Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Κέρκυρα

Επιστροφή

Κέρκυρα

3 ημέρες με 179€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Κέρκυρα 3 ημέρες.

Αναχώρηση: 21/ΦΕΒ

 

 

 

  • Προορισμός
    Ελλάδα, Κέρκυρα, Νησιά Ιονίου – Επτάνησα
  • Διάρκεια
    3 ημέρες
  • Αναχωρήσεις
    21/ΦΕΒ
  • Αναχωρήσεις από
    Θεσσαλονίκη
  • Είδος ταξιδιού
    Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ - ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΝΟΝΙ - ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ (380 χλμ)
Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο νωρίς το πρωί και αναχώρηση για την Ηγουμενίτσα. Μετά από τις απαραίτητες στάσεις στη διαδρομή φτάνουμε στο λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για το όμορφο νησί της Κέρκυρας. Άφιξη στο Νησί των Φαιάκων και θα έχουμε μια πρώτη γνωριμία με τις ομορφιές του ιστορικού κέντρου της πόλης. Συνεχίζουμε την περιήγηση μας στο φημισμένο Κανόνι. Εδώ θα θαυμάσουμε το εκκλησάκι της Παναγίας των Βλαχερνών και το ξακουστό Ποντικονήσι. Το απόγευμα θα καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΚΕΡΚΥΡΑ - ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Πρωινό και αναχώρηση για το Γαστούρι όπου θα επισκεφτούμε μια από τις γνωστότερες βασιλικές επαύλεις της Ευρώπης, το ξακουστό Αχίλλειο. Ανοίγουν για το κοινό οι εξωτερικοί-ανοιχτοί χώροι του Αχίλλειου Μουσείου, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες να θαυμάσουν τα αποκατεστημένα μαρμάρινα αγάλματα των κήπων. Μεταφορά στην πόλη της Κέρκυρας όπου θα επισκεφθούμε την Εκκλησία του Αγίου Σπυρίδωνα – Πολιούχου της Κέρκυρας και τη μεγαλύτερη πλατεία των Βαλκανίων, την πλατεία Σπιανάδα, με το Μουσείο Ασιατικής Τέχνης και τον περίφημο πεζόδρομο ‘Λιστόν’. Xρόνος ελεύθερος για να παρακολουθήσουμε τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις του Δήμου Κέρκυρας στην όμορφη πλατεία, όπου θα δούμε την παρέλαση των καρναβαλιστών με τις Βενετσιάνικες Στολές που καταλήγει στο Δημαρχείο της πόλης και θα ζήσουμε την ατμόσφαιρα του Βενετσιάνικου Καρναβαλιού. Μετά το τέλος των εκδηλώσεων επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (400 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την πανέμορφη Παλαιοκαστρίτσα. Το παραλιακό χωριό βρίσκεται Βορειοδυτικά της πόλης και νότια του Βυζαντινού Κάστρου του Αγγελοκάστρου. Μελετητές ισχυρίζονται πως εδώ ήταν η πρωτεύουσα των Φαιάκων, όπου η Ναυσικά βρήκε τον Οδυσσέα. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παλαιοκαστρίτσας. Αναχώρηση για το λιμάνι απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για την Ηγουμενίτσα. Με διάφορες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση επιστρέφουμε στην πόλη μας γεμάτοι όμορφες αναμνήσεις.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομοΑναχώρηση: 21/ΦΕΒ, 3 ημέρες
ΞενοδοχείαΔίκλινοΠαιδί έως 12 ετώνΕπιβάρυνση Μονόκλινου
Hotel HELLINIS 3* - Κανόνι179 €129 €50 €
Hotel COOK ́S CLUB CORFU 5* - Γουβιά219 €169 €100 €
Περιλαμβάνονται:
  • Τις μεταφορές µε λεωφορείο
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός
  • Τις διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
  • Πρωινό
  • Τα εισιτήρια του F/B για Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα – Ηγουμενίτσα
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Φόρος διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Κέρκυρα με 179€ / ανά άτομο

Στο Νησί των Φαιάκων (Βενετσιάνικο Καρναβάλι)

Διάρκεια
3 ημέρες
Αναχωρήσεις
21/ΦΕΒ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Κέρκυρα 3 ημέρες.

Αναχώρηση: 21/ΦΕΒ

 

 

 

SP5