Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Ταξίδι στο Ντουμπάι | Smart Escape & Like a Local (Μάιος – Σεπτέμβριος – 28η Οκτωβρίου 2022)

Επιστροφή

Ταξίδι στο Ντουμπάι | Smart Escape & Like a Local (Μάιος – Σεπτέμβριος – 28η Οκτωβρίου 2022)

4, 5, 6, 7 & 8 ημέρες με 595€ ανά άτομο

Ταξίδι στο Ντουμπάι με τους ειδικούς.

Πλήθος rich and famous αλλά και εκατομμύρια κοινοί θνητοί που επιθυμούν να γίνουν για λίγο VIP συρρέουν σε αυτή τη Disneyland για μεγάλους που σε μόλις σαράντα χιλιόμετρα χλιδής συμπυκνώνει άπειρα malls, απίθανα γκουρμέ εστιατόρια με βαριές υπογραφές, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και νύχτες με την αφρόκρεμα των παγκόσμιων DJs. Με ολοκαίνουργια εξωφρενικά projects σε φάση ολοκλήρωσης το Ντουμπάι συνεχίζει ακάθεκτο να υπηρετεί την υπερβολή.


Με επίσημο διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό ακόμα και με συμμετοχή 2 ατόμων.

 • (εξαιρείται η περίοδος 09-28/ΙΟΥΛ όπου οι ξεναγήσεις θα είναι αγγλόφωνες)

Αναχωρήσεις για 28η Οκτωβρίου από 915 €

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις 25/ΟΚΤ

Από Αθήνα  με  GULF AIR μέσω Μπαχρέιν Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις 25/ΟΚΤ

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι Εγγυημένες θέσεις

 • 7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις 26/ΟΚΤ

Από Θεσσαλονίκη  με πτήσεις TURKISH μέσω Κωνσταντινούπολης για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις 25/ΟΚΤ

Αναχωρήσεις από 1/ΜΑΙ έως 30/ΣΕΠ

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι Εγγυημένες θέσεις

 • 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Τετάρτη (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 6ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή (ΜΑΙ)
 • 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή & Παρασκευή (ΜΑΙ)
 • 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή & Τετάρτη (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

Από Θεσσαλονίκη  με πτήσεις TURKISH μέσω Κωνσταντινούπολης για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη
 • 6 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Τετάρτη & Σάββατο
 • 7 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο
 • 8 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή

Λίγα λόγια για το ταξίδι στο Ντουμπάι:

Καλωσορίσατε στην πόλη των αντιθέσεων! Μια πόλη όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη, μια πόλη όπου η ανατολή συναντά τη δύση, γοητευτικά και μυστηριακά, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα μοναδικό, αλλά συνάμα και μια πολυεθνική προσωπικότητα. Ειδικότερα, με το ταξίδι στο Ντουμπάι θα νιώσετε τη ζεστασιά του αραβικού πολιτισμού σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Το Ντουμπάι αποτελεί το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο των Εμιράτων με μοναδικό συνδυασμό πολιτισμικών επιρροών, το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο καθώς επίσης και τις πιο άρτια οργανωμένες τουριστικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, σημαντικό πόλο έλξης αποτελούν η εξαιρετική και πλούσια αγορά, καθώς και οι όμορφες και οργανωμένες παραλίες του Ντουμπάι, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την εξωτική ομορφιά της Ασίας και της Καραϊβικής. Επιπλέον, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι επιβλητικές κατασκευές, τα τεράστια εμπορικά κέντρα, τα τεχνητά νησιά σε σχήμα φοίνικα, θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή.

Ο καιρός στο Ντουμπάι – Πότε να ταξιδέψετε:

Η καλύτερη περίοδος για το ταξίδι στο Ντουμπάι είναι μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου και μετά μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου, όταν οι θερμοκρασίες είναι γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου και τα επίπεδα της υγρασίας είναι χαμηλά. Επίσης, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι καλοί μήνες για επίσκεψη, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετές νεφώσεις με μερικές βροχές. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι θερμοί με θερμοκρασίες να κυμαίνονται γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου και με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Επομένως, κινήστε βασικά σε κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων, πολυκαταστημάτων και  θεματικών πάρκων, οπότε η διαμονή σας δεν επηρεάζεται σημαντικά. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές στα ξενοδοχεία της πόλης.

 • Προορισμός
  Αμπού Ντάμπι, Β. Αφρική και Μέση Ανατολή, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μακρινοί Προορισμοί, Ντουμπάι
 • Διάρκεια
  4, 5, 6, 7 & 8 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  Καθημερινά, 1/ΜΑΙ έως ΟΚΤ, & 25/OKT
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ατομικά ταξίδια, Ομαδικά ταξίδια
 • Dion Travel Deals
  Special offers
1
1η μέρα : Πτήση για Ντουμπάι ή Άμπου Ντάμπι με πτήσεις Emirates ή Wizzair από Αθήνα
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή του Αμπού Ντάμπι. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, ακολουθεί η μεταφορά μας στο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα : Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) – Madinat Jumeirah
Πρωινό στο ξενοδοχείο και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες. Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.
3
3η μέρα : Βόλτα για Shopping στο Mall of The Emirates & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping και της εξερεύνησης του Ντουμπάι. Το απόγευμα παρέα με τον αρχηγό μας, μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα : Επίσκεψη σε waterpark του Ντουμπάι ( Aquaventure by Atlantis the Palm ή Wild Wadi waterpark ) – Aπογευματινό walking tour στο Dubai Mall, Burj Khalifa & Dubai Fountain παρέα με τον ξεναγό σας
Πρωινό και με τα τοπικά μέσα σας προτείνουμε να περάσετε την ημέρα σε κάποιο από τα μοναδικά waterparks του Ντουμπάι. Χαρείτε την ημέρα σας και τις διακοπές και ξεφαντώστε. Το Ντουμπάι διαθέτει υψηλού επιπέδου waterparks τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Το απόγευμα παρέα με τον αρχηγό σας θα κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains, μπροστά στον Burj Khalifa και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του.
5
5η μέρα : Προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας να τη χαρείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Για όσους το επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να ακολουθήσουν την ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έπειτα ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα.
6
6η μέρα : Χρόνος ελεύθερος στη La Mer Beach –Dubai Marina – JBR beach – The Walk
Πρωινό και σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην παραλία La Mer όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και χαλαρωτικές στιγμές στο καλοκαιρινό Ντουμπάι. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και φυσικά να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία JBR Beach. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε δραστηριότητες όπως το Dubai Marina Zip Line ή φυσικά την εκπληκτική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης στο παγκοσμίου φήμης Dubai Sky Dive.
7
7η μέρα : Dubai Parks & Resorts ή IMG World Of Adventures
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή Dubai Parks & Resorts για μοναδικό ξεφάντωμα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της περιοχής όπως η Legoland, to Motiongate, ή το Bolywood Park. Εναλλακτικά σας προτείνουμε επίσκεψη στο πάρκο ΙΜG World of Adventures για μια μοναδική εμπειρία διασκέδασης.
8
8η μέρα : Ντουμπάι ή Άμπου Ντάμπι – Πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι για την πτήση της επιστροφής μας.
Σημείωση:
 • Στην 4ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 4,5,6,7 του παραπάνω προγράμματος.
 • Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 5,6,7 του παραπάνω προγράμματος.
 • Στην 6ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 6,7 του παραπάνω προγράμματος.
 • Στην 7ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται η ημέρα 7 του παραπάνω προγράμματος.
1
1η μέρα : Πτήση για Ντουμπάι μέσω Κωνσταντινούπολης με πτήσεις Turkish από Θεσσαλονίκη
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το αεροδρόμιο του Ντουμπάι μέσω Κωνσταντινούπολης. Διανυκτέρευση εν πτήση.
2
2η μέρα : Άφιξη & Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης) – Madinat Jumeirah
Άφιξη νωρίς το πρωί στο Ντουμπάι . Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας και συνάντηση με τον αρχηγό μας Επειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες. Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Στη συνέχεια μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτια. Χρόνος για ξεκούραση. Το απόγευμα σας προτείνουμε επίσκεψη στο υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.
3
3η μέρα : Βόλτα για Shopping στο Mall of The Emirates & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping και της εξερεύνησης του Ντουμπάι. Το απόγευμα παρέα με τον αρχηγό μας, μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα : Επίσκεψη σε waterpark του Ντουμπάι ( Aquaventure by Atlantis the Palm ή Wild Wadi waterpark ) – Aπογευματινό walking tour στο Dubai Mall, Burj Khalifa & Dubai Fountain παρέα με τον ξεναγό σας
Πρωινό και με τα τοπικά μέσα σας προτείνουμε να περάσετε την ημέρα σε κάποιο από τα μοναδικά waterparks του Ντουμπάι. Χαρείτε την ημέρα σας και τις διακοπές και ξεφαντώστε. Το Ντουμπάι διαθέτει υψηλού επιπέδου waterparks τα οποία σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Το απόγευμα παρέα με τον αρχηγό σας θα κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains, μπροστά στον Burj Khalifa και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του.
5
5η μέρα : Προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι
Πρωινό στο ξενοδοχείο και ελεύθερη ημέρα στη διάθεση σας να τη χαρείτε όπως εσείς επιθυμείτε. Για όσους το επιθυμούν προαιρετικά μπορούν να ακολουθήσουν την ημερήσια εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι. Αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας και έπειτα ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα.
6
6η μέρα : Χρόνος ελεύθερος στη La Mer Beach – Dubai Marina – JBR beach – The Walk
Πρωινό και σας προτείνουμε να χαλαρώσετε στην παραλία La Mer όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας και χαλαρωτικές στιγμές στο καλοκαιρινό Ντουμπάι. Το απόγευμα σας προτείνουμε βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Εδώ θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε πολυκαταστήματα, εστιατόρια και φυσικά να κάνετε το μπάνιο σας στην παραλία JBR Beach. Για τους πιο τολμηρούς προτείνουμε δραστηριότητες όπως το Dubai Marina Zip Line ή φυσικά την εκπληκτική εμπειρία της ελεύθερης πτώσης στο παγκοσμίου φήμης Dubai Sky Dive.
7
7η μέρα : Dubai Parks & Resorts ή IMG World Of Adventures
Πρωινό και σας προτείνουμε να επισκεφθείτε την περιοχή Dubai Parks & Resorts για μοναδικό ξεφάντωμα σε κάποιο από τα θεματικά πάρκα της περιοχής όπως η Legoland, to Motiongate, ή το Bolywood Park. Εναλλακτικά σας προτείνουμε επίσκεψη στο πάρκο ΙΜG World of Adventures για μια μοναδική εμπειρία διασκέδαση
8
8η μέρα : Ντουμπάι – Πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο του Ντουμπάι για την πτήση της επιστροφής μας μέσω Κωνσταντινούπολης.
Σημείωση:
 • Στην 5ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 5,6,7 του παραπάνω προγράμματος.
 • Στην 6ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται οι ημέρες 6,7 του παραπάνω προγράμματος.
 • Στην 7ήμερη εκδρομή δεν πραγματοποιούνται η ημέρα 7 του παραπάνω προγράμματος.

ΧΑΡΤΗΣ

Αναχωρήσεις από Αθήνα με την Εmirates

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 

Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Like a Local
Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες 25/ΟΚΤ Holiday Inn Al Barsha 4* Al Barsha/Mall of the Emirates 1.195 €
Citymax Business Bay 4*sup Business Bay 1.295 €
Paramount Dubai 5*dlx Business Bay / Dubai Mall 1.395 €
Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
5 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 995 € 1095 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 1055 € 1155 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1165 € 1275 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 1085 € 1185 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1125 € 1225 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1195 € 1295 €
6 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 1035 € 1125 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 1095 € 1195 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1235 € 1345 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 1135 € 1235 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1175 € 1265 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1255 € 1355 €
7 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 1075 € 1165 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 1145 € 1245 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1285 € 1395  €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 1175 € 1265 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1225 € 1325 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1295 € 1415 €
8 ημέρες Καθημερινά (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 1095 € 1195 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 1195 € 1295 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1335 € 1455 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 1225 € 1325 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1275 € 1375 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1365 € 1465 €
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 135 € ανά άτομο με την SKY EXPRESS
Οι πτήσεις μας με Emirates:
Επιλογή 1   (Mάιος – Σεπτέμβριος)  Επιλογή 2  (Ιούλιος – Αύγουστος)
EK 210 Αθήνα – Ντουμπάι 18.05-23.35 EK 104 Αθήνα – Ντουμπάι 23.00-04.45
EK 209 Ντουμπάι – Αθήνα 10.50-15.00 EK 103 Ντουμπάι – Αθήνα 16.20-20.25
Επιλογή 3  (Ιούλιος – Αύγουστος) Επιλογή 4  (Ιούλιος – Αύγουστος)
EK 210 Αθήνα – Ντουμπάι 18.05-23.35 EK 104 Αθήνα – Ντουμπάι 23.00-04.45
EK 103 Ντουμπάι – Αθήνα 16.20-20.25 EK 209 Ντουμπάι – Αθήνα 10.50-15.00
 • Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα κατά το θερινό ωράριο

Αναχωρήσεις από Αθήνα με Gulf Air για Ντουμπάι μέσω Μπαχρέιν

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων

Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Like a Local
Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες 25/ΟΚΤ Holiday Inn Al Barsha 4* Al Barsha/Mall of the Emirates 1.095 €
Citymax Business Bay 4*sup Business Bay 1.195 €
Paramount Dubai 5*dlx Business Bay / Dubai Mall 1.295 €
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 135 € ανά άτομο με την SKY EXPRESS
Οι πτήσεις μας με Gulf Air:
Αθήνα – Μπαχρέιν GF42 15.00-19.00
Μπαχρέιν – Ντουμπάι GF512 20.05-22.35
Ντουμπάι – Μπαχρέιν GF501 07.55-08.15
Μπαχρέιν  – Αθήνα GF41 09.35-13.30

Αναχωρήσεις από Αθήνα με Wizzair για Άμπου Ντάμπι

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 

Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Like a Local
Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
7 ημέρες 26/OKT Holiday Inn Al Barsha 4* Al Barsha/Mall of the Emirates 915 €
Citymax Business Bay 4*sup Business Bay 945 €
Paramount Dubai 5*dlx Business Bay / Dubai Mall 995 €
Χιλιομετρική απόσταση Άμπου Ντάμπι – Ντουμπάι (115 χλμ – 1 ώρα & 20 λεπτά)
Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
4 ημέρες Κάθε Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 595 € 695 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 665 € 735 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 695 € 795 €
Διαμονή στις παραλίες της πόληςJumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 675 € 745 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 695 € 765 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 755 € 835 €
5 ημέρες Κάθε Τετάρτη (ΙΟΥΝ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 635 € 735 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 695 € 775 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 745 € 835 €
Διαμονή στις παραλίες της πόληςJumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 715 € 785 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 745 € 815 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 795 € 875 €
6 ημέρες Κάθε Κυριακή (ΜΑΙ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 655  € 755 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 735 € 815 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 795 € 895 €
Διαμονή στις παραλίες της πόληςJumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 755 € 825 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 785 € 855 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 875 € 935 €
8 ημέρες Κάθε Κυριακή & Παρασκευή (ΜΑΙ)   Κάθε Κυριακή & Τετάρτη (ΙΟΥΝ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 715 € 815 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 795 € 875 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 895 € 965 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 835 € 895 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 865 € 945 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 995 € 1045 €
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση εσωτερικού δρομολογίου από Θεσσαλονίκη ή Ηράκλειο ή λοιπά ελληνικά αεροδρόμια 135 € ανά άτομο με την SKY EXPRESS
Οι πτήσεις μας με Wizzair:
Επιλογή 1   (Mάιος – Σεπτέμβριος)  Επιλογή 2  (Mάιος )
5W 7008 KY Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 18.05-23.35 5W 7008 KY Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 23.00-04.45
5W 7007 KY Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 10.50-15.00 5W 7007 ΠΑ Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 16.20-20.25
Επιλογή 3  (Ιούνιος - Σεπτέμβριος) Επιλογή 4  (Ιούνιος - Σεπτέμβριος)
5W 7008 ΤΕ Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 18.05-23.35 5W 7008 KY Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 23.00-04.45
5W 7007 KY Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 16.20-20.25 5W 7007 ΤΕ Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 10.50-15.00
Επιλογή 5  (Mάιος ) Επιλογή 6  (Ιούνιος - Σεπτέμβριος)
5W 7008 ΠΑ Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 18.05-23.35 5W 7008 ΤΕ Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 23.00-04.45
5W 7007 ΠΑ Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 16.20-20.25 5W 7007 ΤΕ Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 10.50-15.00
26/OKT, 7 ημέρες
5W 7008 Αθήνα – Άμπου Ντάμπι 14.05-19.55
5W 7007 Άμπου Ντάμπι – Αθήνα 14.00-17.45
 • Τοπικές ώρες – Το Άμπου Ντάμπι βρίσκεται  μία (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART ESCAPE) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Emirates, Turkish)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Ξενάγηση πόλης στο Ντουμπάι με επίσημο ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με καλύψεις COVID-19
 • ΦΠΑ
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIKE A LOCAL) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων 220 € (Wizzair)  370 € (Emirates, Turkish)
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Emirates, Turkish)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Ξενάγηση πόλης στο Ντουμπάι με επίσημο ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό 
 • Desert Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
 • Aπογευματινό walking tour στο Dubai Mall, Burj Khalifa & Dubai Fountain με τον ελληνόφωνο ξεναγό (εκτός από το 4ημερο)
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με καλύψεις COVID-19
 • ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται :
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • Οτιδήποτε προαιρετικό η προτεινόμενο
 • Προαιρετικές εκδρομές η δραστηριότητες
 • Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
 • Εxtra αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος.
Διαδικασία κράτησης / τρόποι πληρωμής:
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • Οτιδήποτε προαιρετικό η προτεινόμενο
 • Προαιρετικές εκδρομές η δραστηριότητες
 • Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
 • Εxtra αποσκευές, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος. (Κόστος αποσκευής 20kg στη WIZZAIR 120 € ανά κομμάτι)
Γενικές Σημειώσεις:
 • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
 • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό( Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας έγγραφα)
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την είσοδο στα Η.Α.Ε. και την είσοδο στην Ελλάδα – COVID 19 Iσχύοντα στις 07/01/2022
Για την είσοδο στα Η.Α.Ε. απαιτείται : Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στα Η.Α.Ε. από οποιοδήποτε σημείο προέλευσης (περιλαμβάνονται οι χώρες του GCC) πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό στο τεστ PCR στα αγγλικά και με την αναγραφή του αριθμού διαβατηρίου πάνω στο test, για COVID‑19 σε τεστ που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 48 ώρες πριν από την αναχώρηση (Aφορά ακόμα και εμβολιασμένους ταξιδιώτες με όλες τις δόσεις που απαιτεί το εμβόλιο)
Το πιστοποιητικό πρέπει να αφορά τεστ Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης (PCR). Πιστοποιητικά που αφορούν άλλα τεστ, συμπεριλαμβανομένων των τεστ αντισωμάτων και των οικιακών κιτ τεστ δεν γίνονται δεκτά στα Η.Α.Ε. Οι ταξιδιώτες πρέπει να προσκομίζουν επίσημο, έντυπο πιστοποιητικό στα αγγλικά για να κάνουν check in ‑ τα SMS και τα ψηφιακά πιστοποιητικά δεν θα γίνονται δεκτά. Τα πιστοποιητικά PCR σε άλλες γλώσσες είναι αποδεκτά εάν μπορούν να επικυρωθούν στον σταθμό προέλευσης.
Eπίσης πρέπει να συμπληρωθεί και η HEALTH DECLARATION FORM  για το Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι τις οποίες θα έχετε μαζί σας και θα τις επιδείξετε κατά την άφιξη σας .
Από την απαίτηση του PCR test εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Κατά την άφιξη σας ενδέχεται να υποβληθείτε σε νέο PCR TEST από τις αρχές του αεροδρομίου και θα πρέπει να έχετε κατεβάσει στο κινητό σας την εφαρμογή ALHOSN πριν την άφιξη σας καθώς και την εφαρμογή COVID19-DXB Smart app για την είσοδο σας
Επίσης θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα τουλάχιστον 72 ώρες πριν το ταξίδι σας. Θα σας ερθει ένα email με έναν QR κωδικό τον οποίο πρέπει να επιδείξετε στο check in https://smartservices.ica.gov.ae/echannels/web/client/guest/index.html#/registerArrivals
Για την επιστροφή και την είσοδο στην Ελλάδα από τα ΗΑΕ απαιτείται:
Όλοι οι επιβάτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό στο τεστ PCR στα αγγλικά και με την αναγραφή του αριθμού διαβατηρίου πάνω στο test, για COVID‑19 σε τεστ που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από την ώρα άφιξης στην Ελλάδα (Aφορά ακόμα και εμβολιασμένους ταξιδιώτες με όλες τις δόσεις που απαιτεί το εμβόλιο)
Όλοι οι επιβάτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα απαιτείται να συμπληρώσουν την PASSENGER LOCATOR FORM  στη διεύθυνση https://travel.gov.gr/ τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την άφιξη τους στην Ελλάδα. Ένα email επιβεβαίωσης και ένας κωδικός QR θα σταλεί στο email που δηλώσατε και πρέπει να το παρουσιάσετε κατά το check in σας για να σας επιτραπεί η επιβίβαση.
Σας ενημερώνουμε ότι παρακολουθούμε συνεχώς τα πρωτόκολλα και μέχρι την ημέρα αναχώρησης σας ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω σε περίπτωση άρνησης επιβίβασης.    

Αναχωρήσεις από Θεσσαλονίκη με Turkish για Ντουμπάι

Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 

 
Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Like a Local
Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
6 ημέρες 25/ΟΚΤ Holiday Inn Al Barsha 4* Al Barsha/Mall of the Emirates 1.195 €
Citymax Business Bay 4*sup Business Bay 1.295 €
Paramount Dubai 5*dlx Business Bay / Dubai Mall 1.395 €
Αναχ. Ξενοδοχείο Περιοχή Smart Escape Τιμή ενήλικα σε δίκλινο Like a Local Τιμή ενήλικα σε δίκλινο
5 ημέρες 3 διαν/σεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 895 € 995 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 945 € 1045 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 985 € 1085 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 955 € 1055 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 975 € 1075 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1035 € 1135 €
6 ημέρες 4 διαν/σεις Κάθε Τετάρτη & Σάββατο (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 945 € 1045 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 985 € 1085 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1035 € 1135 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 995 € 1095 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1035 € 1135 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1095 € 1195 €
7 ημέρες 5 διαν/σεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο) (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 975 € 1075 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 1025 € 1125 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1095 € 1195 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 1045 € 1145 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1095 € 1195 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1155 € 1255 €
8 ημέρες 6 διαν/σεις Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή (ΜΑΙ-ΣΕΠ) Διαμονή στον αστικό ιστό της πόλης – Downtown Dubai, Business Bay, Sheikh Zayed Road
Citymax Business Bay 4* Business Bay 995 € 1095 €
Voco Dubai 5* Sheikh Zayed Road 1065 € 1165 €
Paramount Midtown 5*dlx Dubai Downtown 1155 € 1255 €
Διαμονή στις παραλίες της πόλης -  Jumeirah Beach, Dubai Marina & Palm Jumeirah
Millennium Place Marina 4* Dubai Marina 1095 € 1195 €
Ramada by Wyndham JBR 4* JBR Beach 1155 € 1255 €
Dukes the Palm 5* dlx Palm Jumeirah 1215 € 1315 €
 • Παιδική έκπτωση 2-12 ετών – 15% στις παραπάνω τιμές
 • Επιβάρυνση Μονοκλίνου + 35% στις παραπάνω τιμές
Οι πτήσεις μας με Turkish:
(Mάιος - Σεπτέμβριος)
TK 1894 Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη 21.20-22.45
ΤΚ 762 Κωνσταντινούπολη –Ντουμπάι 00.40-05.55
 ΤΚ 761 Ντουμπάι – Κωνσταντινούπολη 02.05-05.40
ΤΚ 1881 Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη 07.25-08.40
25/ΟΚΤ, 6 ημέρες
TK 1882 Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη 09.30-10.50
ΤΚ 760 Κωνσταντινούπολη –Ντουμπάι 19.05-00.25
 ΤΚ 759 Ντουμπάι – Κωνσταντινούπολη 10.10-14.00
ΤΚ 1893 Κωνσταντινούπολη – Θεσσαλονίκη 20.30-20.50
 • Τοπικές ώρες – Το Ντουμπάι βρίσκεται μια (1) ώρα μπροστά από την Ελλάδα κατά το θερινό ωράριο
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SMART ESCAPE) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Emirates, Turkish)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Ξενάγηση πόλης στο Ντουμπάι με επίσημο ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με καλύψεις COVID-19
 • ΦΠΑ
Στις παραπάνω τιμές Περιλαμβάνονται  (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ LIKE A LOCAL) :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Mία μικρή χειραποσκευή διαστάσεων  (40 x 30 x 20 cm) και μια χειραποσκευή 10kg διαστάσεων  (55 x 40 x 20 cm) ανά άτομο (Wizzair)
 • Μία (1) αποσκευή 20 kg ανά άτομο και μια χειραποσκευή 8 kg (Emirates, Turkish)
 • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο του Nτουμπάι ή του Άμπου Ντάμπι
 • Διαμονή στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Πρωινό καθημερινά στο ξενοδοχείο σας.
 • Ξενάγηση πόλης στο Ντουμπάι με επίσημο ελληνόφωνο τοπικό ξεναγό 
 • Desert Jeep Safari 4x4 με barbeque δείπνο με παραλαβή από το ξενοδοχείο σας
 • Aπογευματινό walking tour στο Dubai Mall, Burj Khalifa & Dubai Fountain με τον ελληνόφωνο ξεναγό (εκτός από το 4ημερο)
 • Υπηρεσίες τοπικών αντιπροσώπων
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης με καλύψεις COVID-19
 • ΦΠΑ
Δεν περιλαμβάνονται :
 • Έξοδα προσωπικής φύσεως
 • Οτιδήποτε προαιρετικό η προτεινόμενο
 • Προαιρετικές εκδρομές η δραστηριότητες
 • Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 3 € σε 3* ξενοδοχείο, 4 € σε 4* ξενοδοχείο, 5 € σε 5* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
 • Εxtra αποσκευές, προτεραιότητα επιβίβασης, κράτηση συγκεκριμένης θέσης στο αεροσκάφος.
Διαδικασία κράτησης / τρόποι πληρωμής:
 • Αποστολή φωτοαντιγράφου των διαβατηρίων σας με e-mail.
 • Κατάθεση προκαταβολής 650 € το άτομο ( Emirates, Turkish) 350  € ( Wizzair )
Γενικές Σημειώσεις:
 • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε. (Αναλαμβάνουμε έκδοση visa για διαβατήρια τα οποία την απαιτούν με extra κόστος)
 • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμη από την άφιξη στον προορισμό
( Παρακαλούμε ελέγξτε προσεκτικά τα ταξιδιωτικά σας έγγραφα, το γραφείο μας δεν φέρει ευθύνη για τα προσωπικά σας έγγραφα)
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
Σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την είσοδο στα Η.Α.Ε. και την είσοδο στην Ελλάδα – COVID 19 Iσχύοντα στις 07/01/2022
Για την είσοδο στα Η.Α.Ε. απαιτείται : Όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν στα Η.Α.Ε. από οποιοδήποτε σημείο προέλευσης (περιλαμβάνονται οι χώρες του GCC) πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό στο τεστ PCR στα αγγλικά και με την αναγραφή του αριθμού διαβατηρίου πάνω στο test, για COVID‑19 σε τεστ που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 48 ώρες πριν από την αναχώρηση (Aφορά ακόμα και εμβολιασμένους ταξιδιώτες με όλες τις δόσεις που απαιτεί το εμβόλιο)
Το πιστοποιητικό πρέπει να αφορά τεστ Αλυσιδωτής Αντίδρασης Πολυμεράσης (PCR). Πιστοποιητικά που αφορούν άλλα τεστ, συμπεριλαμβανομένων των τεστ αντισωμάτων και των οικιακών κιτ τεστ δεν γίνονται δεκτά στα Η.Α.Ε. Οι ταξιδιώτες πρέπει να προσκομίζουν επίσημο, έντυπο πιστοποιητικό στα αγγλικά για να κάνουν check in ‑ τα SMS και τα ψηφιακά πιστοποιητικά δεν θα γίνονται δεκτά. Τα πιστοποιητικά PCR σε άλλες γλώσσες είναι αποδεκτά εάν μπορούν να επικυρωθούν στον σταθμό προέλευσης.
Eπίσης πρέπει να συμπληρωθεί και η HEALTH DECLARATION FORM  για το Άμπου Ντάμπι και το Ντουμπάι τις οποίες θα έχετε μαζί σας και θα τις επιδείξετε κατά την άφιξη σας .
Από την απαίτηση του PCR test εξαιρούνται παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Κατά την άφιξη σας ενδέχεται να υποβληθείτε σε νέο PCR TEST από τις αρχές του αεροδρομίου και θα πρέπει να έχετε κατεβάσει στο κινητό σας την εφαρμογή ALHOSN πριν την άφιξη σας καθώς και την εφαρμογή COVID19-DXB Smart app για την είσοδο σας
Επίσης θα πρέπει απαραίτητα να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα τουλάχιστον 72 ώρες πριν το ταξίδι σας. Θα σας ερθει ένα email με έναν QR κωδικό τον οποίο πρέπει να επιδείξετε στο check in https://smartservices.ica.gov.ae/echannels/web/client/guest/index.html#/registerArrivals
Για την επιστροφή και την είσοδο στην Ελλάδα από τα ΗΑΕ απαιτείται:
Όλοι οι επιβάτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα πρέπει να κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό στο τεστ PCR στα αγγλικά και με την αναγραφή του αριθμού διαβατηρίου πάνω στο test, για COVID‑19 σε τεστ που πραγματοποιήθηκε όχι περισσότερο από 72 ώρες πριν από την ώρα άφιξης στην Ελλάδα (Aφορά ακόμα και εμβολιασμένους ταξιδιώτες με όλες τις δόσεις που απαιτεί το εμβόλιο)
Όλοι οι επιβάτες που επιστρέφουν στην Ελλάδα απαιτείται να συμπληρώσουν την PASSENGER LOCATOR FORM  στη διεύθυνση https://travel.gov.gr/ τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την άφιξη τους στην Ελλάδα. Ένα email επιβεβαίωσης και ένας κωδικός QR θα σταλεί στο email που δηλώσατε και πρέπει να το παρουσιάσετε κατά το check in σας για να σας επιτραπεί η επιβίβαση.
Σας ενημερώνουμε ότι παρακολουθούμε συνεχώς τα πρωτόκολλα και μέχρι την ημέρα αναχώρησης σας ενδέχεται να έχουν αλλάξει.
Σας ενημερώνουμε ότι το γραφείο μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τα παραπάνω σε περίπτωση άρνησης επιβίβασης.      

Ταξίδι στο Ντουμπάι | Smart Escape & Like a Local (Μάιος – Σεπτέμβριος – 28η Οκτωβρίου 2022) με 595€ / ανά άτομο

Φθινόπωρο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με τους ειδικούς…

Διάρκεια
4, 5, 6, 7 & 8 ημέρες
Αναχωρήσεις
Καθημερινά, 1/ΜΑΙ έως ΟΚΤ, & 25/OKT
Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ατομικά ταξίδια, Ομαδικά ταξίδια
Dion Travel Deals
Special offers

Ταξίδι στο Ντουμπάι με τους ειδικούς.

Πλήθος rich and famous αλλά και εκατομμύρια κοινοί θνητοί που επιθυμούν να γίνουν για λίγο VIP συρρέουν σε αυτή τη Disneyland για μεγάλους που σε μόλις σαράντα χιλιόμετρα χλιδής συμπυκνώνει άπειρα malls, απίθανα γκουρμέ εστιατόρια με βαριές υπογραφές, υπερπολυτελή ξενοδοχεία και νύχτες με την αφρόκρεμα των παγκόσμιων DJs. Με ολοκαίνουργια εξωφρενικά projects σε φάση ολοκλήρωσης το Ντουμπάι συνεχίζει ακάθεκτο να υπηρετεί την υπερβολή.


Με επίσημο διπλωματούχο ελληνόφωνο ξεναγό ακόμα και με συμμετοχή 2 ατόμων.

 • (εξαιρείται η περίοδος 09-28/ΙΟΥΛ όπου οι ξεναγήσεις θα είναι αγγλόφωνες)

Αναχωρήσεις για 28η Οκτωβρίου από 915 €

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις 25/ΟΚΤ

Από Αθήνα  με  GULF AIR μέσω Μπαχρέιν Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις 25/ΟΚΤ

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι Εγγυημένες θέσεις

 • 7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις 26/ΟΚΤ

Από Θεσσαλονίκη  με πτήσεις TURKISH μέσω Κωνσταντινούπολης για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις 25/ΟΚΤ

Αναχωρήσεις από 1/ΜΑΙ έως 30/ΣΕΠ

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις EMIRATES για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 6 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 7 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Kαθημερινά (ΜΑΙ-ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

Από Αθήνα  με απευθείας πτήσεις WIZZAIR για Άμπου Ντάμπι Εγγυημένες θέσεις

 • 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Τετάρτη (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)
 • 6ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή (ΜΑΙ)
 • 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή & Παρασκευή (ΜΑΙ)
 • 8 ημέρες / 7 διανυκτερεύσεις Κάθε Κυριακή & Τετάρτη (ΙΟΥΝ-ΙΟΥΛ-ΑΥΓ-ΣΕΠ)

Από Θεσσαλονίκη  με πτήσεις TURKISH μέσω Κωνσταντινούπολης για Ντουμπάι Εγγυημένες θέσεις

 • 5 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα & Τετάρτη
 • 6 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις Κάθε Τετάρτη & Σάββατο
 • 7 ημέρες / 5 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή & Σάββατο
 • 8 ημέρες / 6 διανυκτερεύσεις Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη & Παρασκευή

Λίγα λόγια για το ταξίδι στο Ντουμπάι:

Καλωσορίσατε στην πόλη των αντιθέσεων! Μια πόλη όπου η παράδοση συναντά την ανάπτυξη, μια πόλη όπου η ανατολή συναντά τη δύση, γοητευτικά και μυστηριακά, προσδίδοντας ένα χαρακτήρα μοναδικό, αλλά συνάμα και μια πολυεθνική προσωπικότητα. Ειδικότερα, με το ταξίδι στο Ντουμπάι θα νιώσετε τη ζεστασιά του αραβικού πολιτισμού σε συνδυασμό με τις πιο μοντέρνες και εξελιγμένες υπηρεσίες που θα μπορούσατε να φανταστείτε.

Το Ντουμπάι αποτελεί το πιο σύγχρονο εμπορικό κέντρο των Εμιράτων με μοναδικό συνδυασμό πολιτισμικών επιρροών, το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο καθώς επίσης και τις πιο άρτια οργανωμένες τουριστικές υπηρεσίες. Συγκεκριμένα, σημαντικό πόλο έλξης αποτελούν η εξαιρετική και πλούσια αγορά, καθώς και οι όμορφες και οργανωμένες παραλίες του Ντουμπάι, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από την εξωτική ομορφιά της Ασίας και της Καραϊβικής. Επιπλέον, τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία, οι επιβλητικές κατασκευές, τα τεράστια εμπορικά κέντρα, τα τεχνητά νησιά σε σχήμα φοίνικα, θα σας μεταφέρουν σε μια άλλη εποχή.

Ο καιρός στο Ντουμπάι – Πότε να ταξιδέψετε:

Η καλύτερη περίοδος για το ταξίδι στο Ντουμπάι είναι μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου και μετά μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου, όταν οι θερμοκρασίες είναι γύρω στους 25 βαθμούς Κελσίου και τα επίπεδα της υγρασίας είναι χαμηλά. Επίσης, ο Δεκέμβριος και ο Ιανουάριος είναι καλοί μήνες για επίσκεψη, αν και τα τελευταία χρόνια υπάρχουν αρκετές νεφώσεις με μερικές βροχές. Οι καλοκαιρινοί μήνες είναι θερμοί με θερμοκρασίες να κυμαίνονται γύρω στους 40 βαθμούς Κελσίου και με υψηλά επίπεδα υγρασίας. Επομένως, κινήστε βασικά σε κλιματιζόμενους εσωτερικούς χώρους των ξενοδοχείων, πολυκαταστημάτων και  θεματικών πάρκων, οπότε η διαμονή σας δεν επηρεάζεται σημαντικά. Επίσης υπάρχουν εξαιρετικές προσφορές στα ξενοδοχεία της πόλης.