Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Πανόραμα Πελοποννήσου

Επιστροφή

Πανόραμα Πελοποννήσου

5 ημέρες με 249€ 229€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Πανόραμα Πελοποννήσου 5 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 12/ΣΕΠ, 21/ΝΟΕ

 • Προορισμός
  Ελλάδα, Καλαμάτα, Ναύπλιο, Πάτρα, Πελοπόννησος, Σπάρτη
 • Διάρκεια
  5 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  12/ΣΕΠ, 21/ΝΟΕ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
 • Dion Travel Deals
  Early bookings
1
1η µέρα: Αναχώρηση - Επίδαυρος – Τολό
Αναχώρηση από κεντρικό σημείο το πρωί για Βόλο, Αλαμάνα, Ισθμό Κορίνθου. Στάση για καφέ και συνεχίζουμε για Επίδαυρο, που δημιουργεί δέος στον κάθε επισκέπτη. Περιήγηση στις αρχαιότητες και αναχώρηση για το Τολό. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
2
2η µέρα: Τολό - Ναύπλιο - Παλαμήδι - Τρίπολη – Σπάρτη
Πρωινό και αναχώρηση για περίπατο και περιήγηση στο πανέμορφο Ναύπλιο το οποίο είναι γνωστό για το Μπούρτζι - μικρό φρούριο χτισμένο σε νησίδα μέσα στο λιμάνι - το Παλαμήδι, ενετικό φρούριο που δεσπόζει στην πόλη, την Ακροναυπλία έτερο φρούριο ενετικό, επί της ομώνυμης χερσονησίδας. Ελεύθερος χρόνος στη πόλη και στη συνέχεια θα επισκεφτούμε τη Τρίπολη, την καρδιά της Αρκαδίας. Ελεύθεροι στην πόλη, γεύμα εξ ιδίων και αναχώρηση για τη Σπάρτη που είναι κτισμένη στο κέντρο της πεδιάδας. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος στη πόλη και διανυκτέρευση.
3
3η µέρα: Σπάρτη - Μονεμβασιά – Μυστράς
Μετά το πρωινό, αναχώρηση για την Μονεμβασιά. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου «Βράχου της Μονεμβασιάς». Μπαίνοντας στην καστροπολιτεία ο κεντρικός δρόμος με το βυζαντινό καλντερίμι οδηγεί στη κεντρική πλατεία με το παλαιό κανόνι και την εκκλησία του Ελκομένου Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στον Μυστρά. Ο Μυστράς ήταν βυζαντινή πολιτεία της Πελοποννήσου και βρίσκεται έξι χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Σπάρτης. Σήμερα είναι ερειπωμένος, αν και έχουν αναστηλωθεί ορισμένα κτίσματα, όπως τα παλάτια, και αποτελεί πολύτιμη πηγή για τη γνώση της ιστορίας, της τέχνης και του πολιτισμού των δύο τελευταίων αιώνωΜετά το πρωινό, αναχώρηση για την Μονεμβασιά. Είναι περισσότερο γνωστή από το μεσαιωνικό φρούριο, επί του ομώνυμου «Βράχου της Μονεμβασιάς». Μπαίνοντας στην καστροπολιτεία ο κεντρικός δρόμος με το βυζαντινό καλντερίμι οδηγεί στη κεντρική πλατεία με το παλαιό κανόνι και την εκκλησία του Ελκομένου Χριστού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και το απόγευμα επίσκεψη στον Μυστρά. Ο Μυστράς ήταν βυζαντινή πολιτεία της Πελοποννήσου και βρίσκεται έξι χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Σπάρτης. Σήμερα είναι ερειπωμένος, αν και έχουν αναστηλωθεί ορισμένα κτίσματα, όπως τα παλάτια, και αποτελεί πολύτιμη πηγή για τη γνώση της ιστορίας, της τέχνης και του πολιτισμού των δύο τελευταίων αιώνων.
4
4η µέρα: Σπάρτη - Σπήλαια Διρού - Αρεόπολη - Καλαμάτα – Πάτρα
Πρωινό και ξεκινάμε για τα σπήλαια του Διρού και συγκεκριμένα το σπήλαιο Γλυφάδα (ή Βλυχάδα). Αποτελεί ένα από τα ωραιότερα σπήλαια στον κόσμο. Επίσκεψη και αναχώρηση για την Αρεόπολη η οποία είναι χωριό της δυτικής Μάνης. Είναι ιστορικός οικισμός, που διατήρησε την ανεξαρτησία του επί Τουρκοκρατίας και πατρίδα των Μαυρομιχαλέων. Αποτελεί έδρα του δήμου Οιτύλου και έχει κριθεί διατηρητέος κρατώντας το παραδοσιακό χρώμα της Μάνης. Γεύμα εξ ιδίων και συνεχίζουμε για την Καλαμάτα. Εμπορικό και διοικητικό κέντρο με πολλά μουσεία, πινακοθήκη, βιβλιοθήκη, κάστρα και χαρακτηριστικό της την έντονη νυχτερινή ζωή. Αναχώρηση, στάση για καφέ και άφιξη στην Πάτρα. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας, ελεύθερος χρόνος στη πόλη και διανυκτέρευση.
5
5η µέρα: Πάτρα –Ρίο Αντίρριο – Ναύπακτο – Αιτωλικό - Ιωάννινα - Θεσσαλονίκη
Μετά το πρόγευμα, επίσκεψη στον ιερό ναό του Αγίου Ανδρέα και αναχώρηση για να περάσουμε την μοναδική καλωδιωτή γέφυρα του Ρίου – Αντίρριου . Στη συνέχεια επίσκεψη στη καστροπολιτεία της Ναυπάκτου. Θα επισκεφτούμε το Στενόπάζαρο ένα πλακόστρωτο σοκάκι με διώροφα παραδοσιακά κτίρια που σφύζει από χρώμα και ζωή και θα θαυμάσουμε το μεσαιωνικό κάστρο της πόλης. Συνεχίσουμε για το Αιτωλικό που προσομοιάζει με την Βενετία και θα καταλήξουμε στα Ιωάννινα για γεύμα και ξεκούραση. Αμέσως μετά αναχώρηση για τη Θεσσαλονίκη. Άφιξη το βράδυ στη πόλη μας.
Σημείωση:
 • Η εκδρομή πραγματοποιείται με minimum συμμετοχή 20 ατόμων.
 

ΧΑΡΤΗΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γενικά
Γεύματα
Διαμονή
Μεταφορές
Προορισμός
Σχέση ποιότητας-τιμής

Τιμές & Παροχές
Πανόραμα Πελοποννήσου
ΔιαμονήΑναχωρήσειςΗμέρεςΔιατροφήEarly BookingΔίκλινο/ΤρίκλινοΠαιδί 2-12 ετώνΕπιβ. Μον.
Esperia 3*- Τολό12/ΣΕΠ, 21/ΝΟΕ5Ημιδιατροφή229 €249 €135 €35%
Διόσκουροι 3* – ΣπάρτηΗμιδιατροφή
Astir 4*– ΠάτραΠρωινό
 • Early booking τιμή για όσους κάνουν κράτηση έως 14 μέρες πριν την αναχώρηση.
Περιλαμβάνει:
 • Τέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό ή ημιδιατροφή ανάλογα με την επιλογή σας
 • Τη μεταφορά , εκδρομές και περιηγήσεις που περιλαμβάνονται στο αναλυτικό μας πρόγραμμα
 • Έμπειρος συνοδός-αρχηγός του γραφείου μας καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδρομής
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης
 • ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνει:
 • Φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 • Είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, θεάματα, αρχαιολογικούς χώρους και γενικά όπου απαιτείται.
 • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Ασφάλεια ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και επείγουσας αερομεταφοράς 5€
 • Φόρο διαμονής.
Σημείωση:
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
 • € 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
 • € 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
 • € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
 • € 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Πανόραμα Πελοποννήσου με 249€ 229€ / ανά άτομο

Επίδαυρος – Τολό - Ναύπλιο - Παλαμήδι - Τρίπολη – Σπάρτη - Σπήλαια Διρού - Αρεόπολη - Καλαμάτα – Πάτρα – Ρίο Αντίρριο – Ναύπακτο – Αιτωλικό - Ιωάννινα

Διάρκεια
5 ημέρες
Αναχωρήσεις
12/ΣΕΠ, 21/ΝΟΕ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια
Dion Travel Deals
Early bookings

Μοναδική εκδρομή Πανόραμα Πελοποννήσου 5 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 12/ΣΕΠ, 21/ΝΟΕ

SZ1