Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Arena Di Verona

Επιστροφή

Arena Di Verona

4 ημέρες με 794€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Arena Di Verona 4  ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΙΟΥΝ

Το Arena di Verona είναι το τρίτο μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο που υπάρχει ακόμα. Χτισμένο γύρω στο 30 μ.Χ., το Arena di Verona είναι επίσης ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αμφιθέατρα της περιόδου. Οι γιγαντιαίες του διαστάσεις (140 μέτρα μήκος και 100 μέτρα πλάτος) και τα καθίσματα για πάνω από 30.000 θεατές, διασφαλίζουν ότι κυριαρχεί στο βόρειο τμήμα της Piazza Bra. Η εξαιρετική ακουστική και η υπέροχη τοποθεσία το καθιστούν ιδανικό χώρο για παραστάσεις όπερας μεγάλης κλίμακας. Το μνημείο επανιδρύθηκε ως θέατρο κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης και το 1913 η παράδοση της όπερας στο Arena di Verona ξεκίνησε με την παραγωγή της «Aida» του Giuseppe Verdi.

  • ΔΩΡΟ : Μίνι κρουαζιέρα στο Μεσαιωνικό Σιρμιόνε
  • Προορισμός
    Βενετία, Βερόνα, Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Ιταλία, Πάντοβα
  • Διάρκεια
    4 ημέρες
  • Αναχωρήσεις
    27/IOYN
  • Αναχωρήσεις από
    Αθήνα
  • Είδος ταξιδιού
    Ομαδικά ταξίδια
  • Dion Travel Deals
    Early bookings
1
1η μέρα: ΑΘΗΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ (Marco Polo) - ΒΕΡΟΝΑ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο 11.30 και ακολουθεί η πτήση μας για την Βενετία στις 15.10 με την VOLOTEA . Άφιξη στις 16.35 στο αεροδρόμιο Marco Polo , επιβίβαση στο λεωφορείο και αναχώρηση για την Βερόνα και την απογευματινή περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης .Πρόκειται για ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ιταλίας όπου μπορείτε να περιπλανηθείτε στα γοητευτικά σοκάκια & στις γειτονιές, όπως η Veronetta, να περπατήσετε κατά μήκος του ποταμού ή στην Piazza Delle Erbe “πλατεία των βοτάνων” η οποία περιβάλλεται από υπέροχα μεσαιωνικά κτίρια και πύργους. Ακόμα και το σιντριβάνι στο κέντρο της πλατείας χρονολογείται από τον 14ο αιώνα, ενώ το ρωμαϊκό άγαλμα που το κοσμεί είναι του 380 μ. Χ. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό . Αργά το βράδυ , μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια .Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΒΕΡΟΝΑ - ΒΕΝΕΤΙΑ (ξενάγηση πόλης)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Τρονκέτο, από όπου θα επιβιβαστούμε στο βαπορέτο με προορισμό ην πόλη των Δόγηδων , την περίφημη Βενετία . Η γνωριμία μας με την πόλη θα ξεκινήσει από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, όπου δεσπόζει η βασιλική του Αγίου Μάρκου και το περίφημο κωδωνοστάσιο. Θα περπατήσουμε κάτω από τις αψίδες που απλώνονται περιμετρικά της πλατείας και θα δούμε το Καφέ Φλοριάν, το παλαιότερο καφέ του κόσμου με τη γοητευτική ιστορική αύρα, όπου σύχναζε ο Καζανόβα, ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ, ο Τσάρλι Τσάπλιν, ο Κλοντ Μονέ και πολλοί άλλοι. Θα διασχίσουμε τα στενά δρομάκια που ξεκινούν από την πλατεία και θα φτάσουμε στο Ριάλτο, όπου κάποτε χτυπούσε η καρδιά του εμπορίου της Γαληνοτάτης. Θα ανεβούμε στην τοξωτή μαρμάρινη γέφυρα, θα βγάλουμε ινσταγκραμικές φωτογραφίες με φόντο το Κανάλ Γκράντε και θα επισκεφτούμε την υπαίθρια αγορά του Ριάλτο που ενέπνευσε τον Σαίξπηρ να γράψει τον “Έμπορο της Βενετίας”. Ελεύθερος χρόνος για ψώνια στη Βενετία και για γνωρίσουμε τη μαγική αυτή πόλη που μοιάζει να επιπλέει στα γαλήνια νερά της λιμνοθάλασσας. Θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις υπέροχες θαλασσινές γεύσεις της Βενετίας δίπλα σε κάποιο κανάλι και να πιούμε καφέ ή να γευθούμε ένα εκλεκτό τζελάτο . Όλα τα μαγαζιά γύρω από τα κανάλια της Βενετίας ,έχουν παραμείνει ίδια και απαράλλαχτα εδώ και αιώνες μεταφέροντας στο σήμερα την αίγλη μιας αυτοκρατορίας που κάποτε κατείχε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΒΕΡΟΝΑ - ΛΙΜΝΗ GARDA (SALO - SIRMIONE - PESCHIERA)
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την μαγευτική Λίμνη Garda . Πρώτος μας σταθμός το μοναδικής ομορφιάς μεσαιωνικό Σιρμιόνε, το δημοφιλές θέρετρο της λίμνης Γκάρντα κλεισμένο γύρω από τα τείχη του επιβλητικού κάστρου με την περίφημη εκκλησία του Αγίου Πέτρου και την ιστορική εκκλησία της Παρθένου Μαρίας Γένοβα . Θαυμάστε το Σιρμιόνε από μία διαφορετική οπτική γωνία με ΔΩΡΟ μία μίνι κρουαζιέρα γύρω από τη χερσόνησο. Θαυμάστε τις απόψεις του λιμανιού, του Grotte di Catullo, του κάστρου Scaligero και πολλά άλλα, ενώ ακούτε την αφήγηση του φιλικού καπετάνιου. Χρόνος ελεύθερος για καφέ και φαγητό . Τελευταίος μας σταθμός πριν την επιστροφή μας στη Βερόνα , η πόλη Peschiera . Βρίσκεται στη νοτιοδυτική όχθη της λίμνης Garda. Η οικονομία του οικισμού βασίζεται στον τουρισμό και την αλιεία. Αυτό που κάνει την Peschiera del Garda τόσο μοναδική ,είναι τα στενά δρομάκια και τα σοκάκια που καταλήγουν στην όχθη της λίμνης, όπου υπάρχουν πολλά εστιατόρια και μπαρ. Έχει επίσης μια πλούσια ιστορία που χρονολογείται από τους ρωμαϊκούς χρόνους. Η πόλη ήταν κάποτε σημαντικό στρατιωτικό οχυρό και χρησιμοποιήθηκε από τον Ιούλιο Καίσαρα ως βάση για τις εκστρατείες του στη βόρεια Ιταλία. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: ΒΕΡΟΝΑ - ΠΑΝΤΟΒΑ – ΒΕΝΕΤΙΑ (Marco Polo) - ΑΘΗΝΑ
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για την φοιτητούπολη Πάντοβα . Πρόκειται ίσως για την αρχαιότερη πόλη της βόρειας Ιταλίας, σύμφωνα με την ημερομηνία ίδρυσής της(τον 12ο αιώνα π.Χ. από τους Τρώες). Θα δούμε το φημισμένο πανεπιστήμιό της, ένα από τα αρχαιότερα της Ευρώπης, την μεγαλοπρεπή Βασιλική του Αγίου Αντωνίου με τους βυζαντινούς τρούλους και τον πολυτελή εσωτερικό διάκοσμο, που θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους λατρευτικούς χώρους της Ιταλίας, καθώς και την Prato della Valle, μια ελλειπτική πλατεία 88.000 τετραγωνικών μέτρων(η δεύτερη μεγαλύτερη της Ευρώπης). Χρόνος ελεύθερος και νωρίς το μεσημέρι αναχωρούμε για το αεροδρόμιο Marco Polo της Βεντίας , όπου ακολουθεί η πτήση της VOLOTEA στις 16.45. Άφιξη στην Αθήνα στις 19.55

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 27/ΙΟΥΝ, 4 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Μονόκλινο Παιδί 0-2 Παιδί έως 12
BW PLUS HOTEL EXPO 4* 794 € 974 € 305 € 744 €
  • Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 
  • EARLY BOOKING τιμές, για κρατήσεις που θα επιβεβαιωθούν έως 10/MAI
  • Οι τιμές των παιδιών, ισχύουν όταν αυτά αποτελούν 3ο ή 4ο άτομο
Οι πτήσεις μας με Volotea:
V7 1491 Αθήνα - Βενετία 15.10-16.35
V7 1490 Βενετία - Αθήνα 16.45-19.55
  • Όλες οι ώρες των πτήσεων είναι τοπικές
Περιλαμβάνονται:
  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βενετία-Αθήνα (συμπεριλαμβάνεται χειραποσκευή 8 κιλά και βαλίτσα 20 κιλά)
  • Φόροι αεροδρομίων , επίναυλος καυσίμων , φόρος διαμονής , είσοδοι πόλεων/check points
  • Εκδρομές-ξεναγήσεις , σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις στο BW PLUS HOTEL EXPO 4*
  • Πρωινό καθημερινά σε πλούσιο μπουφέ
  • ΔΩΡΟ, μίνι κρουαζιέρα στο Σιρμιόνε
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική ασφάλεια (έως 75 ετών)
  • Αρχηγός/συνοδός
  • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνονται:
  • Ό,τι δεν αναφέρεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Εισιτήρια για το Βαπορέτο της Βενετίας (20 ευρώ ανά άτομο)
  • Εισιτήρια για τις παραστάσεις του Φεστιβάλ Όπερας. Δηλώστε μας την παράσταση που επιθυμείτε έγκαιρα, για την εξασφάλιση των εισιτηρίων (https://www.arena.it/) - 28/ΙΟΥΝ, Nabucco (By Giuseppe Verdi ) - 29/ΙΟΥΝ, Aida (By Giuseppe Verdi )
  • Είσοδοι σε μουσεία, μνημεία, αξιοθέατα
  • Φιλοδωρήματα/Αχθοφορικά/Bus parking (20 ευρώ ανά άτομο , πληρώνονται στον προορισμό)

Arena Di Verona με 794€ / ανά άτομο

Βερόνα - Βενετία - Λίμνη Garda (Sirmione Peschiera) - Πάντοβα - Opera Festival 2025

Διάρκεια
4 ημέρες
Αναχωρήσεις
27/IOYN
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια
Dion Travel Deals
Early bookings

Μοναδική εκδρομή Arena Di Verona 4  ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΙΟΥΝ

Το Arena di Verona είναι το τρίτο μεγαλύτερο ρωμαϊκό αμφιθέατρο που υπάρχει ακόμα. Χτισμένο γύρω στο 30 μ.Χ., το Arena di Verona είναι επίσης ένα από τα καλύτερα διατηρημένα αμφιθέατρα της περιόδου. Οι γιγαντιαίες του διαστάσεις (140 μέτρα μήκος και 100 μέτρα πλάτος) και τα καθίσματα για πάνω από 30.000 θεατές, διασφαλίζουν ότι κυριαρχεί στο βόρειο τμήμα της Piazza Bra. Η εξαιρετική ακουστική και η υπέροχη τοποθεσία το καθιστούν ιδανικό χώρο για παραστάσεις όπερας μεγάλης κλίμακας. Το μνημείο επανιδρύθηκε ως θέατρο κατά τη διάρκεια της Αναγέννησης και το 1913 η παράδοση της όπερας στο Arena di Verona ξεκίνησε με την παραγωγή της «Aida» του Giuseppe Verdi.

  • ΔΩΡΟ : Μίνι κρουαζιέρα στο Μεσαιωνικό Σιρμιόνε

AH26