Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Πανόραμα Σαρδηνίας

Επιστροφή

Πανόραμα Σαρδηνίας

6 ημέρες με 820€ ανά άτομο

Όλμπια , Θαρρός, Οριστάνο, Κάλιαρι, Μπαρουμίνι, Οργκόζολο, Μαμοιάδα, Αλγκέρο, Κάστελ Σάρντο , Πόρτο Τσέρβο , Κόστα Σμεράλδα, Νησί Λα Μανταλένα.

Με απευθείας πτήσεις AEGEAN από Αθήνα.

 • Προορισμός
  Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Ιταλία, Κάλιαρι, Όλμπια, Οριστάνο, Πόρτο Τσέρβο, Σαρδηνία
 • Διάρκεια
  6 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  26/AΠΡ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η ημέρα : ΑΘΗΝΑ – ΟΛΜΠΙΑ – ΘΑΡΡΟΣ - ΟΡΙΣΤΑΝΟ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την Όλμπια, το οικονομικό κέντρο της Σαρδηνίας.  Άφιξη επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση το Θαρρός, έναν από τους σημαντικότερους αρχαιολογικούς  χώρους του νησιού που ιδρύθηκε τον 8ο αιώνα π.χ.  από τους Φοίνικες  και βρίσκεται στην χερσόνησο Σίνης. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και αναχώρηση για το Οριστάνο, μία από της πιο ιστορικές πόλεις της Σαρδηνίας. Άφιξη  και πανοραμική  περιήγηση. Θα δούμε τον Πύργο του Αγίου Χριστόφορου και τα εντυπωσιακά απομεινάρια των παλιών τειχών, τον  Καθεδρικό Ναό της Αγίας Μαρίας, την εκκλησία του Αγίου  Φραγκίσκου της Ασίζης και την εκκλησία του Αγίου Δομίνικου. Αργά το απόγευμα, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2
2η ημέρα : ΟΡΙΣΤΑΝΟ – ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΠΑΡΟΥΜΙΝΙ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για το Κάλιαρι που είναι η μεγαλύτερη πόλη και πρωτεύουσα της Σαρδηνίας. Το όνομα Κάλιαρι στην τοπική διάλεκτο σημαίνει Κάστρο.   Στην πανοραμική περιήγηση θα δούμε στο ιστορικό κέντρο την Πλατεία Ματεότι με τον Καθεδρικό Ναό, τον Πύργο του Ελέφαντα και την εκκλησία των Αγίων  Κοσμά και Δαμιανού.    Στη συνέχεια θα πάμε στο Μπαρούμινι για να επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χωριό του Σου Νουράξι, με πολύ σημαντικά παλαιολιθικά ευρήματα. Το χωριό Σου Νουράξι είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς  της Unesco.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας αργά το απόγευμα. Διανυκτέρευση.
3
3η ημέρα : ΟΡΙΣΤΑΝΟ – ΟΡΓΚΟΖΟΛΟ – ΜΑΜΟΙΑΔΑ – ΑΛΓΚΕΡΟ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση  για  την ενδοχώρα  του νησιού που  ονομάζεται Μπαρμπαριά από την ελληνική λέξη βάρβαρος. Άφιξη  στο  Οργκόζολο, ένα γραφικό χωριό χωμένο ανάμεσα σε εντυπωσιακές βουνοκορφές με πλούσια δάση από έλατα, κέδρους και φελόδεντρα. Σε αυτό το χωριό    θα  δούμε  την ιστορία  της  Ιταλίας  γραμμένη στους  τοίχους  με  εικόνες και λέξεις , πολιτικού  περιεχόμενου οι περισσότερες.  Αμέσως μετά θα  βρεθούμε στο κοντινό  χωριό Μαμοιάδα  όπου θα  γευτούμε και  θα  απολαύσουμε το πασχαλινό μας  γεύμα με παραδοσιακό αρνάκι (εξ ιδίων)  .  Μετά το  γεύμα αναχώρηση για το Αλγκέρο μία  πανέμορφη  παραθαλάσσια  πόλη της βόρειας Σαρδηνίας. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα : ΑΛΓΚΕΡΟ – KAΣΤΕΛΣΑΡΝΤΟ - ΟΛΜΠΙΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και πανοραμική περιήγηση. Θα δούμε το επιβλητικό φρούριο που δεσπόζει στο λιμάνι, και στην συνέχεια θα μεταφερθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης για να περιπλανηθούμε στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης. Επόμενος σταθμός μας   το  γραφικό μεσαιωνικό χωριό Καστέλ Σάρντο , χτισμένο  στη κορυφή του βράχου που δεσπόζει  στο κόλπο. Θα  επισκεφτούμε το κάστρο  που χτίστηκε  τη περίοδο του μεσαίωνα από τη δυναστεία της  οικογένειας Ντόρια. Βλέποντας  το  χωριό νομίζουμε  ότι είμαστε  στη Μονεμβασιά . Χρόνος  ελεύθερος για να περπατήσουμε  στα  σοκάκια  του με τα  μικρομάγαζα  όπου  θα έχουμε την ευκαιρία  για αγορές σε  σουβενίρ.  Τέλος  αναχώρηση για την Όλμπια. Άφιξη νωρίς το απόγευμα και περιήγηση της πόλης που αν και το όνομα είναι ελληνικής προέλευσης, λόγω της ελληνικής παρουσίας κατά τον 7ο αιώνα π.Χ., η πόλη της Όλμπια καταλήφθηκε αρχικά από τους  Φοίνικες,  σύμφωνα με αρχαιολογικά ευρήματα. Κατά τον μεσαίωνα  ήταν πρωτεύουσα της μιας από τις τέσσερις αυτόνομες επαρχίες της Σαρδηνίας και ένα από  τα  σημαντικότερα εμπορικά  λιμάνια της Σαρδηνίας . Αφού γνωρίσουμε το λιμάνι και το ιστορικό της  κέντρο, θα έχουμε τη δυνατότητα να  θαυμάσουμε  τον ρωμανικό καθεδρικό Ναό  Σαν Σιμπλίτσιο του 11ου  αιώνα. Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Διανυκτέρευση.
5
5η ημέρα : ΟΛΜΠΙΑ –ΠΟΡΤΟ ΤΣΕΡΒΟ - ΚΟΣΤΑ ΣΜΕΡΑΛΔΑ – ΝΗΣΙ ΛΑ ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση για  τη Κόστα Εσμεράλδα (σμαραγδένια ακτή) με τις υπέροχες παραλίες με τα τουρκουάζ νερά , τους  γρανιτένιους βράχους , τις υπερπολυτελείς κατοικίες και τα μεγάλα ξενοδοχεία,  αφού πρώτα  κάνουμε μια στάση  στο πανέμορφο και ειδυλλιακό  Πόρτο Τσέρβο με το ομώνυμο λιμάνι του,  καταφύγιο θαλαμηγών και γιότ. Τα σπίτια  της  περιοχής  είναι φτιαγμένα από τοπική πέτρα και μπροστά τους,  έχουν  κήπους γεμάτα πολύχρωμα λουλούδια. Μεταφορά στο Παλάου για να πάρουμε   το καραβάκι  για  το νησί Λα Μανταλένα. Με καταγάλανα νερά και χρυσές αμμουδιές το άγνωστο στους πολλούς νησί βρίσκεται βορειοανατολικά της Σαρδηνίας και είναι το δεύτερο μεγαλύτερο νησί του αρχιπελάγους Λα Μανταλένα. Η Καπρέρα με έκταση 15,7 τ.χλμ είναι ακατοίκητη, απέχει ελάχιστα από το μικρό νησί Μανταλένα και συνδέεται με αυτό με γέφυρα. Το νησί αποτέλεσε δώρο του βασιλιά Βίκτορα Εμμανουήλ στον Ιταλό ήρωα Τζουζέπε Γκαριμπάλντι και εκεί βρίσκεται και ο τάφος με την προτομή του. Έχει χαρακτηριστεί ως φυσικό καταφύγιο λόγω της ποικιλίας των σπάνιων ειδών που φιλοξενεί. Η Καπρέρα είναι γνωστή για το ροζ γρανίτη που προσδίδει ομορφιά στις ακτές της. Χρόνος ελεύθερος και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
6
6η ημέρα : ΟΛΜΠΙΑ - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος ως την ώρα που θα  μεταφερθούμε  στο αεροδρόμιο της  Όλμπια για την  πτήση  της επιστροφής στην Αθήνα. Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.

ΧΑΡΤΗΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γενικά
Γεύματα
Διαμονή
Μεταφορές
Προορισμός
Σχέση ποιότητας-τιμής

Ένα ταξίδι μια τιμή !!! Οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 165 €

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο              820 €
Τιμή σε μονόκλινο                              960  €
Παιδική τιμή (μέχρι 12 ετών)          780 €
Επιβάρυνση  ημιδιατροφής              90  €
             
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα –Όλμπια – Αθήνα με την   Aegean Airlines
 • Φόροι αεροδρομίων & επίναυλος καυσίμων.
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία  4*(Hotel  Mistral 2 στο Οριστάνο – Hotel Punta Vegra περιοχή Αλγκέρο &  hotel   4you στην Όλμπια ή παρόμοια  .
 • Πρωινό καθημερινά
 • Εισιτήρια πλοίου από/προς  Παλάου  για το νησί της Μανταλένα.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις, όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Έμπειρος αρχηγός - συνοδός του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

 Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ό, τι ρητά αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Checkpoint (15 € )
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων τo  άτομο τη  βραδιά  - (  Όλμπια 2,5 € )

Πτήσεις με Aegean Airlines από Αθήνα
26/ΑΠΡ  A3 4070    Αθήνα – Όλμπια         10.00   11.15
01/ΜΑΙ   A3  4071    Όλμπια    – Αθήνα     20.00    23.10    

Πανόραμα Σαρδηνίας με 820€ / ανά άτομο

Πασχαλινή αναχώρηση για τη μοναδική Σαρδηνία με πτήσεις Aegean από Αθήνα

Όλμπια , Θαρρός, Οριστάνο, Κάλιαρι, Μπαρουμίνι, Οργκόζολο, Μαμοιάδα, Αλγκέρο, Κάστελ Σάρντο , Πόρτο Τσέρβο , Κόστα Σμεράλδα, Νησί Λα Μανταλένα.

Με απευθείας πτήσεις AEGEAN από Αθήνα.

Προορισμός
Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Ιταλία, Κάλιαρι, Όλμπια, Οριστάνο, Πόρτο Τσέρβο, Σαρδηνία
Διάρκεια
6 ημέρες
Αναχωρήσεις
26/AΠΡ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια