Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Πρέβεζα – Τζουμέρκα

Επιστροφή

Πρέβεζα – Τζουμέρκα

3, 4 ημέρες με 169€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Πρέβεζα – Τζουμέρκα 3, 4 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 23, 24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 5, 6/ΙΑΝ

 • Προορισμός
  Άρτα, Ελλάδα, Ήπειρος, Τζουμέρκα
 • Διάρκεια
  3, 4 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  23, 24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 5, 6/ΙΑΝ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα : ΘΕΣΣAΛΟΝΙΚΗ – ΜΕΤΣΟΒΟ – ΠΑΡΓΑ – ΠΡΕΒΕΖΑ(415χλμ)
Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Πρωτη μας στάση το γραφικό Μέτσοβο. Ορεινή κωμόπολη του νομού Ιωαννίνων σε υψόμετρο 1.160μ. Χρόνος ελεύθερος στον παραδοσιακό οικισμό για βόλτα και καφέ. Συνεχίζουμε για την κουκλίστικη Πάργα. Σπάνια φυσική ομορφιά, πλούσια ιστορία, καταπράσινα νησάκια και αρώματα από λεμόνι και κίτρο, είναι η προίκα της γραφικής και ελκυστικής Πάργας. Χρόνος για βόλτα στα στενά της σοκάκια και επίσκεψη στο βενετσιάνικο κάστρο της. Γεύμα εξ ιδίων. Επόμενος σταθμός μας η Πρέβεζα, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΓΥΡΟΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΥ – ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ (260χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για το γύρο του Αμβρακικού. Πρώτος σταθμός μας η Βόνιτσα, ξεπροβάλλει γαλήνια και αγναντεύει τον Αμβρακικό στη σκιά του Βενετσιάνικου κάστρου, όπου σώζεται το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας του 12ου αι. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη για περιπλάνηση και καφέ. Συνεχίζοντας την πορεία μας, εκεί που γεννιέται ο Αμβρακικός, απλώνεται η πολιτεία του ιστορικού Καρβασαρά. Η Αμφιλοχία δηλαδή, συνδετικός κρίκος της Στερεάς με την Ήπειρο. Συνεχίζοντας τη μέρα μας φθάνουμε στο Μενίδι. Βουνό και θάλασσα μαζί. Διαδρομή υπέροχη, έχοντας από τη μια μεριά τον Αμβρακικό και από την άλλη το καταπράσινο βουνό του Μακρύνορου. Ξεκινάμε να γνωρίσουμε την απαράμιλλη φυσική ομορφιά της ορεινής Άρτας, με πρώτη στάση για καφέ στο Πέτα, που έγινε η ιστορική μάχη το 1822, κτισμένο αμφιθεατρικά ατενίζοντας το φράγμα Πουρναριού και την τεχνητή λίμνη του Αράχθου. Ανηφορίζοντας είναι κτισμένο το Βουργαρέλι με τα αμφιθεατρικά σπίτια, την υπερυψωμένη πλατεία και τις πετρόκτιστες βρύσες «Αρχόντω» και «κρυσταλλώ» με τα τέσσερα και επτά στόματα αντίστοιχα. Θα γευματίσουμε εξ’ ιδίων στο παραδοσιακό χωριό και θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Ξεκούραση. Το βράδυ μια βόλτα στην υπέροχη στολισμένη παραλία της Πρέβεζας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΓΛΥΚΗ (πηγές Αχέροντα) – ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ – ΑΜΜΟΥΔΙΑ (εκβολές Αχέροντα) (150χλμ)
Πρωινό, και ξεκινάμε για να γνωρίσουμε από κοντά τα υπέροχα και ιστορικά μέρη της Ηπείρου. Πρώτος σταθμός η Γλυκή. Δίπλα στις πηγές του Αχέροντα και στα Όρη της Παραμυθιάς, είναι ένα χωριό ιδανικό για εξορμήσεις, χτισμένο στην όχθη του ποταμού Αχέροντα. Χρόνος για περιπλάνηση και φωτογραφιες μέσα στο πλατανόδασος, και στο ποτάμι. Συνεχίζοντας το όμορφο οδοιπορικό μας φθάνουμε στην Παραμυθιά, κωμόπολη κτισμένη το 1000 π.Χ. και σε υψ. 750μ. με τη Μονή Παναγίας Παραμυθιάς του 14ου αιώνα όπου κατέφευγαν εδώ πολλοί ασθενείς για παρηγοριά, με το κάστρο του Αγίου Δονάτου, και τη Κούλια ( βυζαντινός πύργος ). Χρόνος για τον καφέ μας και συνεχίζουμε για την Αμμουδιά στις εκβολές του Αχέροντα όπου θα έχουμε την ευκαιρία να γευματίσουμε εξ ιδίων. Επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: ΛΙΜΝΗ ΖΗΡΟΥ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (440 χλμ)
Πρωινό. Η ημέρα της επιστροφής μας δίνει την δυνατότητα να γνωρίσουμε τη λίμνη Ζήρου, που αποτελεί ένα μνημείο της φύσης, που η ομορφιά του είναι εφάμιλλη λιμνών της κεντρικής Ευρώπης και της Βορείου Αμερικής. Αποτελεί ένα ιδιότυπο πάρκο, που δεν το δημιούργησε ο άνθρωπος, αλλά η ίδια η φύση. Χρόνος για έναν απολαυστικό χαλαρωτικό καφέ. Συνεχίζοντας φτάνουμε στα πανέμορφα Γιάννενα. Χρόνος αρκετός για βόλτα και γεύμα εξ ιδίων και με τις απαραίτητες στάσεις επιστρέφουμε στη πόλη μας, κρατώντας ενέχυρο τις πανέμορφες εικόνες που μας αφήνει η περιπλάνηση μας.
Σημείωση:
 • στο 3 ήμερο πρόγραμμα παραλείπεται η 3η μέρα

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 24, 27, 31/ΔΕΚ, 6/ΙΑΝ, 3 ημέρες
Ξενοδοχείο Διατροφή Δίκλινο Επιβ. Μονόκλινου Παιδί έως 12 ετών
MARGARONA 3*sup Ημιδιατροφή 169 € 70 € 119 €
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 23, 24, 30/ΔΕΚ, 5/ΙΑΝ, 4 ημέρες
Ξενοδοχείο Διατροφή Δίκλινο Επιβ. Μονόκλινου Παιδί έως 12 ετών
MARGARONA 3*sup Ημιδιατροφή 239 € 95 € 169 €
Περιλαμβάνει:
 • Τις μεταφορές με λεωφορείο
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
 • Ημιδιατροφή
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής  ευθύνης
 • Φ.Π.Α
Δεν περιλαμβάνει:
 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόρο διαμονής
Σημείωση:
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
 • € 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
 • € 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
 • € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
 • € 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Πρέβεζα – Τζουμέρκα με 169€ / ανά άτομο

Άρτα - Πρέβεζα

Διάρκεια
3, 4 ημέρες
Αναχωρήσεις
23, 24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 5, 6/ΙΑΝ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Πρέβεζα – Τζουμέρκα 3, 4 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 23, 24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 5, 6/ΙΑΝ

SP5