Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Παραλίες Αιτωλοακαρνανίας – Μεσολόγγι

Επιστροφή

Παραλίες Αιτωλοακαρνανίας – Μεσολόγγι

5 ημέρες με 219€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή παραλίες Αιτωλοακαρνανίας – Μεσολόγγι, 5 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 7, 14, 21, 28/ΙΟΥΛ, 4, 12, 18, 25/ΑΥΓ, 1, 6/ΣΕΠ                

 • Προορισμός
  Ελλάδα, Μεσολόγγι, Ναύπακτος, Στερεά Ελλάδα και Εύβοια
 • Διάρκεια
  5 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  7, 14, 21, 28/ΙΟΥΛ, 4, 12, 18, 25/ΑΥΓ, 1, 6/ΣΕΠ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ μπάνιο – ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (450χλμ.)
Συγκέντρωση και αναχώρηση από κεντρικό σημείο νωρίς το πρωΐ. Μέσω Εγνατίας και Ιόνιας οδού και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις για καφέ, φτάνουμε στην πανέμορφη παραλιακή Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μπάνιο μας και να φάμε αλιεύματα του Αμβρακικού κόλπου. Συνεχίζουμε για να καταλήξουμε στο ιστορικό Μεσολόγγι, όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και ξεκούραση. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Περπατάμε στα στενά πλακόστρωτα σοκάκια της, βλέπουμε την κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη, τον ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, το σπίτι του Παλαμά και του Χαρίλαου Τρικούπη. Ελεύθερος χρόνος για βραδινή έξοδο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – παραλία ΚΡΥΟΝΕΡΙ – ΑΣΤΑΚΟΣ(130χλμ.)
Πρωινό και ξενάγηση στην πόλη, η οποία ξεκινά από το εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής και τον κήπο των Ηρώων, για να μάθουμε όλα όσα διαδραματίστηκαν στην Ιερή Πόλη του Μεσολογγίου, πριν και μετά την Έξοδο!!! Περπατάμε ως την κεντρική πλατεία Μάρκου Μπότσαρη για να επισκεφθούμε το Μουσείο Ιστορίας και Τέχνης το οποίο στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό διώροφο κτίριο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ετοιμαζόμαστε για θάλασσα. Αναχώρηση για το Κρυονέρι , μια καταπληκτική παραλία, οργανωμένη. Επιβλητικός ο βράχος που δεσπόζει πάνω από την παραλία, εξαιρετικά τα νερά, δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις παγκοσμίως γνωστές παραλίες των ελληνικών νησιών. Μπάνιο και γεύμα εξ’ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Ξεκούραση και το απόγευμα επίσκεψη στον Αστακό την πανέμορφη παραθαλάσσια κωμόπολη της Αιτωλοακαρνανίας η οποία είναι αμφιθεατρικά χτισμένη στο δυτικό τμήμα της, στον μυχό ενός ομώνυμου κόλπου που «βλέπει» στο Ιόνιο. Χρόνος για φαγητό, καφέ και βόλτα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΤΡΙΖΟΝΙΑ - ΝΑΥΠΑΚΤΟ (150χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση. Τα άγρια μπλε νερά του Κορινθιακού κρύβουν ένα νησάκι-θησαυρό. Ένα νησάκι που επιθυμούσε ακόμα κι ο Ωνάσης! Τα μικροσκοπικά Τριζόνια. Είναι το μεγαλύτερο νησί από μια μικρή συστάδα νησιών στον Κορινθιακό. Είναι καταπράσινο και το μοναδικό κατοικήσιμο. Το άγνωστο σε πολλούς, αυτό νησί διαθέτει ένα πανέμορφο φυσικό λιμανάκι. Μιλάμε για έναν οικολογικό παράδεισο, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το μπάνιο μας στα πεντακάθαρα νερά του. Παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής φτάνουμε στην πανέμορφη Ναύπακτο, τη γραφική πόλη του νομού που κλέβει την καρδιά των επισκεπτών της. Αναμφίβολα το πιο δυνατό σημείο της Ναυπάκτου είναι το ενετικό λιμάνι της και το πολύ καλά διατηρημένο κάστρο της. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό ή εναλλακτικά για μπάνιο, καφέ ή βόλτα. Επιστροφή στο Μεσολόγγι. Ξεκούραση. Χρόνος ελεύθερος στην πόλη. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – παραλία ΛΟΥΡΟΥ –ΑΙΤΩΛΙΚΟ- ΤΟΥΡΛΙΔΑ (90χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για την εντυπωσιακή παραλία του Λούρου. Μια από τις καλύτερες παραλίες της Αιτωλοακαρνανίας με μήκος 16 – 17 χιλιόμετρα. Κάνουμε το μπάνιο μας και αναχωρούμε για το Αιτωλικό, ένα μικρό νησάκι ριζωμένο στο νερό. Αποτελεί το στολίδι της  λιμνοθάλασσας Αιτωλικού-Μεσολογγίου. Η «Μικρή Βενετία» της Ελλάδας, όπως αποκαλείται. θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε το νησί και να γευματίσουμε εξ ιδίων. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την Τουρλίδα. Πρόκειται για μια στενή λωρίδα γης που ενώνει την πόλη με το νησάκι της Τουρλίδας. Στη διάρκεια της πορείας μας θα δούμε τις «πελάδες», τις  χαρακτηριστικές ψαράδικες καλύβες κτισμένες πάνω από το νερό σε πασσάλους και τα διβάρια (ιχθυοτροφεία) όπου αλιεύονται τα χέλια, οι τσιπούρες, τα λαβράκια και οι κέφαλοι. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα : ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ – ΑΡΤΑ – ΓΙΑΝΝΕΝΑ–ΘΕΣ/ΝΙΚΗ (450 χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση. Άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύρι της και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στον μεγάλο πεζόδρομο της Άρτας και στα εμπορικά μαγαζιά. Επόμενη στάση στα Ιωάννινα. Χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο μόλο και γεύμα εξ ́ιδίων. Στη συνέχεια αναχώρηση για Θεσσαλονίκη δια μέσω Γρεβενών (στάση για καφέ). Άφιξη στην Θεσσαλονίκη.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχωρήσεις: 7, 14, 21, 28/ΙΟΥΛ, 25/ΑΥΓ, 1, 6/ΣΕΠ, 5 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί εώς 12 ετών  Επιβάρυνση  Μονόκλινου
Liberty 3 * 219 € 129 € 80 €
Τιμή ανά άτομο Αναχωρήσεις: 4, 12, 18/ΑΥΓ, 5 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί εώς 12 ετών  Επιβάρυνση Μονόκλινου
Liberty 3 * 239 € 129 € 80 €
Περιλαμβάνει:
 • Τις μεταφορές με λεωφορείο του γραφείου μας
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό του γραφείου μας
 • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
 • Πρωινό
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελματικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει:
 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
 • Φόρο διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Παραλίες Αιτωλοακαρνανίας – Μεσολόγγι με 219€ / ανά άτομο

Στην απεραντοσύνη της πανέμορφης λιμνοθάλασσας

Διάρκεια
5 ημέρες
Αναχωρήσεις
7, 14, 21, 28/ΙΟΥΛ, 4, 12, 18, 25/ΑΥΓ, 1, 6/ΣΕΠ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν:

Μοναδική εκδρομή παραλίες Αιτωλοακαρνανίας – Μεσολόγγι, 5 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 7, 14, 21, 28/ΙΟΥΛ, 4, 12, 18, 25/ΑΥΓ, 1, 6/ΣΕΠ                

SP5