Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Κύθηρα

Επιστροφή

Κύθηρα

6 ημέρες με 349€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Κύθηρα για 6 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 23/ΙΟΥΛ, 22/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ

 • Προορισμός
  Ελλάδα, Κύθηρα, Νησιά Ιονίου – Επτάνησα
 • Διάρκεια
  6 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  23/ΙΟΥΛ, 22/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΠΑΡΤΗ (690 χλμ.)
Αναχώρηση στις 07.00 από κεντρικό σημείο, στάση για καφέ στο ύψος της Λάρισας και συνεχίζοντας φτάνουμε στον Ισθμό της Κορίνθου και μπαίνουμε στην Πελοπόννησο. Ο δρόμος μας οδηγεί στην πρωτεύουσα του Ν. Λακωνίας τη Σπάρτη, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος για την πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΓΥΘΕΙΟ - ΝΕΑΠΟΛΗ - ΚΥΘΗΡΑ
Πρωινό. Σήμερα ξεκινάμε για το Γύθειο. Η όμορφη νησιώτικη πολιτεία θα μας γνωρίσει τις ομορφιές της. Το νησάκι Κρανάη που ένας μώλος το ενώνει με τη στεριά, τον φάρο και τον πύργο του οπλαρχηγού της επανάστασης Τσανετάκη Γρηγοράκη στον οποίο στεγάζεται το ιστορικό Εθνολογικό μουσείο Μάνης. Συνεχίζουμε για τη Νεάπολη Λακωνίας, απ’ όπου θα πάρουμε το πλοίο για τα πανέμορφα Κύθηρα. Άφιξη στο νησί. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΚΥΘΗΡΑ
Πρωινό. Η φύση προίκισε τα Κύθηρα, με μοναδικές ομορφιές, και τοπία που εναλλάσσονται και γεμίζουν τα μάτια με μοναδικές εικόνες. Αρχίζουμε τη γνωριμία μας με το νησί ξεκινώντας από τα Μυρτίδια, όπου βρίσκεται η Μονή της Παναγίας της Μυρτιδιώτισσας. Εδώ μέσα στις μυρτιές που έδωσαν στην περιοχή το όνομα της, βρέθηκε η θαυματουργή της εικόνα. Συνεχίζοντας τη μέρα μας και περνώντας από το Λιβάδι, μεγάλο κεφαλοχώρι με το περίφημο πέτρινο γεφύρι κτισμένο από την αρχή της Αγγλοκρατίας, φτάνουμε στη Χώρα (Κύθηρα), που τη χαρακτηρίζουν τα αρχοντικά και οι πανέμορφες κατοικίες των ευγενών και τη στολίζει η σιλουέτα του Ενετικού κάστρου. Χρόνος ελεύθερος. Καταλήγουμε στο Καψάλι επίνειο της Χώρας. Μπάνιο-γεύμα εξ’ιδίων και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Το βράδυ μια βόλτα στο μικρότερο αλλά ομορφότερο χωριό του νησιού τον Αβλέμονα, με το μικρό καστέλο, (φρούριο) που χρησίμευε για την εποπτεία της περιοχής και του λιμανιού. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: ΚΥΘΗΡΑ
Πρωινό. Σήμερα θα συνεχίσουμε τη γνωριμία μας με το υπόλοιπο νησί. Μυλοπόταμος. Η πλατεία του Μυλοπόταμου με το καμάρι, τον μικρό καταρράκτη της Φόνισσας και τη νεράιδα, το Λαγκάδι με τους νερόμυλους, αποδεικνύουν πόσο απλόχερη στάθηκε η φύση στις ομορφιές του χωριού. Περνώντας από τον Ποταμό (το μεγαλύτερο χωριό του νησιού) που ονομάστηκε “Της κυράς το χωριό” όταν κτίστηκε εκεί ο ναός της Ιλαριώτισσας για να στεγάσει την εικόνα της Παναγίας με το έντονο βλέμμα που λέγεται ότι την έφεραν από τα Ιεροσόλυμα, καταλήγουμε σε μια από τις παραλίες του νησιού. Θα απολαύσουμε το μπάνιο μας και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μπορούμε να διασκεδάσουμε προαιρετικά με τις ευκαιρίες που μας δίνει το νησί. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: ΚΥΘΗΡΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ - ΣΠΑΡΤΗ
Πρωινό. Τελευταίες ξεχωριστές εικόνες θα γεμίσουν τα μάτια μας μέχρι την ώρα που θα επιβιβαστούμε στο πλοίο για Νεάπολη. Μας περιμένει η μοναδική Ελαφόνησος. Μαγευτική θάλασσα που δεν μπορεί να μην απολαύσουμε το μπάνιο μας και το απόγευμα να συνεχίσουμε το δρόμο μας για την πρωτεύουσα της Λακωνίας τη Σπάρτη. Ελεύθερος χρόνος στην πόλη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: ΣΠΑΡΤΗ - ΜΥΣΤΡΑΣ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (680χλμ)
Πρωινό. Ημέρα επιστροφής και ξεκινάμε για περιήγηση στην ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία Μυστρά. Συνεχίσουμε και με διάφορες στάσεις για καφέ – γεύμα εξ ιδίων – ξεκούραση, θα επιστρέψουμε στην πόλη μας. Η εκδρομή μας θα έχει τελειώσει άλλα εμείς πάντα θα αναζητούμε τα Κύθηρα.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση 3/ΣΕΠ, 6 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Επιβ. Μονόκλ.
Hotel VENADROS 3*, Αγία Πελαγία Hotel LAKONIA 3*, Σπάρτη 349 € 100 €
Τιμή ανά άτομο Αναχωρήσεις 23/ΙΟΥΛ, 22/ΑΥΓ, 6 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Επιβ. Μονόκλ.
Hotel VENADROS 3*, Αγία Πελαγία Hotel LAKONIA 3*, Σπάρτη 369 € 100 €
Περιλαμβάνονται:
 • Τις μεταφορές με λεωφορείο
 • Τη διαμονή σε επιλεγμένο ξενοδοχείο
 • Τα εισιτήρια Νεάπολη- Κύθηρα– Νεάπολη, Νεάπολη - Ελαφόνησο- Νεάπολη
 • Πρωινό
 • Τις περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό του γραφείου μας
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται :
 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόρο διαμονής
Σημείωση:
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
 • € 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
 • € 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
 • € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
 • € 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Κύθηρα με 349€ / ανά άτομο

Απλά, ένα ξεχωριστό νησί!

Διάρκεια
6 ημέρες
Αναχωρήσεις
23/ΙΟΥΛ, 22/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν:

Μοναδική εκδρομή Κύθηρα για 6 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 23/ΙΟΥΛ, 22/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ

SP5