Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Βουδαπέστη – Βιέννη – Παραδουνάβια χωριά

Επιστροφή

Βουδαπέστη – Βιέννη – Παραδουνάβια χωριά

6 ημέρες με 270€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά 6 ημέρες.

Βραδινή αναχώρηση: 25/ΟΚΤ

 • Προορισμός
  Βιέννη, Βουδαπέστη, Ευρώπη, Κεντρική Ευρώπη, Ουγγαρία
 • Διάρκεια
  6 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  28/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η & 2η μέρα : Αναχώρηση για Βουδαπέστη
Συγκέντρωση το βράδυ στις 20:00 σε κεντρικό σημείο και αναχώρηση στις 21:00 για τα σύνορα των Ευζώνων. Διασχίζοντας τη Σερβία και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και φαγητό, άφιξη αργά το μεσημέρι στη Βουδαπέστη. Το βράδυ θα επισκεφθούμε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγγάνικα βιολιά, φαγητό και ποτό. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο.
2
3η ημέρα: Βουδαπέστη (ξενάγηση πόλης)
Πρωινό και η μέρα ξεκινάει με την ξενάγηση στην πόλη που χωρίζεται από το Δούναβη, στη Βούδα και την Πέστη. Θα δούμε τη γέφυρα των Λεόντων, το πανέμορφο νησάκι της Μαργαρίτας, τη μεγαλοπρεπή πλατεία των Ηρώων, τα αυτοκρατορικά ανάκτορα, τον Πύργο των Ψαράδων, την Εκκλησία του Mατίας στη Βούδα και την περιοχή των Παλατιών στην Πέστη. Η ξενάγηση μας ολοκληρώνεται με την επίσκεψη στο λόφο του Γκέλερτ, όπου θα θαυμάσουμε το άγαλμα της Νίκης, το οποίο είναι αφιερωμένο στους ήρωες του B ́ Παγκοσμίουπόλεμου. Πριν την επιστροφή στο ξενοδοχείο σας προτείνουμε προαιρετικά μια κρουαζιέρα στο Δούναβη, ώστε να θαυμάσετε την πόλη από μια μοναδική οπτική γωνία. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
3
4η μέρα: Βουδαπέστη -Βιέννη (ξενάγηση πόλης) (240 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για την κοσμική και αυτοκρατορική Βιέννη. Θα ξεκινήσουμε αμέσως την ξενάγηση στην πόλη της Βιέννης. Θα περιηγηθούμε στην περίφημη λεωφόρο του Pινγκ, όπου θα θαυμάσουμε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα της Βιέννης, όπως το Δημοτικό Πάρκο, θα περάσουμε από τα χειμερινά ανάκτορα Χόφμπουργκ, την Όπερα, το τετράγωνο των Μουσείων, την πύλη του Φραγκίσκου Ιωσήφ, το νεοκλασικό Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο γοτθικού ρυθμού, το παλιό Ανακτορικό Θέατρο, το Πανεπιστήμιο και την Εκκλησία του Tάμματος, τη Φωτίφ Kίρχε, την εκπληκτική εκκλησία του Αγίου Καρόλου. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε την περιπατητική ξενάγηση. Θα περπατήσουμε στην ιστορική ελληνική γειτονιά με τις ελληνορθόδοξες εκκλησίες τουΑγίου Γεωργίου και της Αγίας Τριάδας και διασχίζοντας πεζοί το ιστορικό κέντρο, με τον περίφημο καθεδρικό ναό του Αγίου Στεφάνου. Ελεύθερος χρόνος στον φημισμένο πεζόδρομο KartnerStrasse, όπου μπορείτε να απολαύσετε τα πανέμορφα καφέ του ιστορικού κέντρου και να δοκιμάσετε την ξακουστή ζαχερτότε. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο.
4
5 ημέρα: Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά (80 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για εκδρομή στα Παραδουνάβια χωριά. Πρώτος μας σταθμός ο Άγιος Ανδρέας. Συνεχίζουμε στο Έστεργκομ, την πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία του Αγίου Στέφανου, τους βασιλικούς τάφους, τον εκκλησιαστικό θησαυρό των Ούγγρων. Τελευταίος μας σταθμός το Βίσενγκραντ, παλιά έδρα των Ούγγρων βασιλιάδων. Επιστροφή στην Βουδαπέστη. Στην συνέχεια σας προτείνουμε να απολαύσετε μια πανέμορφη κρουαζιέρα στα ήσυχα νερά του Δούναβη.
5
6η μέρα: Βουδαπέστη – Θεσσαλονίκη (990χλμ.)
Πρωινό και έπειτα νιώθοντας γεμάτοι από νέες όμορφες εικόνες και εμπειρίες, αναχωρούμε για τα σύνορα Ουγγαρίας –Σερβίας, περνάμε έξω από Βελιγράδι και Σκόπια και φτάνουμε αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη.

ΧΑΡΤΗΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γενικά
Γεύματα
Διαμονή
Μεταφορές
Προορισμός
Σχέση ποιότητας-τιμής

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομοΑναχώρηση: 25/ΟΚΤ, 6 ημέρες
ΞενοδοχείοΔιατροφήΔίκλινοΕπιβ. Μον.Παιδί από 2 έως 12 ετών
ΒRISTOL FASHION 4*Πρωινό270 €110 €150 €
BRISTOLBUDAPEST 4*Πρωινό275 €115 €155 €
Περιλαμβάνει:
 • Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο.
 • Τη διαμονή στα επιλεγμένα ξενοδοχεία.
 • Επιλεγμένη διατροφή.
 • Συνοδό-αρχηγό του γραφείου μας.
 • Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
Δεν περιλαμβάνει:
 • Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, δημοτικοί φόροι, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό, προτεινόμενο ή εξ’ ιδίων.
 • Την ημερήσια εκδρομή στην Βιέννη (25€ κατά άτομο)

Βουδαπέστη – Βιέννη – Παραδουνάβια χωριά με 270€ / ανά άτομο

Βουδαπέστη - Βιέννη - Παραδουνάβια Χωριά

Διάρκεια
6 ημέρες
Αναχωρήσεις
28/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά 6 ημέρες.

Βραδινή αναχώρηση: 25/ΟΚΤ

SD7
You don't have permission to register