Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Σέρρες – Λίμνη Κερκίνη – Σπήλαιο Αγγίτη – Δράμα

Επιστροφή

Σέρρες – Λίμνη Κερκίνη – Σπήλαιο Αγγίτη – Δράμα

4 ημέρες με 245€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Σέρρες – Λίμνη Κερκίνη – Σπήλαιο Αγγίτη – Δράμα 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ

 

 • Προορισμός
  Ελλάδα, Λίμνη Κερκίνη, Μακεδονία, Σέρρες
 • Διάρκεια
  4 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  27/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα
Αναχώρηση 07:30 από ΑΘΗΝΑ, ημίωρη στάση στην περιοχή της Λαμίας και συνεχίζουμε για το γραφικό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ, επίσκεψη στον ορεινό οικισμό με τη μοναδική θέα στο Θερμαϊκό, γεύμα προαιρετικά και προσπερνώντας τη Θεσσαλονίκη θα καταλήξουμε στην πόλη των ΣΕΡΡΩΝ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.
2
2η μέρα
Πρωινό και με κατεύθυνση το ΝΕΟ ΠΕΤΡΙΤΣΗ, φθάνουμε στο γνωστό για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες, ΟΧΥΡΟ του ΡΟΥΠΕΛ, επίσκεψη και η διαδρομή μας συνεχίζεται για την κωμόπολη της ΚΕΡΚΙΝΗΣ και την ομώνυμη λίμνη, θαύμα της ελληνικής φύσης με μοναδική χλωρίδα και πανίδα, θα γνωρίσουμε έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται και από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Γεύμα προαιρετικά και βαρκάδα προαιρετικά (καιρού επιτρέποντος). Επιστροφή στις ΣΕΡΡΕΣ, χρόνος ελεύθερος, δείπνο, διανυκτέρευση.
3
3η μέρα
Μετά το πρωινό μια ακόμη συναρπαστική μέρα ξεκινά με πολλές εναλλαγές τοπίων και σημαντικά αξιοθέατα. Πρώτος σταθμός η ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΣΕΡΡΩΝ, που κτίστηκε το 1270 και αποτελεί ένα εκπληκτικής ομορφιάς μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε στην περιοχή της ΠΡΟΣΟΣΤΑΝΗΣ, δίπλα στο χωριό ΠΗΓΕΣ, το ΣΠΗΛΑΙΟ ΑΓΓΙΤΗ η ΜΑΑΡΑ, το μεγαλύτερο ποτάμιο Σπήλαιο στον κόσμο. Επόμενος σταθμός η πόλη της ΔΡΑΜΑΣ, για περιπάτους στο χώρο του Δημοτικού κήπου και γεύμα προαιρετικά. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στις ΣΕΡΡΕΣ, περίπατοι στην πόλη, δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η μέρα
Πρωινό και αφήνουμε την πόλη των ΣΕΡΡΩΝ με κατεύθυνση τη ΒΕΡΓΙΝΑ και τον ομώνυμο αρχαιολογικός χώρο και το Μουσείο, ελεύθερη επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πόλη της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, σχετική παραμονή, επίσκεψη και μέσω ΛΑΡΙΣΑΣ- ΛΑΜΙΑΣ, με ενδιάμεσες στάσεις, φθάνουμε το βράδυ στην ΑΘΗΝΑ.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ, 4 ημέρες
Δίκλινο Επιβ. Μονο. Παιδί εώς 12 ετών σε τρίκλινο
245 € 65 € 225 €
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορεία.
 • Διαμονή (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILIPPOS XENIA 4*.
 • Τρία πρωινά & τρία δείπνα.
 • Αρχηγός συνοδός.
 • Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής

Σέρρες – Λίμνη Κερκίνη – Σπήλαιο Αγγίτη – Δράμα με 245€ / ανά άτομο

Παλαιός Παντελεήμων - Οχυρό Ρούπελ - Λίμνη Κερκίνης - Ιερά Μονή Τίμιου Προδρόμου Σερρών - Σπήλαιο Αγγίτη - Δράμα - Αμπελάκια

Διάρκεια
4 ημέρες
Αναχωρήσεις
27/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Σέρρες – Λίμνη Κερκίνη – Σπήλαιο Αγγίτη – Δράμα 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ

 

ΑΤ5