Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Τι κερδίζεις εάν κλείσεις το γαμήλιο ταξίδι σου μέσω τουριστικού γραφείου

Φωτογραφία από το ταξίδι στη Γαλλική Πολυνησία - Μπόρα Μπόρα & Ταϊτή. Στιγμιότυπο από το ταξίδι που διοργάνωσε το ταξιδιωτικό γραφείο dionTours

Τι κερδίζεις εάν κλείσεις το γαμήλιο ταξίδι σου μέσω τουριστικού γραφείου

Τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει ο τρόπος έρευνας των ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Τώρα, μπορείς να βρεις μόνος σου μέσω διαδικτύου όλες τις πληροφορίες, να κάνεις ερωτήσεις για έναν προορισμό σε forums, να ελέγχεις τις κριτικές άλλων ταξιδιωτών, να συγκρίνεις τιμές και τελικά να προβαίνεις σε κρατήσεις. Αφού είναι τόσο εύκολο να κάνει κάποιος online κρατήσεις, γιατί υπάρχουν ακόμη ταξιδιωτικά γραφεία και γιατί τα χρειάζεσαι για το γαμήλιο ταξίδι σου; Σου απαντώ δίνοντας σου μερικούς βασικούς λόγους για τους οποίους αξίζει να εμπιστευτείς έναν ειδικό ταξιδιωτικό σύμβουλο για να σε βοηθήσει στην οργάνωση και εκτέλεση του ταξιδιού σου.

Επιλέγεις ένα μακρινό και δύσκολο ταξίδι

Ίσως το όνειρό σου είναι ν’ ανακαλύψεις νέους πολιτισμούς και ηπείρους, θεωρώντας ως τέλειο ταξίδι την άφιξή σου στην εξωτική Ινδονησία ή ένα σαφάρι στην Αφρική ή μία κρουαζιέρα στην Αλάσκα. Ανάλογα με τον προορισμό, υπάρχουν εξειδικευμένοι ταξιδιωτικοί σύμβουλοι, οι οποίοι θα σε βοηθήσουν να σχεδιάσεις σωστά το καθημερινό σου πρόγραμμα. Ένας σωστός σύμβουλος θα σε ενημερώσει και θα σε εκπαιδεύσει πάνω σ’ όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το ταξίδι των ονείρων σου και θα σου διασφαλίσει ότι θ’ απολαύσεις μία ανεπανάληπτη εμπειρία.

Αναζητάς μία καλύτερη τιμή – προσφορά

Γενικά, επικρατεί η ιδέα ότι τα γραφεία είναι πιο ακριβά από τις μηχανές online κρατήσεων, αλλά αυτό δεν είναι σωστό. Ο ταξιδιωτικός πράκτορας γνωρίζει την καλύτερη εποχή για να κάνεις κράτηση και τις περιόδους που κάποιοι προορισμοί έχουν ειδικές εκπτώσεις και προσφορές. Επίσης, έχει τη γνώση και θα σε προστατεύσει από μία φαινομενικά καλή τιμή, η οποία όμως μπορεί να κρύβει δυσάρεστες (και δαπανηρές) εκπλήξεις.

Θέλεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες

Ο ταξιδιωτικός σύμβουλος θα σε βοηθήσει με όλες τις μικρές λεπτομέρειες του ταξιδιού σου. Θα οργανώσει τις τοπικές σου δραστηριότητες, τις κρατήσεις των εστιατορίων και spa, θα ετοιμάσει ειδική υποδοχή νεόνυμφων και άλλες extra παροχές, τις οποίες δεν μπορείς να βρεις απευθείας μέσω διαδικτύου.

Θέλεις κάποιον να σε βοηθήσει σε περίπτωση ανάγκης

Το ταξίδι είναι πάντα όμορφο, εφόσον όλα πηγαίνουν με βάση το χρονοδιάγραμμα. Τι θα κάνεις όμως εάν κάτι πάει στραβά; Σε ποιον θα απευθυνθείς εάν η πτήση σου καθυστερήσει ή ακυρωθεί λόγω βλάβης ή κλιματολογικών συνθηκών, εάν δεν πάρεις το δωμάτιο που ήθελες ή χάσεις τα έγγραφά σου; Ένα επιτυχημένο ταξίδι εξαρτάται από πολλές παραμέτρους και είναι πολύ ανακουφιστικό όταν έχεις έναν «σιωπηλό συνταξιδιώτη», τον οποίο μπορείς να καλέσεις σε περίπτωση ανάγκης, γνωρίζοντας πως θα κάνει τα πάντα για να βελτιώσει την κατάσταση.

Όταν ξεκινήσεις το σχεδιασμό και την έρευνα για το ταξίδι σου, να λάβεις υπόψη σου τα παραπάνω. Ίσως ν’ ανακαλύψεις ότι η διαμεσολάβηση του ταξιδιωτικού γραφείου μπορεί να είναι καθοριστική. Να θυμάσαι ότι στο ταξίδι η πίκρα της χαμηλής ποιότητας κρατάει περισσότερο από τη γλύκα της φθηνής τιμής…

 

Αφήστε Σχόλιο: