Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Γύρος Δαλματικών Ακτών

Επιστροφή

Γύρος Δαλματικών Ακτών

8 ημέρες με 550€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Γύρος Δαλματικών Ακτών 8 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 29/ΙΟΥΛ, 5, 12, 19, 26/ΑΥΓ

 • Προορισμός
  Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Κότορ, Κροατία, Μαυροβούνιο, Μπούτβα, Ντουμπρόβνικ
 • Διάρκεια
  8 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  29/ΙΟΥΛ, 5, 12, 19, 26/ΑΥΓ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: Αναχώρηση για Τίρανα
Συγκέντρωση και αναχώρηση για τα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής. Διαδικασία ελέγχου και στην συνέχεια στάση για φαγητό στο Πόγραδετς. Συνεχίζουμε για τον τελικό μας προορισμό, τα Τίρανα. Στην περιήγηση μας θα δούμε την κεντρική πλατεία, όπου δεσπόζει το άγαλμα του Σκερντεμπέι, το κτίριο της Όπερας και το Μουσείο. Επίσης, θα δούμε το κτίριο των Υπουργείων, το Δημαρχείο, τον Πύργο του Ρολογιού και το παλιό Τζαμί. Φυσικά στην περιήγησης μας κεντρική θέση έχει η επίσκεψη στον Ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό των Τιράνων. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.
2
2η μέρα: Τίρανα – Μπούντβα – Κότορ – Τρέμπινιε (288χλμ)
Πρωινό και πρώτος μας σταθμός η γραφική πόλη της Μπούντβα όπου κυριαρχεί η Βενετσιάνικη αρχιτεκτονική. Εδώ θα θαυμάσουμε τις εκκλησίες του Αγ. Ιωάννη, της Αγ. Μαρίας της Πούντα και της Αγίας Τριάδας, το Εθνογραφικό Μουσείο και θα δούμε το φρούριο Σιταντέλ. Συνεχίζουμε με το Κότορ όπου ξεχωρίζουν τα Παλιά Τείχη, η Παλιά Πόλη με τον Ναό του Αγίου Τρύφωνος και η μαρίνα. Αναχωρούμε για το Τρέμπινιε. Άφιξη, τακτοποίηση σε ξενοδοχείο της περιοχής.
3
3η μέρα: Ντουμπρόβνικ
Ξεκινάμε την ξενάγηση μας σε μια από τις ομορφότερες πόλεις της Μεσογείου με το μεσαιωνικό όνομα Ραγκούσα και χαρακτηρισμένη ως πολιτιστική κληρονομιά της UNESCO. Στο Ντουμπρόβνικ θα δούμε το ανάκτορο, το Σπόνζα του 16ου αιώνα, την εκκλησία του Αγίου Βλάσιου, το μοναστήρι των Φραγκισκανών και το παλαιότερο φαρμακείο της Ευρώπης. Στη συνέχεια χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε την γραφική πόλη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.
4
4η μέρα: Τρέμπινιε – Μόσταρ – Σπλιτ – Τρογκίρ – Ζάνταρ (450χλμ)
Αναχωρούμε για το Μόσταρ που είναι χτισμένο επάνω στον ποταμό Νέρετβα. Θα δούμε το έμβλημα της πόλης, το μεγάλο τοξωτό γεφύρι Στάρι Μοστ, που πρωτοχτίστηκε με εντολή του Σουλεϊμάν του Μεγαλοπρεπή. Κατευθυνόμαστε για το Σπλιτ όπου θα σταθούμε για να δούμε την όμορφη παραλιακή ζώνη της πόλης και το παλάτι του Διοκλητιανού, κληρονομιά της UNESCO, έξοχο δείγμα Ρωμαϊκής αρχιτεκτονικής. Συνεχίζουμε την διαδρομή μας για το μεσαιωνικό Τρογκίρ, μια πόλη-νησί που ενώνεται με την ξηρά με μια πανέμορφη γέφυρα. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας στην περιοχή του Ζαντάρ.
5
5η μέρα: Ζάνταρ – Λίμνες Πλίτβιτσε – Ζάγκρεμπ (270χλμ)
Πρωινό και έπειτα αναχωρούμε για το Εθνικό Πάρκο των λιμνών Πλίτβιτσε, με έκταση 297τ.χ. που ιδρύθηκε το 1949, χαρακτηρισμένο ως μνημείο της παγκόσμιας φυσικής κληρονομιάς της UNESCO. Συνεχίζουμε για το Ζάγκρεμπ. Κατά την περιήγηση θα θαυμάσουμε τον καθεδρικό ναό γοτθικού ρυθμού του Αγίου Στεφάνου σύμβολο της πόλης, το παλάτι του επισκόπου και την κεντρική αγορά Dolac. Συνεχίζοντας, θα φτάσουμε στην Πέτρινη Πύλη, στην είσοδο της Άνω πόλης, με την ζωγραφιά της Παναγίας, το προεδρικό παλάτι και το κοινοβούλιο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
6
6η μέρα: Ζάγκρεμπ – Λουμπλιάνα – Σπήλαιο Ποστόινα – Ζάγκρεμπ (387χλμ)
Αναχωρούμε για την καταπράσινη Σλοβενία με πρώτη μας στάση στο φημισμένο σπήλαιο Ποστόινα. Θα εξερευνήσουμε το σπήλαιο με ηλεκτρικό τρενάκι (προαιρετικά) και θα μεταφερθούμε σε μια διαδρομή περίπου 3,5 χιλιομέτρων μέσα στις μοναδικές γεωλογικές δημιουργίες της φύσης. Συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα Λουμπλιάνα. Στην περιήγηση μας θα δούμε τον ποταμό Λιουμπλιάνιτσα που τη διατρέχει, το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό του Αγίου Νικολάου, την γέφυρα των Δράκων και τις τρεις γέφυρες, την αγορά, την πλατεία Presernov, το παλάτι του επισκόπου με την βιβλιοθήκη και το κάστρο. Επιστροφή στο Ζάγκρεμπ.
7
7η μέρα: Ζάγκρεμπ – Βελιγράδι (395χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για το Βελιγράδι. Στην περιήγησή μας στη Σερβική πρωτεύουσα, θα δούμε το φρούριο Καλέμεγκνταν με τους πύργους, τις πολεμίστρες και τα οχυρώματα από την εποχή της Αναγέννησης. Στην συνέχεια, στο ιστορικό κέντρο της πόλης θα δούμε πολλά και εντυπωσιακά κτίρια του 19ου αιώνα όπως το εθνικό μουσείο, ενώ κατά μήκος της λεωφόρου των Επαναστάσεων θα δούμε το Κοινοβούλιο, ένα κλασικό δείγμα Βαλκανικής αρχιτεκτονικής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.
8
8η μέρα: Βελιγράδι – Επιστροφή στην πόλη μας
Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεσες στάσεις.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 29/ΙΟΥΛ, 5, 12, 19, 26/ΑΥΓ, 8 ημέρες
Δίκλινο 1 Παιδί 2-12 ετών στο δωμάτιο με 2 ενήλικες Μονόκλινο
550 € 380 € 719 €
Περιλαμβάνει:
 • Μεταφορές με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • 7 διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3* & 4*
 • Ημιδιατροφή καθημερινά
 • Εκδρομές, περιηγήσεις βάσει προγράμματος
 • Έμπειρος αρχηγός/συνοδός του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνει:
 • Checkpoints & δημοτικοί φόροι 60€ πληρωτέοι με την κράτηση
 • Ό,τι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό
Ξενοδοχεία:
 • ΤΙΡΑΝΑ: HOTEL DORO CITY ή παρόμοιο
 • TREBINJE; SL INDUSTRY ή παρόμοιο
 • BIOGRAD NA MORU : ILIRIJA RESORT ή παρόμοιο
 • ZAGREB : LAGUNA HOTEL ή παρόμοιο
 • NIS : TAMI RESIDENCE ή παρόμοιο

Γύρος Δαλματικών Ακτών με 550€ / ανά άτομο

Μπούντβα - Κότορ - Ντουμπρόβνικ - Τίρανα

Διάρκεια
8 ημέρες
Αναχωρήσεις
29/ΙΟΥΛ, 5, 12, 19, 26/ΑΥΓ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Γύρος Δαλματικών Ακτών 8 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 29/ΙΟΥΛ, 5, 12, 19, 26/ΑΥΓ

AS22