Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Ταξίδι στο Ντουμπάι

Επιστροφή

Ταξίδι στο Ντουμπάι

5, 6, 7, 8 ημέρες με 795€ ανά άτομο

Ταξίδι στο Ντουμπάι με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα

Ταξίδι στο Ντουμπάι  με τους ειδικούς!

Μοναδικό ταξίδι στο Ντουμπάι με τους DUBAI Experts. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν το Ντουμπάι για διακοπές ή ακόμη και ως γαμήλιο προορισμό τους. Πράγματι, τα απίθανα ξενοδοχεία, οι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, η φήμη των φθηνών αγορών και η τεράστια τηλεοπτική προβολή έφεραν την εντυπωσιακή πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην κορυφή των τουριστικών προορισμών παγκοσμίως. Κλείστε τώρα το πακέτο των ονείρων σας.

Με επίσημο διπλωματούχο Ελληνόφωνη Ξεναγό ακόμα και με συμμετοχή 2 ατόμων

 • (Δεν περιλαμβάνονται αναχωρήσεις για τις περιόδους 23-30/10 & 21/12-06/01 για τις οποίες υπάρχουν ειδικοί τιμοκατάλογοι)

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις AEGEAN για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις
Από Θεσ/νίκη  με πτήσεις AEGEAN για Ντουμπάι μέσω Αθήνας – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά εκτός Πέμπτης     (ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά εκτός Πέμπτης     (NΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά  εκτός Πέμπτης    (ΝΟΕ-ΔΕΚ)


Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις

 • 5 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη          (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)
 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Παρασκευή &  Κυριακή  (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή  (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)
 • 5 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Από Αθήνα  με πτήσεις GULF AIR μέσω Μπαχρέιν για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Από Aθήνα  με πτήσεις TURKISH μέσω Κων/πολης για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Από Θεσσαλονίκη  με πτήσεις TURKISH μέσω Κων/πολης για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 4 νύχτες  Αναχωρήσεις  Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες / 5 νύχτες  Αναχωρήσεις  Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες / 6 νύχτες  Αναχωρήσεις  Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Λίγα λόγια για το ταξίδι:

 • Προορισμός
  Αμπού Ντάμπι, Β. Αφρική και Μέση Ανατολή, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μακρινοί Προορισμοί, Ντουμπάι
 • Διάρκεια
  5, 6, 7, 8 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα
 • Είδος ταξιδιού
  Ατομικά ταξίδια, Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: Πτήση για Ντουμπάι ή Άμπου Ντάμπι
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή του Άμπου Νταμπι. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, ακολουθεί η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Διανυκτέρευση.
2
2η ημέρα: Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) – Madinat Jumeirah
Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.
3
3η ημέρα: Επίσκεψη στον MIRACLE GARDEN & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον MIRACLE GARDEN του Ντουμπάι με τα τοπικά μέσα. Το εισιτήριο είναι δωρεάν δώρο από εμάς. Ονομάζεται “Miracle Garden” και σίγουρα δεν υπάρχει παρόμοιος σε όλο τον κόσμο.  Στον κήπο υπάρχουν συνθέσεις λουλουδιών σε σχήματα καρδιάς, αστεριών και άλλα φανταστικά σχέδια. Υπάρχει επίσης λίμνη και τα πάντα, ακόμα και οι τοίχοι, είναι “ντυμένοι” με λουλούδια.  Έχει μπει ήδη στο βιβλίο Γκίνες, επειδή έχει τον μεγαλύτερο λουλουδένιο τοίχο στον κόσμο.  Το απόγευμα μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα: Επίσκεψη σε waterpark του Ντουμπάι ( Aquaventure by Atlantis the Palm ή Wild Wadi waterpark )
Πρωινό και με τα τοπικά μέσα σας προτείνουμε να περάσετε την ημέρα σε κάποιο από τα μοναδικά waterparks του Ντουμπάι. Χαρείτε την ημέρα σας και τις διακοπές και ξεφαντώστε. Το Ντουμπάι διαθέτει υψηλού επιπέδου waterparks τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
5
5η ημέρα: Προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι
Πρωινό και για όσους το επιθυμούν προαιρετικά αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι το περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έπειτα ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι.
6
6η ημέρα: Χρόνος ελεύθερος στη La Mer Beach –Dubai Marina – JBR beach – The Walk
Πρωινό και σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην παραλία La Mer όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και χαλαρωτικές στιγμές στο καλοκαιρινό Ντουμπάι. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και φυσικά να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία JBR Beach. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε δραστηριότητες όπως το Dubai Marina Zip Line ή φυσικά την εκπληκτική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης στο παγκοσμίου φήμης Dubai Sky Dive.
7
7η ημέρα: Dubai Parks & Resorts ή IMG World Of Adventures
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή Dubai Parks & Resorts για μοναδικό ξεφάντωμα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της περιοχής όπως η Legoland, to Motiongate, ή το Bolywood Park. Εναλλακτικά σας προτείνουμε επίσκεψη στο πάρκο ΙΜG World of Adventures για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
8
8η ημέρα: Ντουμπάι ή Άμπου Ντάμπι – Πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι  για την πτήση της επιστροφής μας.
Σημείωση:
 • Στην 5ημ εκδρομή αφαιρούνται οι 5η, 6η και 7η ημέρα.
 • Στην 6ημ εκδρομή αφαιρούνται οι 6η και 7η ημέρα
 • Στην 7ημ εκδρομή αφαιρείτε η 7η ημέρα
1
1η μέρα: Πτήση για Ντουμπάι μέσω Κωνσταντινούπολης
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι μέσω Κωνσταντινούπολης. Διανυκτέρευση εν πτήση.
2
2η ημέρα: Άφιξη & Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) – Madinat Jumeirah
Άφιξη νωρίς το πρωί στο Ντουμπάι . Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας και συνάντηση με τον αρχηγό μας Επειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος για ξεκούραση.  Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.
3
3η ημέρα: Επίσκεψη στον MIRACLE GARDEN & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε τον MIRACLE GARDEN του Ντουμπάι με τα τοπικά μέσα. Το εισιτήριο είναι δωρεάν δώρο από εμάς. Ονομάζεται “Miracle Garden” και σίγουρα δεν υπάρχει παρόμοιος σε όλο τον κόσμο.  Στον κήπο υπάρχουν συνθέσεις λουλουδιών σε σχήματα καρδιάς, αστεριών και άλλα φανταστικά σχέδια. Υπάρχει επίσης λίμνη και τα πάντα, ακόμα και οι τοίχοι, είναι “ντυμένοι” με λουλούδια.  Έχει μπει ήδη στο βιβλίο Γκίνες, επειδή έχει τον μεγαλύτερο λουλουδένιο τοίχο στον κόσμο. Το απόγευμα μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα: Επίσκεψη σε waterpark του Ντουμπάι ( Aquaventure by Atlantis the Palm ή Wild Wadi waterpark )
Πρωινό και με τα τοπικά μέσα σας προτείνουμε να περάσετε την ημέρα σε κάποιο από τα μοναδικά waterparks του Ντουμπάι. Χαρείτε την ημέρα σας και τις διακοπές και ξεφαντώστε. Το Ντουμπάι διαθέτει υψηλού επιπέδου waterparks τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν.
5
5η ημέρα: Προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας να τη χαρείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Για όσους το επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να ακολουθήσουν την ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι.  Αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έπειτα ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα.
6
6η ημέρα: Χρόνος ελεύθερος στη La Mer Beach –Dubai Marina – JBR beach – The Walk
Πρωινό και σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην παραλία La Mer όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και χαλαρωτικές στιγμές στο καλοκαιρινό Ντουμπάι. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και φυσικά να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία JBR Beach.  Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε δραστηριότητες όπως το Dubai Marina Zip Line ή φυσικά την εκπληκτική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης στο παγκοσμίου φήμης Dubai Sky Dive.
7
7η ημέρα: Dubai Parks & Resorts ή IMG World Of Adventures
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή Dubai Parks & Resorts για μοναδικό ξεφάντωμα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της περιοχής όπως η Legoland, to Motiongate, ή το Bolywood Park. Εναλλακτικά σας προτείνουμε επίσκεψη στο πάρκο ΙΜG World of Adventures για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
8
8η ημέρα: Ντουμπάι – Πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι  για την πτήση της επιστροφής μας μέσω Κωνσταντινούπολης
Σημείωση:
 • Στην 6ημ εκδρομή αφαιρούνται οι 6η και 7η ημέρα
 • Στην 7ημ εκδρομή αφαιρείτε η 7η ημέρα

ΧΑΡΤΗΣ

Από Αθήνα με πτήσεις AEGEAN

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι

Αναχ. Ξενοδοχείο Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις εκτός Πέμπτης   ΝΟΕ-ΔΕΚ Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1095 1215
Media Rotana 5* 1195 € 1315 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1245 € 1395 €
7 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις εκτός Πέμπτης   ΝΟΕ-ΔΕΚ Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1175 € 1295 €
Media Rotana 5* 1275 € 1395 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1345 € 1455 €
8 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις εκτός Πέμπτης   ΝΟΕ-ΔΕΚ Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1245 € 1365 €
Media Rotana 5* 1345 € 1465 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1425 € 1535 €

 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 180 € ανά άτομο
Οι πτήσεις για όλες τις ημερομηνίες από Aθήνα 
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
 A3 958 Αθήνα – Ντουμπάι 10.25-16.55
Α3 959 Ντουμπάι – Αθήνα 18.10-21.40
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο. 

Από Αθήνα με πτήσεις EMIRATES

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι

Αναχ. Ξενοδοχείο Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1295 1415 €
Media Rotana 5* 1325 € 1445 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1445 € 1565 €
7 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1345 € 1465 €
Media Rotana 5* 1395 € 1515 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1535 € 1645 €
8 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1395 € 1515 €
Media Rotana 5* 1475 € 1595 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1595 € 1715 €

 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 180 € ανά άτομο
Οι πτήσεις για όλες τις ημερομηνίες από Aθήνα 
Οκτώβριος
EK 210 Αθήνα – Ντουμπάι 18.05-23.30
EK 209 Ντουμπάι – Αθήνα 10.50-15.00
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
EK 210 Αθήνα – Ντουμπάι 18.00-00.25
EK 209 Ντουμπάι – Αθήνα 11.30-15.05
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο. 

Από Αθήνα με πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 250 € με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις

Οδική χιλιομετρική απόσταση Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι (115 χλμ. – 1 ώρα & 30 λεπτά)
Αναχ. Ξενοδοχείο Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
5 ημέρες   Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη (ΟΚΤ) & Κάθε Δευτέρα (ΝΟΕ-ΔΕΚ) Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 795 965
Media Rotana 5* 865 € 1055 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 925 € 1125 €
6 ημέρες   Κάθε Παρασκευή & Κυριακή (ΟΚΤ) Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 865 1045 €
Media Rotana 5* 935 € 1095 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1015 € 1195 €
8 ημέρες Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή (ΟΚΤ) & Κάθε Δευτέρα,  Παρασκευή (ΝΟΕ-ΔΕΚ) Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 995 1135 €
Media Rotana 5* 1115 € 1245 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1235 € 1395 €
*Παιδική έκπτωση σε τρίκλινο 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές  *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές *Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο 180 € ανά άτομο
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές  *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 180 € ανά άτομο
Οι πτήσεις για όλες τις ημερομηνίες από Aθήνα
Οκτώβριος
5W 7008 Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 19.00-00.50
5W 7007 Άμπου Ντάμπι  – Αθήνα 13.45-18.25
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
5W 7008 Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 18.25-00.55
5W 7007 Άμπου Ντάμπι  – Αθήνα 14.05-17.50
Τοπικές ώρες – Το Άμπου Ντάμπι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο

Από Αθήνα με πτήσεις GULF AIR για Ντουμπάι μέσω Μπαχρέιν Ή με πτήσεις TURKISH AIRLINES μέσω Κωνσταντινούπολης για Ντουμπάι

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400€ – Εγγυημένες θέσεις

Αναχ. Ξενοδοχείο Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1095 1215
Media Rotana 5* 1195 € 1315 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1245 € 1395 €
7 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1175 € 1295 €
Media Rotana 5* 1275 € 1395 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1345 € 1455 €
8 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1245 € 1365 €
Media Rotana 5* 1345 € 1465 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1425 € 1535 €
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές  *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
Οι πτήσεις για όλες τις ημερομηνίες από Aθήνα με Gulf
Οκτώβριος
Αθήνα – Μπαχρέιν GF42 15.00-19.00
Μπαχρέιν – Ντουμπάι GF512 20.05-22.35
Ντουμπάι – Αθήνα GF501 08.00-08.15
Μπαχρέιν – Αθήνα GF42 09.45-14.15
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
Αθήνα – Μπαχρέιν GF42 14.25-19.25
Μπαχρέιν – Ντουμπάι GF512 20.20-22.35
Ντουμπάι – Αθήνα GF501 07.45-08.05
Μπαχρέιν – Αθήνα GF42 09.35-13.35
Οι πτήσεις για όλες τις ημερομηνίες από Aθήνα με Turkish
Οκτώβριος
Aθήνα – Κων/πολη ΤΚ1842 03.50-05.15
Κων/πολη – Ντουμπάι ΤΚ764 06.45-12.10
Ντουμπάι – Κων/πολη ΤΚ765 13.40-17.25
Κων/πολη – Aθήνα TK1845 18.50-20.15
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
Aθήνα – Κων/πολη ΤΚ1842 02.45-05.15
Κων/πολη – Ντουμπάι ΤΚ764 07.55-13.20
Ντουμπάι – Κων/πολη ΤΚ765 08.35-12.40
Κων/πολη – Aθήνα TK1845 14.00-14.30
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο.
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART ESCAPE) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 250 € (Wizzair)  400 € (Aegean,Emirates, Gulf, Turkish)
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Aegean, Emirates, Gulf, Turkish)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική περίθαλψης με καλύψεις COVID19
 • ΦΠΑ
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIKE A LOCAL) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 250 € (Wizzair)  400 € (Aegean, Emirates, Turkish, Gulf)
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Aegean, Emirates, Turkish, Gulf)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Ιδιωτική Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με ελληνόφωνο ξεναγό 
 • Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
 • ΔΩΡΟ Η είσοδος στον MIRACLE GARDEN
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική περίθαλψης με καλύψεις COVID19
 • ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται :
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • Οτιδήποτε προαιρετικό η προτεινόμενο
 • Προαιρετικές εκδρομές η δραστηριότητες
 • Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
 • Εxtra αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος.
Διαδικασία κράτησης / τρόποι πληρωμής:
 • Αποστολή φωτοαντιγράφου των διαβατηρίων σας με e-mail.
 • Κατάθεση προκαταβολής 600 € το άτομο ( Aegean, Emirates, Gulf, Turkish) 300 € ( Wizzair ) αμέσως μετά την κράτηση για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων.
 • Εξόφληση της εκδρομής το αργότερο μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή.
Γενικές Σημειώσεις:
 • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
 • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό
( Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας έγγραφα)
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in

Από Αθήνα με πτήσεις AEGEAN

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι

Αναχ. Ξενοδοχείο Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις εκτός Πέμπτης   ΝΟΕ-ΔΕΚ Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1095 1215
Media Rotana 5* 1195 € 1315 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1245 € 1395 €
7 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις εκτός Πέμπτης   ΝΟΕ-ΔΕΚ Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1175 € 1295 €
Media Rotana 5* 1275 € 1395 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1345 € 1455 €
8 ημέρες Καθημερινές Αναχωρήσεις εκτός Πέμπτης   ΝΟΕ-ΔΕΚ Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1245 € 1365 €
Media Rotana 5* 1345 € 1465 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1425 € 1535 €

 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 180 € ανά άτομο
Οι πτήσεις για όλες τις ημερομηνίες από Θεσσαλονίκη
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
 A3 105 Θεσσαλονίκη - Αθήνα 08.00-08.55
 A3 958 Αθήνα – Ντουμπάι 10.25-16.55
Α3 959 Ντουμπάι – Αθήνα 18.10-21.40
Α3 136 Αθήνα - Θεσσαλονίκη 23.25-00.20
Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο. 

Από Θεσσαλονίκη με πτήσεις TURKISH

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 400 € με με πτήσεις TURKISH AIRLINES για Ντουμπάι

Αναχ. Ξενοδοχείο Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες / 4 νύχτες Καθημερινά (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ) Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 995 1125 €
Media Rotana 5* 1065 € 1195 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1195 € 1325 €
7 ημέρες / 5 νύχτες Καθημερινά (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ) Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1095 1215
Media Rotana 5* 1195 € 1315 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1245 € 1395 €
8 ημέρες / 6 νύχτες Καθημερινά (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ) Ramada by Wyndham Dubai Deira 4* 1175 € 1295 €
Media Rotana 5* 1275 € 1395 €
Paramount Dubai 5* dlx / Paramount Midtown 5*dlx 1345 € 1455 €
*Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές  *Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές

Οι πτήσεις από Θεσσαλονίκη
Οκτώβριος
Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη TK1894 21.00-22.25 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα & 25 λεπτά
Κωνσταντινούπολη –Ντουμπάι TK762 00.40-05.55 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες & 15 λεπτά
Ντουμπάι – Κωνσταντινούπολη ΤΚ761 13.40-17.25 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες & 40 λεπτά
Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη ΤΚ1881 18.50-20.10 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα & 15 λεπτά
Νοέμβριος - Δεκέμβριος
Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη TK1894 21.50-00.20 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα & 25 λεπτά
Κωνσταντινούπολη –Ντουμπάι TK762 01.35-06.55 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες & 15 λεπτά
Ντουμπάι – Κωνσταντινούπολη ΤΚ761 14.50-18.55 Διάρκεια πτήσης : 4 ώρες & 40 λεπτά
Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη ΤΚ1881 20.40-21.00 Διάρκεια πτήσης : 1 ώρα & 20 λεπτά
 • Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα, κατά τη θερινή περίοδο και δύο (2) ώρες μπροστά τη χειμερινή περίοδο.
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART ESCAPE) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 250 € (Wizzair)  400 € (Aegean,Emirates, Gulf, Turkish)
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Aegean, Emirates, Gulf, Turkish)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική περίθαλψης με καλύψεις COVID19
 • ΦΠΑ
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIKE A LOCAL) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 250 € (Wizzair)  400 € (Aegean, Emirates, Turkish, Gulf)
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Aegean, Emirates, Turkish, Gulf)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Ιδιωτική Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με ελληνόφωνο ξεναγό 
 • Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
 • ΔΩΡΟ Η είσοδος στον MIRACLE GARDEN
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτική περίθαλψης με καλύψεις COVID19
 • ΦΠΑ
ΔΕΝ περιλαμβάνονται :
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • Οτιδήποτε προαιρετικό η προτεινόμενο
 • Προαιρετικές εκδρομές η δραστηριότητες
 • Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
 • Εxtra αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος.
Διαδικασία κράτησης / τρόποι πληρωμής:
 • Αποστολή φωτοαντιγράφου των διαβατηρίων σας με e-mail.
 • Κατάθεση προκαταβολής 600 € το άτομο ( Aegean, Emirates, Gulf, Turkish) 300 € ( Wizzair ) αμέσως μετά την κράτηση για την έκδοση των αεροπορικών εισιτηρίων.
 • Εξόφληση της εκδρομής το αργότερο μέχρι 15 μέρες πριν την αναχώρησή.
Γενικές Σημειώσεις:
 • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
 • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό
( Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας έγγραφα)
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in

Ταξίδι στο Ντουμπάι με 795€ / ανά άτομο

Κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, χλιδή, πολυτέλεια & έρημος

Διάρκεια
5, 6, 7, 8 ημέρες
Αναχωρήσεις
Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2023
Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα
Είδος ταξιδιού
Ατομικά ταξίδια, Ομαδικά ταξίδια

Ταξίδι στο Ντουμπάι με αναχωρήσεις κάθε εβδομάδα

Ταξίδι στο Ντουμπάι  με τους ειδικούς!

Μοναδικό ταξίδι στο Ντουμπάι με τους DUBAI Experts. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες επιλέγουν το Ντουμπάι για διακοπές ή ακόμη και ως γαμήλιο προορισμό τους. Πράγματι, τα απίθανα ξενοδοχεία, οι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, η φήμη των φθηνών αγορών και η τεράστια τηλεοπτική προβολή έφεραν την εντυπωσιακή πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην κορυφή των τουριστικών προορισμών παγκοσμίως. Κλείστε τώρα το πακέτο των ονείρων σας.

Με επίσημο διπλωματούχο Ελληνόφωνη Ξεναγό ακόμα και με συμμετοχή 2 ατόμων

 • (Δεν περιλαμβάνονται αναχωρήσεις για τις περιόδους 23-30/10 & 21/12-06/01 για τις οποίες υπάρχουν ειδικοί τιμοκατάλογοι)

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις AEGEAN για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις
Από Θεσ/νίκη  με πτήσεις AEGEAN για Ντουμπάι μέσω Αθήνας – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά εκτός Πέμπτης     (ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά εκτός Πέμπτης     (NΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά  εκτός Πέμπτης    (ΝΟΕ-ΔΕΚ)


Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι – Εγγυημένες θέσεις

 • 5 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη          (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)
 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Παρασκευή &  Κυριακή  (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Κυριακή  (ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ)
 • 5 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Κάθε Δευτέρα & Παρασκευή (ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ – ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ)

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Από Αθήνα  με πτήσεις GULF AIR μέσω Μπαχρέιν για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Από Aθήνα  με πτήσεις TURKISH μέσω Κων/πολης για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες Aναχωρήσεις Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Από Θεσσαλονίκη  με πτήσεις TURKISH μέσω Κων/πολης για Ντουμπάι – Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 4 νύχτες  Αναχωρήσεις  Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 7 ημέρες / 5 νύχτες  Αναχωρήσεις  Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)
 • 8 ημέρες / 6 νύχτες  Αναχωρήσεις  Καθημερινά   (ΟΚΤ-ΝΟΕ-ΔΕΚ)

Λίγα λόγια για το ταξίδι: