Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Οδοιπορικό στη Θράκη

Επιστροφή

Οδοιπορικό στη Θράκη

4 ημέρες με 198€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Οδοιπορικό στη Θράκη 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ

 • Προορισμός
  Ευρώπη, Θράκη, Καβάλα
 • Διάρκεια
  4 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  27/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα
Αναχώρηση 07:00 από ΑΘΗΝΑ, στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ και μέσω ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ, με την τελευταία μας στάση στην περιοχή της Μουσθένης θα τακτοποιηθούμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Xρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πλατεία της Αγίας ειρήνης, σημείο αναφοράς της πόλης και στην πλακόστρωτη Ερμού με τα παραδοσιακά ΤΕΚΕΝΕΤΖΙΔΙΚΑ. Δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η μέρα
Πρωινό και επίσκεψη στο ΔΑΣΟΣ ΔΑΔΙΑΣ, τμήμα του οικοσυστήματος που εκτείνετε από τις ανατολικές απολήξεις της Ροδόπης έως το Δέλτα του Έβρου και έχει ανακηρυχθεί σε Εθνικό πάρκο. Αφού μας γίνει η σχετική ενημέρωση θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας στον ακριτικό νομό με επίσκεψη στο ΣΟΥΦΛΙ με την πλούσια πολιτιστική παράδοση. Λίγο αργότερα φθάνουμε στις ΦΕΡΡΕΣ, όπου στο τουριστικό περίπτερο του Δήμου, θα πάρουμε χρήσιμες πληροφορίες για τις εκβολές του Έβρου, πριν ξεκινήσουμε για την περιοχή του ΔΕΛΤΑ (καιρού επιτρέποντος ), έναν μοναδικό ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟ, από τους σημαντικότερους όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης. Με τουριστικό πλοιάριο θα περιηγηθούμε σε ένα μεγάλο κομμάτι την υδάτινης επιφάνειας των 1500 στρεμμάτων, για να θαυμάσουμε τη χλωρίδα και την πανίδα όχι μόνο της υδάτινης αλλά και της χερσαίας επιφάνειας του ΔΕΛΤΑ, που προστατεύεται και από τη σύμβαση ΡΑΜΣΑΡ, λόγω των σημαντικών ειδών που φιλοξενεί. Το απόγευμα θα κλείσουμε την περιήγηση μας με σύντομη επίσκεψη στην πρωτεύουσα του νομού την Αλεξανδρούπολη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ, δείπνο, διαν/ση.
3
3η μέρα
Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. Θα γνωρίσουμε τη ΣΜΙΝΘΗ και τον ΕΧΙΝΟ, δυο χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων, αλλά και την πόλη της ΞΑΝΘΗΣ, όπου θα έχουμε και γεύμα προαιρετικά. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ και το ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ, πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας στην ΚΟΜΟΤΗΝΗ. Δείπνο στο ξενοδοχείο και περίπατοι γνωριμίας στην πόλη, διανυκτέρευση.
4
4η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για ΑΘΗΝΑ από τη γνωστή πλέον διαδρομή με μικρή επίσκεψη στην πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Η διαδρομή μας συνεχίζεται με στάση στο ΛΙΤΟΧΩΡΟ για γεύμα προαιρετικά. Ακολούθως μέσω ΛΑΜΙΑΣ με μικρή στάση σε καφέ της εθνικής οδού, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ, 4 ημέρες
Δίκλινο Επιβ. Μονόκλινου Παιδί εώς 12 ετών σε τρίκλινο
198 € 60 € 178 €
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές λεωφορείο.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο « ΑΝΑΤΟLIA » 3* στην πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.
 • Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
 • Αρχηγός – συνοδός.
 • Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής

Οδοιπορικό στη Θράκη με 198€ / ανά άτομο

Δάσος Δαδιάς - Δέλτα Έβρου

Διάρκεια
4 ημέρες
Αναχωρήσεις
27/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Οδοιπορικό στη Θράκη 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ

ΑΤ5