Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά – Μπρατισλάβα – Βιέννη

Επιστροφή

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά – Μπρατισλάβα – Βιέννη

7 ημέρες με 485€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά – Μπρατισλάβα – Βιέννη 7 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 25/ΜΑΡ, 13/ΑΠΡ

 • Προορισμός
  Ανατολική Ευρώπη και Βαλκάνια, Αυστρία, Βιέννη, Βουδαπέστη, Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Κεντρική Ευρώπη, Ουγγαρία
 • Διάρκεια
  7 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  25/ΜΑΡ, 13/ΑΠΡ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ - ΝΙΣ
Aναχώρηση στις 06:30 από ΑΘΗΝΑ, με μικρές στάσεις στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της ΛΑΡΙΣΑΣ, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΝΙΣ – ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Πρωινή αναχώρηση για ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Η διαδρομή μας με μικρή στάση στην πρωτεύουσα της ΣΕΡΒΙΑΣ το ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ, μας οδηγεί νωρίς το βράδυ στο ‘’ΠΑΡΙΣΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ’’ την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, χρόνος ελεύθερος, διαν/ση.
3
3η μέ­ρα: ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ (ξενάγηση)
Περιήγηση - ξενάγηση στο «Μαργαριτάρι του Δούναβη». Θα αρχίσουμε την ξενάγησή μας από την ΠΕΣΤΗ. Θα ξεκινήσουμε από την ΠΛΑΤΕΙΑ ΗΡΩΩΝ, στολισμένη με υπέροχα αγάλματα και θα συνεχίσουμε την περιήγηση μας με τη λεωφόρο ΑΝΤΡΑΣΣΥ, για να δούμε την Όπερα, το Κοινοβούλιο για να διασχίσουμε στη συνέχεια μια από τις πιο αριστοτεχνικές γέφυρες του Δούναβη, την γέφυρα των Αλυσίδων και να βρεθούμε στη ΒΟΥΔΑ για να επισκεφθούμε τον ΠΥΡΓΟ των ΨΑΡΑΔΩΝ, την θαυμαστή εκκλησία του ΜΑΤΙΑ, όπου στέφονταν οι βασιλιάδες και να απολαύσουμε την εξαιρετική θέα που προσφέρει στην πόλη με τις πολλές και επιβλητικές γέφυρες και το ολόδροσο νησάκι της Μαργαρίτας στη μέση του Δούναβη, ο λόφος του ΓΚΕΛΛΕΡΤ. Γεύμα και στον ελεύθερο χρόνο που θα ακολουθήσει, μπορείτε να περπατήσετε στον εμπορικό δρόμο VAC η προαιρετικά μια ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ με τουριστικό καραβάκι στο Δούναβη, Για το βράδυ προτείνουμε προαιρετική διασκέδαση σε παραδοσιακή ταβέρνα με τσιγάνικα βιολιά και κρασί. Διανυκτέρευση.
4
4η μέ­ρα: ΗΜΕΡΑ:ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ – ΠΑΡΑΔΟΥΝΑΒΙΑ ΧΩΡΙΑ - ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ
Αναχώρηση για την καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ, με τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα, για να ακολουθήσει το ΒΙΣΣΕΓΚΡΑΝΤ, με το άλλοτε λαμπρό και φημισμένο Βασιλικό ανάκτορο, που σώζονται μόνο λίγα ερείπια, ενώ η αναγεννησιακού ρυθμού, επίσημη αυλή υποδοχής αναστηλώθηκε με βάση τα παλαιά σχέδια. Αμέσως μετά θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το ΕΣΤΕΡΓΚΟΜ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με τη Σλοβακία, για να περάσουμε στην πόλη ΣΤΟΥΡΟΒΟ της ΣΛΟΒΑΚΙΑΣ. Η διαδρομή μας στη Σλοβακία συνεχίζεται για να καταλήξουμε στη ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ, την πρωτεύουσα της Σλοβακίας και μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Βρίσκεται στις όχθες του ποταμού Δούναβη στα σύνορα της Σλοβακίας με την Αυστρία και την Ουγγαρία και σχετικά κοντά στα σύνορα με την Τσεχία Απέχει μόλις 50 χιλιόμετρα και είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη της Κεντρικής Ευρώπης και η μοναδική πρωτεύουσα ευρωπαϊκού κράτους που βρίσκεται σχεδόν πάνω στα σύνορα με άλλο κράτος (Αυστρία). Περιήγηση της πόλης, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διαν/ση.
5
5η μέ­ρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ / ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΒΙΕΝΝΗ
Ολοήμερη εκδρομή στην πρωτεύουσα της Αυστρίας τη ΒΙΕΝΝΗ. Πολύ νωρίς, σε μόλις μια ώρα θα φθάσουμε στην πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ και θα έχουμε την ευκαιρία στην περιήγηση μας, να δούμε τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING), την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και επιστροφή νωρίς το βράδυ στη ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ για δείπνο, και διανυκτέρευση.
6
6η μέ­ρα: ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑ – ΝΙΣ
Mετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε μέσω της γνωστής διαδρομής, με ενδιάμεσες στάσεις, για την περιοχή της ΝΙΣ. Άφιξη, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.
7
7η μέ­ρα: ΝΙΣ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αφήνουμε τη ΣΕΡΒΙΑ και την πόλη του ΝΙΣ, με προορισμό τον συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για την ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.
Σημείωση:
 • Είναι δυνατόν το πρόγραμμα να εκτελεσθεί αντίστροφα.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές

Τιμή ανά άτομο Αναχωρήσεις: 25/ΜΑΡ, 13/ΑΠΡ, 7 ημέρες
Δίκλινο Επιβ. Μονόκλινου Παιδί έως 12 ετών
485 €  185 € 435 €
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές - περιηγήσεις με πολυτελή κλιματιζόμενα λεωφορείο
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4* ( ΣΕΡΒΙΑ 3* - 4* )
 • Ημιδιατροφή (6 πρωινά / 1 γεύμα & 5 δείπνα )
 • Ξεναγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
 •  Αρχηγό - συνοδό
 • Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α
 • Φόροι ξενοδοχείων & Check point
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι  σε  Μουσεία,  αρχαιολογικούς  χώρους
 • Ποτά  στα  προσφερόμενα  γεύματα  η  δείπνα
 • Ότι  ρητά  δεν  αναφέρεται  στο  πρόγραμμα  και  τις  παροχές  του

Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά – Μπρατισλάβα – Βιέννη με 485€ / ανά άτομο

Βαλς & Θερμές πηγές

Διάρκεια
7 ημέρες
Αναχωρήσεις
25/ΜΑΡ, 13/ΑΠΡ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Βουδαπέστη – Παραδουνάβια χωριά – Μπρατισλάβα – Βιέννη 7 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 25/ΜΑΡ, 13/ΑΠΡ

ΑΤ5