Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top

Αγαπητοί ταξιδιώτες και συνεργάτες,

Καθώς βιώνουμε μία από τις δυσκολότερες περιόδους για τον τουριστικό τομέα, είναι απαραίτητο να μείνουμε πλήρως ενημερωμένοι με την τρέχουσα κατάσταση της έξαρσης του ιού COVID-19 και τις ταξιδιωτικές απαγορεύσεις και περιορισμούς ανά προορισμό και εθνικότητα.

Είναι εύκολο κανείς να απορροφηθεί από τις αρνητικές ενημερώσεις από τα μέσα επικοινωνίας και να νιώσει ανασφαλής σχετικά με τους κανονισμούς και τις νόμιμες διεκδικήσεις.

Για εμάς στο Dion Tours & Red Elephant, προτεραιότητα αποτελεί η υγεία και η ασφάλεια των ταξιδιωτών και των ανθρώπων μας. Πιστεύουμε ωστόσο, ότι με την έγκαιρη ενημέρωση και τις σωστές προφυλάξεις, ο καθένας από μας μπορεί να συνεχίσει να κάνει σχέδια και να ταξιδεύει για να δει τους ανθρώπους και τους τόπους που επιθυμεί.

Για αυτό έχουμε δημιουργήσει την FLEX BOOKINGS, μια καινούργια, προσωρινή πολιτική κρατήσεων & ακυρώσεων για να σχεδιάζετε κάθε ταξίδι σας με μεγαλύτερη ευελιξία και ασφάλεια.

 

Μπορείτε να κάνετε κράτηση από τη 1 Ιουνίου 2020 μέχρι τις 31 Ιουλίου 2020 για συγκεκριμένα ταξιδιωτικά πακέτα που θα πραγματοποιηθούν εντός της περιόδου από 1 Ιουλίου 2020 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2020.


Αλλάξατε σχέδια; Μπορείτε να ακυρώσετε το ταξίδι σας  μέχρι και 15 μέρες πριν την έναρξη της εκδρομής και να λάβετε ολική επιστροφή των χρημάτων με τη μορφή κουπονιού*. Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ένα ημερολογιακό έτος, μέχρι και 30 Μαΐου 2021, αρκεί η νέα κράτηση να οριστεί μέσα σε ορισμένο χρονικό περιθώριο με βάση την εκάστοτε πολιτική της αεροπορικής εταιρείας και του ξενοδοχείου.

*Πολιτική χρήσης του κουπονιού

Το κουπόνι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 31 Μαΐου 2021, αρκεί να οριστεί μέσα σε ορισμένο χρονικό περιθώριο με βάση την εκάστοτε πολιτική της αεροπορικής εταιρείας και του ξενοδοχείου.Το κουπόνι πιστώνεται στον λογαριασμό του πελάτη μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την ακύρωση. Αν το κόστος της νέας κράτησης είναι μεγαλύτερο από το κουπόνι, ο πελάτης επιβαρύνεται με τη διαφορά. Εναλλακτικά, αν το κόστος της νέας υπηρεσίας είναι μικρότερο, ένα νέο κουπόνι θα δοθεί στον πελάτη με το υπόλοιπο ποσό.Κατά την διάρκεια της ακύρωσης, αφαιρούνται οι εκάστοτε προσφορές που μπορεί να ισχύουν και δεν μεταφέρονται στην νέα κράτηση. Ισχύει για νέες κρατήσεις σχετικά με εκδρομές και ατομικά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 1 Ιουλίου 2020 μέχρι και 31 Οκτωβρίου 2020. Η πληρωμή πρέπει να γίνει βάσει της πολιτικής της εταιρείας. Αν δεν επιθυμείτε να χρησιμοποιήστε την συγκεκριμένη πολιτική πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μετατρέψει την ανωτέρω πολιτική σε περίπτωση αλλαγών της υπάρχουσας κατάστασης.

 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας,

Team Dion Tours & Red Elephant

Θέλετε να μάθετε περισσότερα ή έχετε απορίες; 

 

ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ

Sorry, the comment form is closed at this time.