Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Ντουμπάι Shopping Festival & Ιανουάριος-Μάρτιος

Επιστροφή

Ντουμπάι Shopping Festival & Ιανουάριος-Μάρτιος

5,6,7ημέρες με 790€ ανά άτομο

Ντουμπάι, Shopping Festival & Ιανουάριος – Μάρτιος 2020

Με πτήσεις TURKISH από Θεσσαλονίκη και EMIRATES & GULF AIR από Αθήνα

ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

DUBAI SHOPPING FESTIVAL  26/12/19 – 01/02/20

Τα malls του Ντουμπάι είναι σίγουρα ο παράδεισος του κάθε ταξιδιώτη που ταξιδεύει για να συνδυάσει την αναψυχή με το shopping. Aπό τις 26/12/19 έως τις 01/02/20 λαμβάνει χώρα το ετήσιο DUBAI SHOPPING FESTIVAL με εκπτώσεις έως και 80%  σε προϊόντα μόδας, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη και αξεσουάρ. Το μεγαλύτερο shopping festival του κόσμου σας περιμένει για μοναδικές ευκαιρίες για αγορές μέχρι τελικής πτώσεως. Κατά τη διάρκεια του θα δείτε διάφορα happenings όπως shows με πυροτεχνήματα, συναυλίες, επιδείξεις μόδας και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα μέσα από τις εκατοντάδες κληρώσεις. Το Dubai Shopping Festival σας περιμένει……

Θετικά σημεία του ταξιδιού

 • Ένας από τους καλύτερους κοσμοπολίτικους προορισμούς, προσφέροντας τέλεια μίξη αραβικής παράδοσης και πολυτέλειας.
 • Εξαιρετικά προτεινόμενα ξενοδοχεία σε ιδανική τοποθεσία
 • Ξενάγηση πόλης με γέυμα
 • Σαφάρι 4×4 στους αμμόλοφους της Αραβικής ερήμου με μοναδική Βεδουίνικη εμπειρία και παραδοσιακό φαγητό
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα
 • Πλούσιες αγορές, φουτουριστικό skyline και εκπληκτικά θεματικά πάρκα
 • Ιδανικές καιρικές συνθήκες
 • Σωστά μελετημένο καθημερινό πρόγραμμα για να μη βαρεθείτε και να πάρετε μόνο τα καλύτερα που έχει να σας δώσει το Ντουμπάι
 • ΔΩΡΟ για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο  HILTON AL HABTOOR CITY 5*  εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE www.laperle.com *Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας*
 • Προορισμός
  Αμπού Ντάμπι, Β. Αφρική και Μέση Ανατολή, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μακρινοί Προορισμοί, Ντουμπάι
 • Διάρκεια
  5,6,7ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  Καθημερινά ΙΑΝ-ΜΑΡ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η ημέρα – Πτήση για το Ντουμπάι
Για τους εκδρομείς από Θεσσαλονίκη :
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι μέσω ενδιάμεσου σταθμού.  Διανυκτέρευση εν πτήση.
Για τους εκδρομείς από Αθήνα:
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Ντουμπάι . Διανυκτέρευση εν πτήση. Άφιξη στο Ντουμπάι. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο, θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Τακτοποίηση στα δωμάτια. Διανυκτέρευση
2
2η ημέρα – Ντουμπάι (ξενάγηση πόλης με γεύμα)
Για τους εκδρομείς από Θεσσαλονίκη :
Άφιξη στο Ντουμπάι. Μετά τις απαραίτητες διατυπώσεις και την παραλαβή των αποσκευών μας, συνάντηση με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς σας στο ξενοδοχείο, θα λάβετε τις αρχικές βασικές πληροφορίες για την περιοχή και τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Άφιξη στο ξενοδοχείο όπου αφήνουμε τα πράγματα μας στη φύλαξη και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο check in και τακτοποίηση στο δωμάτιο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Προτείνουμε να κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του. Διανυκτέρευση.
Για τους εκδρομείς από Αθήνα:
Πρωινό και έπειτα ξεκινάμε για την πρωινή ξενάγηση στο κοσμοπολίτικο Ντουμπάι. Διασχίζοντας τη διάσημη λεωφόρο Ζαέντ με τους πανύψηλους ουρανοξύστες, θα θαυμάσουμε τον μεγαλοπρεπή πύργο Μπουρτζ Χαλίφα ή Μπουρτζ Ντουμπάι, που είναι και το ψηλότερο κτίριο στον κόσμο. Θα κατευθυνθούμε στο ιστορικό κέντρο της πόλης και την παραδοσιακή συνοικία Μπαστακία. Εκεί θα επισκεφθούμε το παλιό φρούριο του Ντουμπάι, όπου στεγάζεται σήμερα το μουσείο της πόλης. Θα περάσουμε στην απέναντι πλευρά της παλιάς πόλης, την περιοχή Ντέιρα, διασχίζοντας το κανάλι Ντουμπάι Κρικ με τις παραδοσιακές βάρκες.  Η περιοχή φημίζεται για τις σουκ ή αγορές των μπαχαρικών και του χρυσού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην παραλιακή περιοχή της Τζουμέιρα, όπου θα έχουμε την ευκαιρία να φωτογραφήσουμε ένα από τα σύμβολα του Ντουμπάι, το περίφημο 7* ξενοδοχείο Μπουρζ αλ Αράμπ. Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο και στη συνέχεια επιστροφή στο ξενοδοχείο. Υπόλοιπο ημέρας ελεύθερο για να ξεκουραστείτε στο ξενοδοχείο σας ή να επιδοθείτε σε ατελείωτο shopping. Προτείνουμε να κάνετε μία απογευματινή βόλτα στο Ντουμπάι Downtown, όπου θα απολαύσετε το υπερθέαμα των σιντριβανιών Dubai Fountains και θα περιπλανηθείτε στο πολυκατάστημα Dubai Mall με το ενυδρείο του. Διανυκτέρευση.
3
3η ημέρα – Χρόνος ελεύθερος για Shopping & Απογευματινό Σαφάρι στην έρημο με 4x4 & βεδουίνικη βραδιά & ΒΒQ Δείπνο
Για όλους τους εκδρομείς :
Πρωινό και προτείνουμε να επισκεφθείτε το Mall of Emirates , με το χιονοδρομικό κέντρο της πόλης για συνέχεια του shopping. Το απόγευμα μας περιμένει περιπέτεια στην Αραβική έρημο. Μέσω μιας όμορφης διαδρομής θα κατευθυνθούμε έξω από την πολύβουη πόλη, με κατεύθυνση τα σύνορα με το Ομάν, όπου το τοπίο αρχίζει να παίρνει ένα καστανό  χρώμα από τους αμμόλοφους της ερήμου. Συγκέντρωση με όλα τα άλλα τζιπ για αναμνηστική φωτογραφία, πριν το ξεκίνημα μιας διαφορετικής δραστηριότητας, που θα σας κάνει να νιώσετε σαν να κάνετε σερφινγκ σε κύματα. Ακολουθεί στάση σε εκτροφείο καμήλων και ενώ ο ήλιος έχει ήδη αρχίσει να δύει και να παίζει με τα χρώματα της άμμου, μας δίνεται η ευκαιρία για υπέροχες φωτογραφίες με φόντο το ηλιοβασίλεμα στην έρημο. Στη συνέχεια θα κατευθυνθούμε σε βεδουίνικες τέντες, όπου θα γευθούμε αραβικά εδέσματα και θα παρακολουθήσουμε παραδοσιακούς χορούς. Έξω από τις τέντες θα μπορέσουμε επίσης να κάνουμε βόλτα με καμήλες, καθώς και σερφινγκ με ιστιοσανίδα στην άμμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
4
4η ημέρα – Ντουμπάι - Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι και στο Yas Island με γεύμα
Για όλους τους εκδρομείς :
Πρόγευμα και αναχώρηση για την πρωτεύουσα των Αραβικών Εμιράτων, το Άμπου Ντάμπι. Η πρώτη στάση της διαδρομής μας θα είναι στο περίφημο θεματικό πάρκο της Φεράρι, στο νησί Γιαζ, δίπλα από τις εγκαταστάσεις της Formula 1. Συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης, διασχίζοντας την κοσμοπολίτικη παραλιακή λεωφόρο Corniche. Θα θαυμάσουμε από τη μαρίνα του Άμπου Ντάμπι, το 7* ξενοδοχείο Emirates Palace, υπόδειγμα πολυτελούς αραβικής αρχιτεκτονικής και το White Palace, τη νέα κατοικία της βασιλικής οικογένειας. Στάση για φαγητό και ακολουθεί η επίσκεψη του Μεγάλου Λευκού Τζαμιού, κατασκευασμένου από μάρμαρο και χρυσό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας στο Ντουμπάι αργά το απόγευμα. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο.
5
5η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για βόλτες και shopping)
Για όλους τους εκδρομείς :
Πρωινό και ελεύθερη ημέρα για χαλάρωση στη θάλασσα με βόλτα στη μαρίνα του Ντουμπάι και το The Walk. Για τον απογευματινό σας καφέ ή δείπνο, σας προτείνουμε το υπέροχο ξενοδοχειακό συγκρότημα Μαντινάτ Τζουμέιρα, για να απολαύσετε την όμορφη θέα στα κανάλια του και να φωτογραφήσετε το Μπουρζ αλ Αράμπ, πίνοντας το ποτό σας σε ένα από τα πολυάριθμα μαγαζάκια και εστιατόρια. Αξίζει να περιπλανηθείτε στο ομώνυμο σουκ, ένα μικρό παζάρι με παραδοσιακά αραβικά ενθύμια και να δοκιμάσετε ένα ναργιλέ ή Sisha, όπως είναι γνωστό.
6
6η ημέρα – Ντουμπάι (Ημέρα ελεύθερη για βόλτες και shopping)
Για όλους τους εκδρομείς :
Πρωινό και ελεύθερος χρόνος για τις τελευταίες σας αγορές στα πολυάριθμα πολυκαταστήματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το υδάτινο πάρκο Αquaventure του Atlantis the Palm ή το θεματικό πάρκο IMG.
7
7η ημέρα – Ντουμπάι – Πτήση επιστροφής
Για όλους τους εκδρομείς :
Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής μας.
 • Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται η 4η και η 5η ημέρα
 • Στο 6ήμερο πρόγραμμα δεν περιλαμβάνεται η 5η ημέρα
 

Ένα ταξίδι μια τιμή !!! Οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 370 €

Με πτήσεις TURKISH από Θεσσαλονίκη

Αναχ.

ΞενοδοχείοΤελική Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο

Επίβ. Μον/ίνου

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο & 21/03 (25η Μαρτίου)
5 ημέρες / 3 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο)

Ibis Al Barsha 3*

795120 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup815

110 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

835130 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup865

150 €

Canal Central 5*sup

875150 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx930

200 €

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Σάββατο & 26/2 (Κ.Δευτέρα)
6 ημέρες / 4 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο, εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island με γεύμα)

Ibis Al Barsha 3*

895 €120 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup930 €

145 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

955 175 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup995 €

200 €

Canal Central 5*sup

1015 €200 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1075 €

265 €

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο

7 ημέρες / 5 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο, εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island με γεύμα)

Ibis Al Barsha 3*

935145 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup975

180 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

995 €215 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup1055 €

245 €

Canal Central 5*sup

1065 €245 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1165 €

330 €

Στο 6ήμερο και το 7ήμερο
ΔΩΡΟ για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο  HILTON AL HABTOOR CITY 5*  εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE www.laperle.com *Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας*
Εγγυημένες Αναχωρήσεις με Turkish από Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη – Κων/πολη TK 1894  21.40-00.05*
Κων/πολη – Ντουμπάι    TK 762    01.25-06.55
  Ντουμπάι – Κων/πολη    TK 761   02.40-06.45
Κών/πολη – Θεσσαλονίκη TK 1881  08.20-08.55
Οι τιμές περιλαμβάνουν :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων & φιλοδωρήματα αξίας 370 €
 • Μία αποσκευή 20 kg και μία χειραποσκευή 8kg κατ’ άτομο
 • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι στο ξενοδοχείο της επιλογής σας  (σε όλα τα προγράμματα)
 • 3,4, 5 ή 6 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό καθημερινά.
 • Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με γεύμα   (σε όλα τα προγράμματα)
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι και στο YAS Island με γεύμα (σε όλα τα προγράμματα εκτός του 5ημέρου)
 • Σαφάρι στην έρημο με 4x4 και μπάρμπεκιου δείπνο (σε όλα τα προγράμματα)
 • ΔΩΡΟ για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο HILTON AL HABTOOR CITY 5* εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE. *Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας* (Εκτός του 5ημέρου της TURKISH από Θεσσαλονίκη)
 • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός ξεναγός που θα είναι μαζί σας όλες τις ώρες των δραστηριοτήτων και ξεναγήσεων.  (Ισχύει για αναχωρήσεις που θα έχουν από 4 άτομα και πάνω, σε περίπτωση που μια αναχώρηση έχει 2 άτομα ο τοπικός συνοδός θα είναι αγγλόφωνος)
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει :
- Έξοδα προσωπικής φύσεως - Προαιρετικές εκδρομές - Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 5 € σε 5*, 4 € σε 4*, 3 € σε 3* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
Γενικές Σημειώσεις:
 • Οι αναχωρήσεις οι οποίες θα έχουν από 4 άτομα και κάτω ο τοπικός συνοδός-ξεναγός θα είναι αγγλόφωνος. Στις αναχωρήσεις που οι ταξιδιώτες θα είναι από 4 και πάνω ο συνοδός θα είναι ελληνόφωνος.
 • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
 • Σε περίπτωση που το διαβατήριο δεν είναι ελληνικό, απευθυνθείτε στην προξενική αρχή της χώρας σας για να ρωτήσετε εάν χρειάζεστε βίζα. Η ευθύνη για τα ταξιδιωτικά έγγραφα βαραίνει αποκλειστικά τους ταξιδιώτες.
 • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα οικονομικά ναύλα από και προς Θεσσαλονίκη ή Αθήνα . H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
 • Check in στο δωμάτιο: 14.00
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
 • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ένα ταξίδι μια τιμή !!! Οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων 370 €

Με πτήσεις EMIRATES από Αθήνα

Αναχ.

ΞενοδοχείοΤελική Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο

Επίβ. Μον/ίνου

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Καθημερινά & 27/2 (Κ.Δευτέρα) & 21/3 (25η Μαρτίου)
5 ημέρες / 4 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο)

Ibis Al Barsha 3*

865 120 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup895 €

145 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

925 €175 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup965 €

200 €

Canal Central 5*sup

975 €200 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1050 €

265 €

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Καθημερινά & 26/2 (Κ.Δευτέρα) & 20/3 (25η Μαρτίου)
6 ημέρες / 5 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο, εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island με γεύμα)

Ibis Al Barsha 3*

970 €145 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup1015 €

180 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

1045 €215 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup1095 €

245 €

Canal Central 5*sup

1115 €245 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1195 €

330 €

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Καθημερινά & 25/2 (Κ.Δευτέρα) & 19/3 (25η Μαρτίου)
7 ημέρες /6 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο, εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island με γεύμα)

Ibis Al Barsha 3*

1015 175 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup1060 €

220 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

1095 €260 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup1150 €

295 €

Canal Central 5*sup

1160 €295 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1285 €

400 €

ΔΩΡΟ
 για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο  HILTON AL HABTOOR CITY 5*  εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE www.laperle.com
*Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας*

Εγγυημένες αναχωρήσεις με την EMIRATES από Αθήνα εως 8/3
Αθήνα – Ντουμπάι ΕΚ 210 17.55-00.20*
Ντουμπάι – Αθήνα ΕΚ 209 11.50-15.25
Εγγυημένες αναχωρήσεις με την EMIRATES από Αθήνα από 8/3
Αθήνα – Ντουμπάι ΕΚ 210 17.05-23.40
Ντουμπάι – Αθήνα ΕΚ 209 10.50-14.00

 -Ταξιδιώτες από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο & λοιπά αεροδρόμια που επιθυμούν να πετάξουν με AEGEAN για Αθήνα και έπειτα με Emirates για Ντουμπάι η επιβάρυνση είναι 160 € ανά άτομο

Με πτήσεις GULF AIR από Αθήνα

Αναχ.

ΞενοδοχείοΤελική Τιμή κατά άτομο σε δίκλινο

Επίβ. Μον/ίνου

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Κάθε Δευτέρα, Πέμπτη, Σάββατο & 27/2 (Κ.Δευτέρα) & 21/3 (25η Μαρτίου)
5 ημέρες / 4 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο)

Ibis Al Barsha 3*

790 €120 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup825 €

145 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

855 €175 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup885 €

200 €

Canal Central 5*sup

895 €200 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx975 €

265 €

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή, Σάββατο & 26/2 (Κ.Δευτέρα) & 20/3 (25η Μαρτίου)
6 ημέρες / 5 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο, εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island με γεύμα)

Ibis Al Barsha 3*

895 €145 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup940 €

180 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

975 €215 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup1020 €

245 €

Canal Central 5*sup

1030 €245 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1125 €

330 €

SHOPPING FESTIVAL & ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ-ΜΑΡΤΙΟΣ

Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο  & 19/3 (25η Μαρτίου)
7 ημέρες /6 διαν.
(με Ξενάγηση πόλης με γεύμα. Jeep Safari 4x4 με δείπνο, εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι & Yas Island με γεύμα)

Ibis Al Barsha 3*

935 €175 €
Hampton by Hilton Al Seef  3* Sup985 €

220 €

Hilton Garden Inn Mall of Emirates 4*

1025 €260 €
Canopy by Hilton Al Seef  4* Sup1085 €

295 €

Canal Central 5*sup

1095 €295 €
Hilton Al Habtoor City 5* dlx1210 €

400 €

ΔΩΡΟ
 για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο  HILTON AL HABTOOR CITY 5*  εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE www.laperle.com
*Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας*

Εγγυημένες αναχωρήσεις με την GULF AIR από Αθήνα
Αθήνα – Mπαχρέιν        GF 042   14.25-19.30
Mπαχρέιν – Ντουμπάι   GF 512   20.20-22.35
Ντουμπάι – Mπαχρέιν    GF 501   08.00-08.20
Mπαχρέιν – Αθήνα         GF 041   09.35-13.30

 -Ταξιδιώτες από Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο & λοιπά αεροδρόμια που επιθυμούν να πετάξουν με AEGEAN για Αθήνα και έπειτα με Gulf Air για Ντουμπάι η επιβάρυνση είναι 160 € ανά άτομο
Οι τιμές περιλαμβάνουν :
 • Αεροπορικό εισιτήριο σε οικονομική θέση σύμφωνα με τις παραπάνω πτήσεις
 • Φόρους αεροδρομίων και επίναυλο καυσίμων & φιλοδωρήματα αξίας 370 €
 • Μία αποσκευή 20 kg και μία χειραποσκευή 8kg κατ’ άτομο
 • Μεταφορές από το αεροδρόμιο του Ντουμπάι στο ξενοδοχείο της επιλογής σας  (σε όλα τα προγράμματα)
 • 3,4, 5 ή 6 διανυκτερεύσεις στο Ντουμπάι σε ξενοδοχείο της επιλογής σας με πρωινό καθημερινά.
 • Ξενάγηση μισής ημέρας στο Ντουμπάι με γεύμα   (σε όλα τα προγράμματα)
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι και στο YAS Island με γεύμα (σε όλα τα προγράμματα εκτός του 5ημέρου)
 • Σαφάρι στην έρημο με 4x4 και μπάρμπεκιου δείπνο (σε όλα τα προγράμματα)
 • ΔΩΡΟ για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο HILTON AL HABTOOR CITY 5* εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE. *Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας* (Εκτός του 5ημέρου της TURKISH από Θεσσαλονίκη)
 • Τοπικός ελληνόφωνος συνοδός ξεναγός που θα είναι μαζί σας όλες τις ώρες των δραστηριοτήτων και ξεναγήσεων.  (Ισχύει για αναχωρήσεις που θα έχουν από 4 άτομα και πάνω, σε περίπτωση που μια αναχώρηση έχει 2 άτομα ο τοπικός συνοδός θα είναι αγγλόφωνος)
 • 24ωρο τηλέφωνο ανάγκης & υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ
Η τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνει :
- Έξοδα προσωπικής φύσεως - Προαιρετικές εκδρομές - Δημοτικό φόρο διαμονής (πληρωτέος τοπικά, περίπου 5 € σε 5*, 4 € σε 4*, 3 € σε 3* ξενοδοχείο ανά δωμάτιο/διανυκτέρευση)
Γενικές Σημειώσεις:
 • Οι αναχωρήσεις οι οποίες θα έχουν από 4 άτομα και κάτω ο τοπικός συνοδός-ξεναγός θα είναι αγγλόφωνος. Στις αναχωρήσεις που οι ταξιδιώτες θα είναι από 4 και πάνω ο συνοδός θα είναι ελληνόφωνος.
 • Τα  Ελληνικά διαβατήρια ΔΕΝ χρειάζονται βίζα κατά την άφιξη στα Η.Α.Ε.
 • Σε περίπτωση που το διαβατήριο δεν είναι ελληνικό, απευθυνθείτε στην προξενική αρχή της χώρας σας για να ρωτήσετε εάν χρειάζεστε βίζα. Η ευθύνη για τα ταξιδιωτικά έγγραφα βαραίνει αποκλειστικά τους ταξιδιώτες.
 • Τα διαβατήρια θα πρέπει να έχουν ισχύ για τουλάχιστον 6 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής.
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα οικονομικά ναύλα από και προς Θεσσαλονίκη ή Αθήνα . H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
 • Check in στο δωμάτιο: 14.00
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης του ξενοδοχείου με άλλο αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Σε περίπτωση ακύρωσης μετά την επιβεβαίωση της κράτησης θα υπάρξουν ακυρωτικά με βάση τα συμβόλαια και τους όρους της κάθε υπηρεσίας
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η σειρά του προγράμματος μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραληφθεί καμία επίσκεψη
 • Σε όλα τα ξενοδοχεία μας προσφέρεται πλούσιο πρωινό σε μπουφέ - Τα ξενοδοχεία μπορεί να αλλάξουν αλλά χωρίς αλλαγή κατηγορίας
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με τα σημερινά ισχύοντα ναύλα. Η όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
 • ΒΕΔΟΥΙΝΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ: Βόλτα με τις καμήλες στην έρημο, τσάι καλωσορίσματος, δείπνο BBQ, oriental χορούς
 • Δεν επιτρέπεται η συμμετοχή στο σαφάρι σε παιδιά ηλικίας κάτω των 6 ετών, σε ενήλικες άνω των 65 ετών και σε εγκύους
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα ή ένα ποσό συνήθως για εγγύηση με το check in
 • ΔΙΑΦΟΡΑ ΩΡΑΣ: ΑΘΗΝΑ-ΝΤΟΥΜΠΑΪ 1 ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ & 2 ΩΡΕΣ ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ

Ντουμπάι Shopping Festival & Ιανουάριος-Μάρτιος με 790€ / ανά άτομο

Ένας νέος, ραγδαία αναπτυσσόμενος προορισμός.

Ντουμπάι, Shopping Festival & Ιανουάριος – Μάρτιος 2020

Με πτήσεις TURKISH από Θεσσαλονίκη και EMIRATES & GULF AIR από Αθήνα

ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟ ΞΕΝΑΓΟ

DUBAI SHOPPING FESTIVAL  26/12/19 – 01/02/20

Τα malls του Ντουμπάι είναι σίγουρα ο παράδεισος του κάθε ταξιδιώτη που ταξιδεύει για να συνδυάσει την αναψυχή με το shopping. Aπό τις 26/12/19 έως τις 01/02/20 λαμβάνει χώρα το ετήσιο DUBAI SHOPPING FESTIVAL με εκπτώσεις έως και 80%  σε προϊόντα μόδας, κοσμήματα, ηλεκτρονικά είδη και αξεσουάρ. Το μεγαλύτερο shopping festival του κόσμου σας περιμένει για μοναδικές ευκαιρίες για αγορές μέχρι τελικής πτώσεως. Κατά τη διάρκεια του θα δείτε διάφορα happenings όπως shows με πυροτεχνήματα, συναυλίες, επιδείξεις μόδας και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα μέσα από τις εκατοντάδες κληρώσεις. Το Dubai Shopping Festival σας περιμένει……

Θετικά σημεία του ταξιδιού

 • Ένας από τους καλύτερους κοσμοπολίτικους προορισμούς, προσφέροντας τέλεια μίξη αραβικής παράδοσης και πολυτέλειας.
 • Εξαιρετικά προτεινόμενα ξενοδοχεία σε ιδανική τοποθεσία
 • Ξενάγηση πόλης με γέυμα
 • Σαφάρι 4×4 στους αμμόλοφους της Αραβικής ερήμου με μοναδική Βεδουίνικη εμπειρία και παραδοσιακό φαγητό
 • Ολοήμερη εκδρομή στο Άμπου Ντάμπι με γεύμα
 • Πλούσιες αγορές, φουτουριστικό skyline και εκπληκτικά θεματικά πάρκα
 • Ιδανικές καιρικές συνθήκες
 • Σωστά μελετημένο καθημερινό πρόγραμμα για να μη βαρεθείτε και να πάρετε μόνο τα καλύτερα που έχει να σας δώσει το Ντουμπάι
 • ΔΩΡΟ για τους πελάτες που θα διαμείνουν στο ξενοδοχείο  HILTON AL HABTOOR CITY 5*  εισιτήρια κόστους 75 € ανά άτομο για την παρακολούθηση  του μουσικοχορευτικού υπερθεάματος  LA PERLE www.laperle.com *Η προσφορά αφορά στην κατηγορία bronze tickets και η κράτηση γίνεται απευθείας από τον πελάτη επί τόπου, βάσει διαθεσιμότητας*

Προορισμός
Αμπού Ντάμπι, Β. Αφρική και Μέση Ανατολή, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Μακρινοί Προορισμοί, Ντουμπάι
Διάρκεια
5,6,7ημέρες
Αναχωρήσεις
Καθημερινά ΙΑΝ-ΜΑΡ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια