Ρούνταλε, το πιο σημαντικό και ξακουστό μπαρόκ παλάτι της Λετονίας και ένα από τα ομορφότερα της Ευρώπης. Αργά το απόγευμα θα φθάσουμε στην Ρίγα, την μεγαλύτερη και πιο ζωντανή μητρόπολη της Βαλτικής. Η Ρίγα είναι κτισμένη στις όχθες του ποταμού Νταουγκάβα και θεωρείται το αρχιτεκτονικό διαμάντι της Ευρώπης: η εντυπωσιακή και ιδιαίτερη αρχιτεκτονική των κτιρίων της - ένα μείγμα μεσαιωνικών, νεοκλασικών και αρ νουβό στοιχείων - είναι το αποτέλεσμα όλων των εποχών της πολυτάραχης ιστορίας της. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON BLU LATVIJA CONFERENCE & SPA 4*. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Ρίγα, Ξενάγηση, Εκδρομή στην Γιούρμαλα, Μουσείο Αυτοκινήτου
Κατά τη διάρκεια της πρωινής μας ξενάγησης θα γνωρίσουμε την αρ νουβό συνοικία της πόλης, με τα πιο όμορφα κτίρια αυτής της αρχιτεκτονικής στην Ευρώπη. Στη συνέχεια θα περπατήσουμε στα στενά λιθόστρωτα δρομάκια της παλιάς πόλης, πλαισιωμένα από πανέμορφα μεσαιωνικά και ιστορικά κτίρια, για να θαυμάσουμε τον Καθεδρικό ναό με ένα από τα μεγαλύτερα εκκλησιαστικά όργανα του κόσμου, την εκκλησία του Αγίου Πέτρου - προστάτη της Ρίγας - το εντυπωσιακό κτίριο των Μαυροκέφαλων με το περίτεχνο ρολόι και το Δημαρχείο. Μετά το πέρας της ξενάγησής μας θα αναχωρήσουμε για την λουτρόπολη Γιούρμαλα, την "Ριβιέρα της Βαλτικής" όπως αποκαλείται. Η περίτεχνη ξύλινη αρχιτεκτονική της μέσα σε ένα υπέροχο φυσικό περιβάλλον με τεράστια δέντρα δίπλα στην απέραντη αμμουδιά, θα μας γεμίσουν με εικόνες απαράμιλλης ομορφιάς. Στην επιστροφή θα επισκεφθούμε το Μουσείο Αυτοκινήτου με τις διάσημες αντίκες. Χρόνος ελεύθερος στην πανέμορφη πόλη. Απολαύστε το ρόφημά σας σε ένα από τα ευρωπαϊκού τύπου καφέ και επισκεφθείτε την μεγαλύτερη σκεπαστή αγορά της Ευρώπης, όπου μπορείτε να δοκιμάσετε διάφορα είδη καπνιστών ψαριών, πίτες και άλλα τοπικά προϊόντα πίνοντας την τοπική μπύρα.
5
5η μέρα: Ρίγα – Κάστρα Σιγκούλντα -Κάστρο Τουράιντα - Ταρτού - Ταλίν
Πρωινή αναχώρηση για μια από τις πιο όμορφες πόλεις της χώρας, την Σιγκούλντα, όπου θα ξεναγηθούμε στο εντυπωσιακό κάστρο Τουράιντα - έδρα του επισκόπου, μεσαιωνικού ηγέτη της περιοχής και των ιπποτών του - και στη γύρω περιοχή. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε την σπηλιά του "Καλού Ανθρώπου", μια υπέροχη τοποθεσία που συνοδεύεται από πλήθος θρύλων. Συνεχίζουμε για την Εσθονία, την τρίτη χώρα της "τριλογίας" των Βαλτικών, όπως έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε τις τρεις αυτές Χώρες. Αφού κάνουμε μια στάση το Παρνού, την θερινή πρωτεύουσα της χώρας με τον γραφικό πεζόδρομο και την πανέμορφη εκκλησία της Αγίας Αικατερίνης, θα φθάσουμε στην επίσημη πρωτεύουσά της, το Ταλίν, μια πόλη της οποίας το ιστορικό κέντρο μοιάζει να είναι βγαλμένο από παραμύθι. Άφιξη και ξενάγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε το τεράστιο πάρκο Καντριόργκ (Kadriorg), το οποίο είχε σχεδιάσει ο Μεγάλος Πέτρος για τη γυναίκα του Αικατερίνη. Αφού θαυμάσουμε το μπαρόκ πρώην θερινό ανάκτορό τους - σήμερα μουσείο Ευρωπαϊκής τέχνης - συνεχίζουμε προς το Song Festival Grounds, έναν τεράστιο υπαίθριο συναυλιακό χώρο σε μορφή όστρακου. Φθάνουμε στον λόφο Τουμπέα για να δούμε το κτισμένο από τους Ιππότες της Τιμής κάστρο - το οποίο είχε μετατραπεί σε μπαρόκ παλάτι από τη Μεγάλη Αικατερίνη και σήμερα φιλοξενεί το Κοινοβούλιο της χώρας - τον μεγαλοπρεπή ρωσικό ορθόδοξο ναό και τον έξοχα διατηρημένο Καθεδρικό ναό του 13ου αιώνα. Κατηφορίζουμε προς την κεντρική πλατεία της Κάτω Πόλης - ένα "μουσείο" μεσαιωνικής αρχιτεκτονικής - όπου βρίσκεται το Δημαρχείο με το χαρακτηριστικό καμπαναριό του, καθώς και το παλαιότερο φαρμακείο της Ευρώπης. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο PALACE 4*. Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: Ταλίν, Ελεύθερη μέρα [Προαιρετική εκδρομή στο Ελσίνκι]
Ελεύθερη μέρα για περαιτέρω γνωριμία με τη γραφική αυτή πόλη. Κάντε τις βόλτες σας και τις αγορές των απαραίτητων σουβενίρ (κεραμικά, μάλλινα, κεχριμπάρι, ξυλόγλυπτα). Εναλλακτικά σας προτείνουμε μια προαιρετική εκδρομή στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Φινλανδίας, το Ελσίνκι, με το γρήγορο καράβι (έξοδα ατομικά). Θα περπατήσουμε στη γοητευτική "κόρη της Βαλτικής", όπως αποκαλούν την πόλη, για να γνωρίσουμε το κέντρο της με τα όμορφα κτίρια και τα πάρκα, την πλατεία της ψαραγοράς με την κεντρική υπαίθρια αγορά, όπου μπορεί κανείς να βρει πληθώρα τοπικών λιχουδιών, αναμνηστικών και χειροποίητων δημιουργιών, καθώς και άλλα αξιοθέατα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: Ταλίν - Ταρτού - Ρίγα
Ελεύθερος χρόνος στο Ταλίν μέχρι να αναχωρήσουμε για την αρχαιότερη πόλη της χώρας, το Ταρτού, στην οποία οι πολυάριθμοι φοιτητές του παλαιότερου πανεπιστημίου της Βόρειας Ευρώπης προσδίδουν μια ιδιαίτερη ζωντάνια και πολιτιστική κίνηση. Μεταξύ άλλων θα θαυμάσουμε την γραφική πλατεία του Δημαρχείου με την χαρακτηριστική της κρήνη, το "κεκλιμένο" σπίτι, την αναστηλωμένη εκκλησία του Αγίου Ιωάννη με τα μοναδικά αγαλματίδια από τερακότα και τα διάφορα αξιοθέατα του πανέμορφου πάρκου Toomemyagi. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON BLU LATVIJA CONFERENCE & SPA 4*. Διανυκτέρευση.
8
8η μέρα: Ρίγα - Πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής.
Σημειώσεις:
 • Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι από τα αναγραφόμενα
 • Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.
 

ΧΑΡΤΗΣ

10.0
Θαυμάσιο
10.0
Γενικά
10.0
Γεύματα
10.0
Διαμονή
10.0
Μεταφορές
10.0
Προορισμός
10.0
Σχέση ποιότητας-τιμής

Σχόλια:

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γενικά
Γεύματα
Διαμονή
Μεταφορές
Προορισμός
Σχέση ποιότητας-τιμής

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομοΑναχώρηση 11, 18, 25/ΣΕΠ, 2, 9, 16, 26/ΟΚΤ, 8 ημέρες
ΔίκλινοΜονόκλινο3ο άτομο παιδί ως 12 ετών
1004 €1304 €899 €

 • Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 
Οι πτήσεις μας με Air Baltic:
Αναχώρηση 11, 18, 25/ΣΕΠ, 2, 9, 16, 26/ΟΚΤ, 8 ημέρες
ΒΤ 612Αθήνα – Ρίγα11.45-14.55
ΒΤ 611Ρίγα - Αθήνα08.00-11.10
 • Όλες οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές.
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια με με Air Baltic.
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι καυσίμων
 • Επτά διανυκτερεύσεις στα ξενοδοχεία 4* που αναγράφονται στο ημερήσιο πρόγραμμα
 • Μπουφέ πρόγευμα (έξι).
 • Μεταφορές, ξεναγήσεις, περιηγήσεις, εκδρομές βάσει προγράμματος
 • Εισιτήρια για το νησιωτικό κάστρο του Τρακάι, Βόλτα με καραβάκι γύρω από αυτό, Εισιτήρια για το Τελεφερίκ στο Βίλνιους, για το Παλάτι Ρούνταλε, για το μεσαιωνικό Κάστρο Τουράιντα, για την Εκκλησία του Αγίου Ιωάννη στο Ταρτού και για το Μουσείο Αυτοκινήτου με τις αντίκες στη Ρίγα
 • Επίσημοι τοπικοί ξεναγοί σε Ταλίν, Ρίγα, Βίλνιους, στα Κάστρα Τρακάι και Τουράιντα, και στο ανάκτορο Ρούνταλε
 • Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια για τους εκδρομείς έως 75 ετών*
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία και λοιπά αξιοθέατα
 • Ο δημοτικός φόρος στα ξενοδοχεία
 • Ποτά, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά
 • Ό,τι αναγράφεται ως προαιρετικό, προτεινόμενο κλπ

Βαλτικές Χώρες με 1004€ / ανά άτομο

Ένα πανοραμικός γύρος στις τρεις χώρες της Βαλτικής: τη Λιθουανία, τη Λετονία και την Εσθονία.

Διάρκεια
8 ημέρες
Αναχωρήσεις
11, 18, 25/ΣΕΠ, 2, 9, 16, 26/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Βαλτικές Χώρες 8 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 11, 18, 25/ΣΕΠ, 2, 9, 16, 26/ΟΚΤ

Tips:

 • Απ΄ ευθείας πτήσεις διάρκειας μόλις τριών ωρών με την εξαιρετική και πολυβραβευμένη αεροπορική εταιρία AIR BALTIC, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό σε κάποια δυτικοευρωπαϊκή πρωτεύουσα αντίθετης πορείας, που μόνο χάσιμο χρόνου και ταλαιπωρία προσφέρει στον ταξιδιώτη
 • Επτά διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* με μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
 • Λεπτομερείς ξεναγήσεις στις πρωτεύουσες Βίλνιους, Ρίγα και Ταλίν
 • Ανάβαση με το ιστορικό οδοντωτό τραινάκι στον λόφο του Γκεντιμίνας στο Βίλνιους (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στο νησιωτικό κάστρο Τρακάι της Λιθουανίας (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Βόλτα με καραβάκι γύρω από το κάστρο Τρακάι (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Λιθουανίας, την Κάουνας
 • Επίσκεψη στον Λόφο των Σταυρών, τον κύριο τόπο προσκυνήματος του Λιθουανικού καθολικισμού
 • Επίσκεψη στο ανάκτορο Ρούνταλε, το πιο σημαντικό και ξακουστό μπαρόκ παλάτι της Λετονίας
 • Επίσκεψη στην λουτρόπολη Γιούρμαλα, την “Ριβιέρα της Βαλτικής”
 • Ξενάγηση στην Σιγκούλντα και στο εντυπωσιακό μεσαιωνικό κάστρο Τουράιντα (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στην θερινή πρωτεύουσα της Εσθονίας, το Παρνού
 • Επίσκεψη στην αρχαιότερη πόλη της Εσθονίας, την πανεπιστημιούπολη Ταρτού
 • Είσοδος στην αναστηλωμένη εκκλησία του Αγίου Ιωάννη με τα μοναδικά αγαλματίδια από τερακότα
 • (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Επίσκεψη στο Μουσείο Αυτοκινήτου με τις διάσημες αντίκες στην Ρίγα (το κόστος εισιτηρίου περιλαμβάνεται)
 • Φόροι διαμονής στα ξενοδοχεία (City Taxes), όπου απαιτούνται
 • Επίσημοι τοπικοί ξεναγοί σε Ταλίν, Ρίγα, Βίλνιους, στο ανάκτορο Ρούνταλε και στα Κάστρα Τρακάι και Τουράιντα
 • Εμπειρότατος Αρχηγός-συνοδός του γραφείου μας

Λίγα λόγια για τον προορισμό:

Ένα πανοραμικός γύρος στις τρεις σχετικά άγνωστες, αλλά πανέμορφες και πολύ ενδιαφέρουσες, χώρες  Λιθουανία, Λετονία και Εσθονία.

Η γραφική πρωτεύουσα Βίλνιους, το ιστορικό Τρακάι, η “αληθινή καρδιά” της χώρας Κάουνας και ο Λόφος των Σταυρών στην Λιθουανία, η ζωντανή μητρόπολη Ρίγα, η λουτρόπολη Γιούρμαλα, το ξακουστό παλάτι Ρούνταλε, η Σιγκούλντα με το εντυπωσιακό κάστρο Τουράιντα και τη Σπηλιά του “Καλού Ανθρώπου” στην Λετονία και τέλος, η “βασίλισσα της Βαλτικής” Ταλίν, η θερινή πρωτεύουσα Παρνού και η πανεπιστημιούπολη Ταρτού στην Εσθονία, αποτελούν τους βασικούς σταθμούς του οδοιπορικού μας σε αυτό το κομμάτι της Ευρώπης που βρέχεται από τη Βαλτική Θάλασσα.

Οι εξασφαλισμένες αναχωρήσεις, η οκταήμερη διάρκεια του ταξιδιού, οι επισκέψεις σε πάρα πολλά αξιοθέατα, μερικά από τα οποία για πρώτη φορά περιλαμβάνονται σε ελληνικά προγράμματα (με το εισιτήριο εισόδου εντός της τιμής), οι διπλωματούχοι τοπικοί ξεναγοί, οι εμπειρότατοι αρχηγοί μας και η γνωστή ποιότητα Manessis, εγγυώνται ένα καθ΄ όλα άψογο ταξίδι!

AM1
You don't have permission to register