Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Μεξικό, Αζτέκοι και Μάγια

Επιστροφή

Μεξικό, Αζτέκοι και Μάγια

9 ημέρες με 2290€ ανά άτομο

Απολαύστε μια απίστευτη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εντρυφήσετε στην ανακάλυψη της αμερικανικής ηπείρου και την μεγάλη επίδραση που είχε στην ιστορία των οικονομικών και κοινωνικών δομών στον κόσμο τον 16ο και 17ο αιώνα.

Σ’ αυτό το ταξίδι θα γνωρίσετε μέρη με βαθιά κουλτούρα και ιστορική κληρονομιά. Θα επισκεφθείτε εξαιρετικά αποικιακά μνημεία, μουσεία παγκόσμιας κλάσης, και προ – Κολομβιανές πυραμίδες που ανακαλύφθηκαν στους αρχικούς αρχαιολογικούς τους χώρους. Οι κοινωνίες των Αμερικανών Αβοριγίνων έχουν μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας ως εκπληκτικοί πολιτισμοί, που μπορούν να συγκριθούν με τον πολιτισμό της Αιγύπτου, της Ελλάδας, της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, της Κίνας και της Ινδίας. Από την αμερικανική ήπειρο, οι Ίνκας, οι Αζτέκοι και οι Μάγιας ήταν εξαιρετικοί πολιτισμοί με τις δικές τους πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και οικονομικές δομές. Οι Αζτέκοι εγκαταστάθηκαν στα υψίπεδα του Μεξικό και οι Μάγιας στη χερσόνησο Γιουκατάν, όπου κλείνει ο κύκλος του Κόλπου του Μεξικού, απέναντι από την πολιτεία της Φλόριντα. Θα έχετε 3 συναρπαστικές ημέρες στην Πόλη του Μεξικού και 3 ημέρες με έδρα το Γιουκατάν στην αποικιακή πόλη της Μέριδα από όπου θα επισκεφτείτε την Uxmal, μια ιερή πόλη των Μάγιας, το καταφύγιο Flamingo στο Celestun και τις πυραμίδες του Τσίτσεν Ίτζα, που ψηφίστηκε το 2009 ως ένα από τα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του προγράμματος με διαμονή στην παραδεισένια ακτή της Καραϊβικής του Μεξικού, τη Ριβιέρα Μάγια ή το Κανκούν, απέναντι από την Τζαμάικα, τα νησιά Κάιμαν και την Κούβα.

 • Προορισμός
  Κεντρική και Λατινική Αμερική, Μακρινοί Προορισμοί, Μεξικό
 • Διάρκεια
  9 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  Καθημερινές αναχωρήσεις
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα
 • Είδος ταξιδιού
  Ατομικά ταξίδια
1
1η μέρα: Πτήση για ΜΕΞΙΚΟ
Πτήση από την Ελλάδα ή την Κύπρο για το Μεξικό, με ενδιάμεσο σταθμό. Η πόλη του Μεξικού, κάποτε πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας των Αζτέκων, έχει πληθυσμό πάνω από 22 εκατομμύρια. Σε κάθε σημείο είναι διάχυτη η κληρονομιά των προ-ισπανόφωνων κοινωνιών που κατοίκησαν ή επηρέασαν τη διαμόρφωση ενός τέτοιου κολοσσιαίου αστικού οικισμού. Μια νέα αρχιτεκτονική επιβλήθηκε από τους αποικιοκράτες χρησιμοποιώντας ως θεμέλιο για τα νέα κτήρια τα θρησκευτικά μνημεία των κατοίκων. Εκκλησίες τοποθετήθηκαν πάνω από τους ναούς των Αβοριγίνων και σήμερα μπορείτε να βρείτε αποικιακές εκκλησίες με πλούσια και καλλιτεχνική διακόσμηση και σε μερικές περιπτώσεις, δίπλα από τις εκκλησίες, ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ως θεμέλιο, έχει αποκαλυφθεί στην αρχική αρχαιολογική του μορφή. Το Μεξικό έχει μια ιστορική περιοχή της οποίας η κεντρική πλατεία είναι γνωστή ως Zocalo, ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Ξενάγηση πόλης & Ανθρωπολογικό Μουσείο (100 km)
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την ξενάγηση στην πόλη του Μεξικού και θα επισκεφτούμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα. Ξεκινάμε από εκεί που άρχισαν όλα, το Zocalo. Θα δούμε το Εθνικό παλάτι, όπου θα δούμε μια εκτεταμένη τοιχογραφία που απεικονίζει γραφικά την εξέλιξη της ιστορίας της χώρας και φιλοτεχνήθηκε από τον Diego Rivera. Συνεχίζουμε με τον Μητροπολιτικό Καθεδρικό Ναό, τον παλαιότερο και μεγαλύτερο στην Λατινική Αμερική, ένα εντυπωσιακό κτίριο που έχει σκοπό να αποσπάσει τον πληθυσμό των Αζτέκων από την προηγούμενη θρησκεία τους και να τους ενσωματώσει στη νέα. Ακριβώς πίσω από τον καθεδρικό ναό θα δούμε το “Tenochtitlan Templo Mayor Pyramids” τον κύριο ναό των Αζτέκων ο οποίος ήταν σημαντικό μέρος των τελετουργιών τους. Δεν ήταν μόνο το πιο ορατό κτίριο του τεράστιου πολεοδομικού συγκροτήματος των Αβοριγίνων, αλλά σημείο αναφοράς και κοσμικό κέντρο του σύμπαντος για τους Αζτέκους. Θα περάσουμε επίσης από το μαρμάρινο «Παλάτι των Καλών Τεχνών» του 19ο αι., το οποίο σήμερα λειτουργεί ως θέατρο και μουσείο τέχνης, με υπέροχα γλυπτά. Στη συνέχεια θα απολαύσουμε τη διαδρομή κατά μήκος της λεωφόρου Paseo de la Reforma η οποία είναι κατά τα πρότυπα του Champs Elisee του Παρισιού, ώσπου φθάνουμε στο Εθνικό Μουσείο Ανθρωπολογίας, το μεγαλύτερο στο είδος του στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Μεξικό – Παναγία της Γουαδελούπης – Teotihuacan (150 km)
Ξεκινώντας μετά το πρωινό μας για μια εκδρομή στις εξαιρετικές Πυραμίδες του Teotihuacan, αρχίζουμε με μια επίσκεψη στο παρεκκλήσι της Παναγίας της Γουαδελούπης. Το παρεκκλήσι είναι τόπος προσκυνήματος για εκατομμύρια Μεξικανούς και πιστούς απ’ όλο τον κόσμο. Η συνέχεια είναι αφιερωμένη στην αρχαιολογική ζώνη του Teotihuacan, βόρεια της πόλης του Μεξικού. Υπήρξε το τελετουργικό κέντρο των Τολτέκων-Αζτέκων, ένας αρχαιολογικός χώρος με κτίσματα μεγαλύτερα και εντυπωσιακότερα ακόμα και από τις πυραμίδες της Αιγύπτου. Τα μνημειακά αυτά κτίρια κατασκευάστηκαν από Τολτέκους αρχιτέκτονες, οι οποίοι είχαν αναπτύξει έναν προηγμένο πολιτισμό ο οποίος κυριαρχήθηκε από τους Αζτέκους, πριν από τον αποικισμό του Μεξικού. Θα θαυμάσουμε τις εντυπωσιακές πυραμίδες των Τολτέκων, αφιερωμένες στον ήλιο και τη σελήνη, τον ναό Quetzalcoatl και τα φρούρια, τα μεγαλύτερα μνημεία αυτού του είδους στον κόσμο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: Μεξικό - Μέριδα
Αναχώρηση από την πόλη του Μεξικού και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πρωινή πτήση για Μέριδα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το απόγευμα θα περιηγηθούμε σ’ αυτή την εντυπωσιακή πόλη, μια από τις μεγαλύτερες πόλεις των Μάγιας. Η πόλη έχει μια αποικιακή γοητεία με τα παλάτια της, τα στενά δρομάκια και τις ρομαντικές ιππήλατες άμαξες. Οι ισπανικές και γαλλικές επιρροές είναι εμφανείς στην πόλη. Μπορείτε να επισκεφτείτε το Παλάτι του Κυβερνήτη, τον Καθεδρικό ναό ο οποίος είναι από τους παλαιότερους στο Μεξικό, το παλάτι Montejo και την μεγάλη εμπορική περιοχή στο κέντρο. Η πόλη έχει διατηρήσει την αποικιακή κληρονομιά στο ιστορικό κέντρο. Βρίσκεται στο κέντρο του κράτους και όλοι οι δρόμοι συγκλίνουν στην πρωτεύουσα. Η κεντρική πλατεία Plaza Grande, περιβάλλεται από αρχαία κτίρια που αποτελούν την ιστορική περιοχή, όπως ο καθεδρικός ναός San Indelfonso της Μέριδα, η πιο παλιά εκκλησία της αμερικανικής ηπείρου, που χτίστηκε κατά το 2ο μισό του 16ου αιώνα. Στο εσωτερικό του ναού υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα αγάλματα του Χριστού εσωτερικού χώρου στον κόσμο. Η πόλη ιδρύθηκε στις 6 Ιανουαρίου 1542 πάνω στα ίχνη της αρχαίας πόλης Ichcaanziho, που αποκαλείται επίσης και T’ho. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: Μέριδα – Kabah – Ουσμάλ – Μέριδα (208 km)
Ξεκινάμε το πρωί από το ξενοδοχείο μας για να επισκεφτούμε την Kabah, η οποία είναι γνωστή ως το δεύτερο μεγαλύτερο θρησκευτικό κέντρο της περιοχής Puuk. Η Kabah άκμασε γύρω στο 800 μ.Χ. Συνδέεται με την Ουσμάλ μέσω μιας διαδρομής των Μάγιας που αρχίζει ακριβώς στην Καμάρα, ένα είδος κύριας πύλης της πόλης. Η Kabah διακρίνεται για την για την κλασσική αρχιτεκτονική της και τα κύρια αξιοθέατα είναι το Παλάτι των Μασκών με πάνω από 300 αναπαραστάσεις, κυρίως αφιερωμένες στον Θεό της Βροχής τον Chaac, και η “Piramide de los Mascarones” που εκτίθενται επίσης μάσκες. Συνεχίζουμε πρως την Ουσμάλ, το όνομα της οποίας σημαίνει «κατασκευασμένη 3 φορές». Η αρχιτεκτονική της πόλης είναι από τις πιο επιβλητικές στο Γιουκατάν. Θα θαυμάσουμε τα πανέμορφα παλάτια με χαμηλή και οριζόντια δόμηση, με τα patios διακοσμημένα με εκλεκτά και λεπτομερή γλυπτά. Η Ουσμάλ, μια πόλη που περιβάλλεται από ένα πλήθος θρύλων και μύθων, βρίσκεται ανάμεσα σε μια σειρά από λόφους γνωστή ως Pucc ή ορεινή περιοχή του Γιουκατάν. Στάση για γεύμα (περιλαμβάνεται) και επιστροφή στη Μέριδα.
6
6η μέρα: Μέριδα – Υδροβιότοπος Celestun – Μέριδα (182km)
Επίσκεψη στο Celestun, έναν οικοτουριστικό παράδεισο, όπου διαβιούν τα υπέροχα ροζ Φλαμίνγκο. Η περιοχή είναι γεμάτη πηγές γλυκού νερού και παραλίες και αποτελεί μέρος της βιόσφαιρας που έχει κηρυχθεί επισήμως καταφύγιο πανίδας. Το Celestun είναι ένα τυπικό ψαράδικο χωριό. Θα επισκεφτούμε με σκάφος την ήρεμη λιμνοθάλασσα και κατόπιν μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σ’ ένα από τα επιλεγμένα εστιατόρια με θαλασσινά, κατά μήκος της παραλίας. Επιστροφή στη Μέριδα και διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: Μέριδα – Τσίτσεν Ίτζα – Κανκούν ή Ριβιέρα Μάγια (327 km)
Θα επισκεφτούμε την Τσίτσεν Ίτζα, την προ-Κολομβιανή Ιερή Πόλη, έναν αρχαιολογικό χώρο από τους πιο ανέπαφους και εντυπωσιακούς από τα ερείπια του πολιτισμού των Μάγια, που ο σύγχρονος κόσμος εξακολουθεί να διατηρεί. Στην Τσίτσεν Ίτζα υπάρχει μια μεγάλη λίμνη που τροφοδοτείται από υπόγεια ποτάμια και παρείχε καθαρό νερό στην πόλη με την ονομασία «το στόμιο του πηγαδιού». Αρχικά ήταν τόπος λατρείας και τελετουργιών περισσότερο, παρά εμπορική περιοχή. Η Τσίτσεν Ίτζα έχει ίσως την πιο εντυπωσιακή πυραμίδα Μάγια σ’ όλο τον κόσμο. Το κάστρο διαθέτει τέσσερις σκάλες (μία για κάθε εποχή του έτους) με 91 σκαλοπάτια η καθεμία, συνολικά 365 σκαλοπάτια με το επίπεδο της κορυφής. Ο προσανατολισμός της πυραμίδας είναι τέτοιος ώστε για περίπου μία ώρα γύρω στις 4:00 τις ημέρες της ισημερίας (21 Μαρτίου & 21 Σεπτεμβρίου), όταν ο ήλιος χτυπά την βορειοδυτική γωνία της πυραμίδας, μια σειρά τριγωνικών σκιών δημιουργούν την μορφή ενός φιδιού που σέρνεται προς τα κάτω μέχρι να ενωθεί με το κεφάλι του στο κάτω μέρος της σκάλας. Αυτό ήταν ένα θρησκευτικό μήνυμα, λέγοντας στους ανθρώπους ότι ήταν καιρός να σπείρουν τη γη ή ότι ήρθε η ώρα για την συγκομιδή με την ευλογία του Θεού Kukulcan. Στην Τσίτσεν Ίτζα θα δούμε ένα αστεροσκοπείο με σχέδιο παρόμοιο άλλων, χτισμένων στη σύγχρονη εποχή. Θα θαυμάσουμε πολλά άλλα κτίρια, όπως τον Ναό των πολεμιστών, μέρος του συμπλέγματος των Χιλίων Στηλών, ο ναός των Ιαγουάρων και το Ball Court. Η Τσίτσεν Ίτζα ψηφίστηκε ως ένα από τα σύγχρονα 7 θαύματα του κόσμου το 2009. Χρόνος για γεύμα και μεταφορά στο Κανκούν ή τη Ριβιέρα Μάγια. Βρίσκονται στην ανατολική πλευρά της χερσονήσου του Γιουκατάν, νοτιοανατολικά του Μεξικού. Στην ακτή της Καραϊβικής που εκτείνεται πάνω από 500 χιλιόμετρα και προσφέρει όλα τα είδη αναψυχής και τα πιο σύγχρονα ξενοδοχεία. Μπορείτε να βρείτε τον δεύτερο μεγαλύτερο ύφαλο στον κόσμο, παράλληλο με την ακτή του Μεξικού στην Καραϊβική. Το Κανκούν είναι ένα νησί, μέρος αυτού του σπουδαίου υφάλου και συνδέεται με την ηπειρωτική χώρα με γέφυρες. Σχετικά κοντά υπάρχουν κι άλλα νησιά όπως Isla Mujeres, Contoy, Holbox κλπ.
8
8η μέρα: Κανκούν - πτήση επιστροφής
Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού.
9
9η μέρα: Άφιξη στη Ελλάδα ή την Κύπρο
Άφιξη στη Ελλάδα ή την Κύπρου.

ΧΑΡΤΗΣ

10.0
Θαυμάσιο
10.0
Γενικά
10.0
Γεύματα
10.0
Διαμονή
10.0
Μεταφορές
10.0
Προορισμός
10.0
Σχέση ποιότητας-τιμής

Σχόλια:

 • diontours
  05/06/2018 at 9:45 μμ

  Εντρυφήσετε στην ανακάλυψη της αμερικανικής ηπείρου

  Γενικά
  Γεύματα
  Διαμονή
  Μεταφορές
  Προορισμός
  Σχέση ποιότητας-τιμής

ΓΡΑΨΤΕ ΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ

Γενικά
Γεύματα
Διαμονή
Μεταφορές
Προορισμός
Σχέση ποιότητας-τιμής

Τιμές ανά άτομο
Περίοδος ΔιαμονήςΙΑΝ-ΔΕΚ
Κατηγορία πακέτουΣε δίκλινο
Superior 4*2.290 €
Deluxe 5*2.440 €
 • Οι τιμές περιλαμβάνουν τους φόρους αεροδρομίων & επίναυλο καυσίμων περίπου 590€

Προτεινόμενα Ξενοδοχεία: 

 • Mexico City: Hotel Casa Blanca 5* or similar
 • Merida: Hotel Del Gobernador 4*, Mision Panamericana 4* or similar
Περιλαμβάνονται:
 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης με ενδιάμεσο σταθμό από και προς Ελλάδα
 • Εσωτερικό αεροπορικό εισιτήριο Μέξικο Σίτυ - Μέριδα σε οικονομική θέση
 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων
 • Μία αποσκευή και μία χειραποσκευή ο έκαστος
 • Διαμονή έξι (6) διανυκτερεύσεων σε επιλεγμένα ξενοδοχεία, ανάλογα με την κατηγορία που θα επιλέξετε
 • Πρωινό καθημερινά και τρία (3) μεσημεριανά γεύματα
 • Μετακινήσεις, ξεναγήσεις, εκδρομές, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Όλες οι είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους, όπως αναγράφονται στο πρόγραμμα
 • Τοπικός Αγγλόφωνος ξεναγός καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος
 • Αχθοφορικά
 • Έντυπο υλικό
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Προσωπικά έξοδα
 • Προαιρετικές ή προτεινόμενες δραστηριότητες
 • Φόροι που πληρώνονται τοπικά, περίπου 60 € ανά άτομο
 • Επέκταση διαμονής σε παραθαλάσσια θέρετρα της Ριβιέρα Μάγια
Δυνατότητα επεκτάσεων:  Το πακέτο «Αζτέκοι και Μάγια» συνδυάζεται εξαιρετικά με:
 • 4ήμερο πακέτο διαμονής στη μαγευτική Ριβιέρα Μάγια σε 5* θέρετρα (περιοχές: Κανκούν, Playa del Carmen, Tulum)
Ενημερωθείτε από τους συμβούλους μας για το κόστος και το καθημερινό πρόγραμμα
Σημαντικές Παρατηρήσεις:
 • Το πρόγραμμα μπορεί να οργανωθεί και με πριβέ υπηρεσίες τοπικού ξεναγού. Ενημερωθείτε για το αντίστοιχο κόστος
 • Οι τιμές είναι υπολογισμένες με σημερινά ισχύοντα ναύλα από/ προς Αθήνα/ Θεσσαλονίκη. H όποια διαφοροποίησή τους, επιβαρύνει τους πελάτες
 • Τα ξενοδοχεία ζητάνε πιστωτική κάρτα για εγγύηση με το check in
 • Οι τιμές συντάχθηκαν σύμφωνα με τις ισχύουσες ισοτιμίες νομισμάτων. Σε περίπτωση διαφοροποίησης των νομισματικών ισοτιμιών, αεροπορικών ναύλων ή τιμών ξενοδοχείων/ τοπικών φόρων, η εταιρεία φέρει το δικαίωμα αναπροσαρμογής της τελικής τιμής
 • Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα αντικατάστασης των ξενοδοχείων με άλλα αντίστοιχης ή ανώτερης κατηγορίας σε περίπτωση ανωτέρας βίας ή υπερκάλυψης δωματίων (overbooking)
 • Οι τιμές των φόρων αεροδρομίων είναι βασισμένες στην τρέχουσα τιμή πετρελαίου
 • Το τελικό κόστος των φόρων των αεροδρομίων θα επιβεβαιώνεται την ημέρα έκδοσης του αεροπορικού εισιτηρίου
 • Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή
 • Για να πάρετε το πακέτο νεόνυμφων θα πρέπει να έχετε μαζί σας τη ληξιαρχική πράξη γάμου και να την υποδείξετε κατά την άφιξη στο ξενοδοχείο

Μεξικό, Αζτέκοι και Μάγια με 2290€ / ανά άτομο

Εντρυφήσετε στην ανακάλυψη της αμερικανικής ηπείρου

Διάρκεια
9 ημέρες
Αναχωρήσεις
Καθημερινές αναχωρήσεις
Αναχωρήσεις από
Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρνακα
Είδος ταξιδιού
Ατομικά ταξίδια

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν:

Απολαύστε μια απίστευτη εβδομάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα εντρυφήσετε στην ανακάλυψη της αμερικανικής ηπείρου και την μεγάλη επίδραση που είχε στην ιστορία των οικονομικών και κοινωνικών δομών στον κόσμο τον 16ο και 17ο αιώνα.

Σ’ αυτό το ταξίδι θα γνωρίσετε μέρη με βαθιά κουλτούρα και ιστορική κληρονομιά. Θα επισκεφθείτε εξαιρετικά αποικιακά μνημεία, μουσεία παγκόσμιας κλάσης, και προ – Κολομβιανές πυραμίδες που ανακαλύφθηκαν στους αρχικούς αρχαιολογικούς τους χώρους. Οι κοινωνίες των Αμερικανών Αβοριγίνων έχουν μείνει στην ιστορία της ανθρωπότητας ως εκπληκτικοί πολιτισμοί, που μπορούν να συγκριθούν με τον πολιτισμό της Αιγύπτου, της Ελλάδας, της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, της Κίνας και της Ινδίας. Από την αμερικανική ήπειρο, οι Ίνκας, οι Αζτέκοι και οι Μάγιας ήταν εξαιρετικοί πολιτισμοί με τις δικές τους πολιτικές, κοινωνικές, θρησκευτικές και οικονομικές δομές. Οι Αζτέκοι εγκαταστάθηκαν στα υψίπεδα του Μεξικό και οι Μάγιας στη χερσόνησο Γιουκατάν, όπου κλείνει ο κύκλος του Κόλπου του Μεξικού, απέναντι από την πολιτεία της Φλόριντα. Θα έχετε 3 συναρπαστικές ημέρες στην Πόλη του Μεξικού και 3 ημέρες με έδρα το Γιουκατάν στην αποικιακή πόλη της Μέριδα από όπου θα επισκεφτείτε την Uxmal, μια ιερή πόλη των Μάγιας, το καταφύγιο Flamingo στο Celestun και τις πυραμίδες του Τσίτσεν Ίτζα, που ψηφίστηκε το 2009 ως ένα από τα επτά σύγχρονα θαύματα του κόσμου. Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του προγράμματος με διαμονή στην παραδεισένια ακτή της Καραϊβικής του Μεξικού, τη Ριβιέρα Μάγια ή το Κανκούν, απέναντι από την Τζαμάικα, τα νησιά Κάιμαν και την Κούβα.

You don't have permission to register