Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Τήνος

Επιστροφή

Τήνος

3, 4, 5, 6 ημέρες με 139€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Τήνος 3, 4, 5, 6 ημέρες.

Βραδινή Αναχώρηση: Κάθε Παρασκευή από 3/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ

Πρωινή Αναχώρηση: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από 4/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ

 • Προορισμός
  Ελλάδα, Κυκλάδες, Τήνος
 • Διάρκεια
  3, 4, 5, 6 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  Κάθε Παρασκευή από 3/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ & Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από 4/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ (520χλμ)
Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο και αναχώρηση στις 22.00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.
2
2η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ
Άφιξη νωρίς το πρωί στη Ραφήνα. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί νωρίς το μεσημέρι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια ελεύθερος χρόνος για ξεκούραση και για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα.
3
3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε το γύρο του νησιού, όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάµπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορµο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Χώρα µε τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.
4
4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ (520χλμ)
Πρωινό και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δούμε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Καμένα Βούρλα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ, φτάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Σημείωση:
 • Στο 6ημέρο πρόγραμμα η 4 η και 5η ημέρα είναι ελεύθερες. Σας προτείνουμε να επισκεφτείτε ένα από τα γειτονικά νησιά.
 • Στην εκδρομή τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
 • Το πούλμαν συνοδεύει τους εκδρομείς και μέσα στο νησί της Τήνου.
 • Μεταφορά με πούλμαν και ακτοπλοϊκά με επιστροφή από Θεσσαλονίκη – 95€, Κατερίνη/Λάρισα -90€, Βόλο/Λαμία – 85€
Πρόγραμμα 4ήμερης Αγίας Πελαγίας 21/ΙΟΥΛ:
 • 1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ (520χλμ)
  • Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο και αναχώρηση στις 22.00. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας.
 • 2η μέρα : ΡΑΦΗΝΑ – ΤΗΝΟΣ - ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
  • Άφιξη στο νησί της Μεγαλόχαρης και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα αναχωρούμε για το γύρο του νησιού. Θα επισκεφθούμε το μοναστήρι του Κεχροβουνίου (Της Αγίας Πελαγίας). Πρόκειται για ένα μεγάλο οικοδομικό συγκρότημα που περιλαμβάνει αρκετές μικρότερες εκκλησίες και πολλούς βοηθητικούς χώρους. Ο ναός είναι αφιερωμένος στην Κοίμηση της Θεοτόκου. Διασώζεται επίσης το απλό κελί όπου έζησε η Μοναχή Πελαγία, στο όραμα της οποίας οφείλεται η εύρεση της εικόνας της Μεγαλόχαρης της Τήνου. Στη συνέχεια θα κάνουμε το γύρο του νησιού και θα καταλήξουμε στον Πύργο το μεγαλύτερο χωριό της Τήνου. Επιστροφή στο κατάλυμα μας για ξεκούραση. Διανυκτέρευση.
 • 3η μέρα : ΤΗΝΟΣ
  • Παρακολούθηση της θείας λειτουργίας στο Ναό της Παναγίας στη χώρα, στη συνέχεια πραγματοποιείται πομπή της Αγίας Εικόνας της Μεγαλόχαρης μέχρι την Πλατεία Ελευθερίας από όπου και μεταφέρεται με αυτοκινητοπομπή στην Ιερά Μονή Κεχροβουνίου. Εκεί αρχίζει η Αρχιερατική Λειτουργική προσευχή στο Ναό της Οσίας Πελαγίας. Νωρίς το απόγευμα, ξεκινάει, σύμφωνα με το έθιμο, ιερά πομπή και μεταφορά της Αγίας Εικόνας στην πόλη της Τήνου, με το πλήθος των ευσεβών να ακολουθούν πεζοί. Περίπου στις 21:00 η πομπή φθάνει στην πόλη της Τήνου όπου πραγματοποιείται δέηση στην Πλατεία Παντανάσσης και έπειτα καταλήγει στο Ναό της Παναγίας.
 • 4η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)
  • Πρωινό και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
1
1 η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ (520χλμ)
Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο και αναχώρηση στις 07.30. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. Διανυκτέρευση.
2
2 η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού, όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιχη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Χώρα με τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.
3
3η - 5η μέρα : ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ
Πρωινό. Ελεύθερες μέρες στη διάθεση σας για να απολαύσετε το μπάνιο σας σε κάποια από τις καταγάλανες παραλίες του νησιού, ή μπορείτε να επισκεφτείτε κάποιο από τα γειτονικά νησιά.
4
6η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)
Πρωινό και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο λεωφορείο και περνώντας από Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
Πρόγραμμα 3ήμερης εκδρομής:
 • 1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΡΑΦΗΝΑ - ΤΗΝΟΣ (520χλμ)
  • Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο και αναχώρηση στις 07.30. Περνώντας από Λεπτοκαρυά, Βόλο, Αλαμάνα και με καθoδόν στάσεις συνεχίζουμε για το λιμάνι της Ραφήνας. Επιβίβαση στο πλοίο και απόπλους για την Τήνο. Άφιξη στο νησί. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Ελεύθερος χρόνος για μια πρώτη γνωριμία με την όμορφη Χώρα. Διανυκτέρευση.
 • 2η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΝΗΣΙΟΥ
  • Προσκύνημα στο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας της Τήνου. Παρακολούθηση της Θείας Λειτουργίας στο ναό της Μεγαλόχαρης, Κοινωνία και πρωινό στο ξενοδοχείο σας. Ακολούθως θα ξεκινήσουμε τον γύρο του νησιού, όπου θα επισκεφτούμε και θα προσκυνήσουμε το μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (Μονή Κεχροβουνίου). Εκεί θα δούμε το ησυχαστήριο της Αγίας, την κάρα της και την έκθεση χειροποίητων εργόχειρων. Αναχώρηση και περνώντας από τα όμορφα χωριά Κέχρος, Βώλαξ, Κάμπο, Καρδιανή, Υστέρνια, άφιξη στο μεγαλύτερο χωριό της Τήνου, τον Πύργο. Εδώ θα δούμε το σπίτι και το εργαστήριο του περίφημου γλύπτη Γιαννούλη Χαλεπά, όπως επίσης και το μουσείο των Τήνιων καλλιτεχνών. Στάση για καφέ στη γραφική πλατεία και συνεχίζουμε για το παραλιακό χωριό Πάνορμο. Επιστροφή και το απόγευμα ελεύθερος χρόνος στη Χώρα με τα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της.
 • 3η μέρα : ΤΗΝΟΣ – ΡΑΦΗΝΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (520 χλμ)
  • Πρωινό και σας προτείνουμε να περιηγηθείτε στο Ιερό Ίδρυμα της Ευαγγελίστριας. Θα δείτε το ναό της Εύρεσης, το Μαυσωλείο της Έλλης, το Σκευοφυλάκιο, το μουσείο βυζαντινών εικόνων και κειμηλίων και τη σπουδαία Πινακοθήκη. Χρόνος ελεύθερος στην όμορφη Χώρα και το μεσημέρι μεταφορά στο λιμάνι της Τήνου και απόπλους για Ραφήνα. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και περνώντας από Αλαμάνα, Βόλο, Λεπτοκαρυά, και με καθοδόν στάσεις για καφέ, φθάνουμε αργά το βράδυ στη Θεσσαλονίκη.
 

ΧΑΡΤΗΣ

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γενικά
Γεύματα
Διαμονή
Μεταφορές
Προορισμός
Σχέση ποιότητας-τιμής

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομοΧαμηλή Περίοδος 4/ΙΟΥΛ έως 20/ΙΟΥΛ & 15/ΣΕΠ έως 12/ΟΚΤ, 3 ημέρεςΥψηλή Περίοδος 21/ΙΟΥΛ έως 14/ΣΕΠ, 3 ημέρεςΧαμηλή Περίοδος 8/ΙΟΥΛ έως 15/ΙΟΥΛ & 21/ΣΕΠ έως 18/ΟΚΤ, 3 ημέρεςΥψηλή Περίοδος 16/ΙΟΥΛ έως 20/ΣΕΠ, 6 ημέρες
ΞενοδοχείοΚάθε ΔευτέραΚάθε Σάββατο
ΝΙΚΗ δωμάτια139 €149 €149 €165 €
ΣΟΥΛΑ δωμάτια145 €155 €155 €169 €
FLORA δωμάτια149 €159 €159 €179 €
LEANDROS / VENUS 2*165  €175 €165 €185 €
AGERI 3*/ OASIS 2*169 €179 €175 €189 €
LITO 2* / TINION 3*175 €185 €179 €195 €
BYZANTIO 2*179 €189 €185 €199 €
POSEIDONIO 2* standard185 €195 €195 €205 €
POSEIDONIO standard S/V199 €205 €199 €219 €
NAMA 3*189 €209 €209 €219 €
NAMA 3* sea view219 €229 €229 €239 €
Τιμή ανά άτομοΧαμηλή Περίοδος 3/ΙΟΥΛ έως 15/ΙΟΥΛ & 21/ΣΕΠ έως 18/ΟΚΤ, 4 ημέρεςΥψηλή Περίοδος 16/ΙΟΥΛ έως 20/ΣΕΠ, 4 ημέρεςΧαμηλή Περίοδος 3/ΙΟΥΛ έως 15/ΙΟΥΛ & 21/ΣΕΠ έως 18/ΟΚΤ, 6 ημέρεςΥψηλή Περίοδος 16/ΙΟΥΛ έως 20/ΣΕΠ, 6 ημέρες
ΞενοδοχείοΚάθε Παρασκευή
ΝΙΚΗ δωμάτια149 €165 €185 €195 €
ΣΟΥΛΑ δωμάτια155 €169 €189 €199 €
FLORA δωμάτια159 €179 €199 €205 €
LEANDROS / VENUS 2*165 €185 €225 €239 €
AGERI 3*/ OASIS 2*175 €189 €235 €245 €
LITO 2* / TINION 3*179 €195 €245 €255 €
BYZANTIO 2*185 €199 €255 €269 €
POSEIDONIO 2* standard195 €205 €265 €275 €
POSEIDONIO standard S/V199 €219 €285 €295 €
NAMA 3*209 €219 €295 €315 €
NAMA 3* sea view229 €239 €319 €335 €
Τιμή ανά άτομοΑγίας Πελαγίας, 21/ΙΟΥΛ, 4 ημέρες / 2 νύχτεςΑγίας Πελαγίας, 21/ΙΟΥΛ, 4 ημέρες / 3 νύχτες
ΞενοδοχείοΑγίας Πελαγίας
ΝΙΚΗ δωμάτια179 €195 €
ΣΟΥΛΑ δωμάτια185 €205 €
FLORA δωμάτια195 €215 €
LEANDROS / VENUS 2*199  €225  €
AGERI 3*/ OASIS 2*205 €235 €
LITO 2* / TINION 3*209 €239 €
BYZANTIO 2*215 €249 €
POSEIDONIO 2* standard225 €259 €
POSEIDONIO standard S/V239 €279 €
NAMA 3*239 €279 €
NAMA 3* sea view259 €305 €
Τιμή ανά άτομοΧαμηλή Περίοδος 8/ΙΟΥΛ έως 15/ΙΟΥΛ 21/ΣΕΠ έως 18/ΟΚΤΥψηλή Περίοδος 16/ΙΟΥΛ έως 20/ΣΕΠΧαμηλή Περίοδος 1/ΙΟΥΛ έως 16/ΙΟΥΛ 13/ΣΕΠ έως 15/ΟΚΤΥψηλή Περίοδος 17/ΙΟΥΛ έως 12/ΣΕΠΧαμηλή Περίοδος 1/ΙΟΥΛ έως 16/ΙΟΥΛ 13/ΣΕΠ έως 15/ΟΚΤΥψηλή Περίοδος 17/ΙΟΥΛ έως 12/ΣΕΠΧαμηλή Περίοδος 4/ΙΟΥΛ έως 20/ΙΟΥΛ 15/ΣΕΠ έως 12/ΟΚΤΥψηλή Περίοδος 21/ΙΟΥΛ έως 14/ΣΕΠ
ΞενοδοχείοΣάββατο, 5 ημέρεςΤετάρτη, 4 ημέρες Εκτός στις 21/ΙΟΥΛΤετάρτη, 6 ημέρες Εκτός στις 21/ΙΟΥΛ& 11/ΑΥΓΔευτέρα ,6 ημέρες Εκτός στις 19/ΙΟΥΛ
ΝΙΚΗ δωμάτια185 €195 €155 €165 €205 €215 €189 €199 €
ΣΟΥΛΑ δωμάτια189 €199 €165 €175 €215 €225 €205 €209 €
FLORA δωμάτια199 €205 €169 €179 €225 €229 €225 €229 €
LEANDROS / VENUS 2*225 €239 €179 €195 €255 €265 €235 €255 €
AGERI 3*/ OASIS 2*235 €245 €199 €209 €279 €285 €269 €279 €
LITO 2* / TINION 3*245 €255 €209 €219 €285 €295 €275 €285 €
BYZANTIO 2*255 €269 €215 €225 €299 €305 €289 €299 €
POSEIDONIO 2* standard265 €275 €225 €235 €299 €309 €295  €305 €
POSEIDONIO standard S/V285 €295 €239 €245 €329 €339 €319 €329 €
NAMA 3*295 €315 €235 €249 €325 €349 €319 €339 €
NAMA 3* sea view319 €335 €259 €269 €359 €369 €339 €359 €
 • ΠΑΙΔΙ 3 – 12 ετών σε τρίκλινο δωμάτιο έχει έκπτωση – 30%.
 • Επιβάρυνση μονόκλινου + 25%
Περιλαμβάνει:
 • Τις µεταφορές µε πολυτελή λεωφορεία.
 • Τα εισιτήρια του πλοίου Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα σε σαλόνια.
 • Τις διανυκτερεύσεις στο κατάλυμα της επιλογής σας.
 • Τα πρωινά στα ξενοδοχεία (εκτός από το δωμάτια ΝΙΚΙ, SOULA, FLORA που δεν περιλαμβάνουν πρωινά).
 • Τις περιηγήσεις και εκδρομές σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Αρχηγό – συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνει:
 • Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό.
 • Φόρος διαμονής.
Σημείωση:
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
 • € 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
 • € 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
 • € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
 • € 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Τήνος με 139€ / ανά άτομο

Το νησί των κρυμμένων θησαυρών!

Διάρκεια
3, 4, 5, 6 ημέρες
Αναχωρήσεις
Κάθε Παρασκευή από 3/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ & Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από 4/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Τήνος 3, 4, 5, 6 ημέρες.

Βραδινή Αναχώρηση: Κάθε Παρασκευή από 3/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ

Πρωινή Αναχώρηση: Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο από 4/ΙΟΥΛ έως 18/ΟΚΤ

SP5
You don't have permission to register