Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Μεσολόγγι – Ορεινή Ναυπακτία

Επιστροφή

Μεσολόγγι – Ορεινή Ναυπακτία

3, 4 ημέρες με 139€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Μεσολόγγι – Ορεινή Ναυπακτία 3, 4 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 3, 4/ΔΕΚ

  • Προορισμός
    Αιτωλοακαρνανία, Ελλάδα, Μεσολόγγι, Ναύπακτος
  • Διάρκεια
    3, 4 ημέρες
  • Αναχωρήσεις
    24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 3, 4/ΔΕΚ
  • Αναχωρήσεις από
    Θεσσαλονίκη
  • Είδος ταξιδιού
    Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΑΡΤΑ - ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ (480χλμ.)

Συγκέντρωση σε κεντρικό σημείο νωρίς το πρωί και αναχώρηση. Μετά τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη στην Άρτα, όπου θα δούμε το περίφημο γιοφύριτης. Επόμενος σταθμός μας η Αμφιλοχία, όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στην όμορφη παραλία της. Θα καταλήξουμε στην Ιερή πόλη του Μεσολογγίου. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Πρώτη γνωριμία με την πόλη. Διανυκτέρευση.

2
2η μέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ περιήγηση πόλης - ΟΡΕΙΝΗ ΝΑΥΠΑΚΤΙΑ (ΑΝΩ και ΚΑΤΩ ΧΩΡΑ – ΕΛΑΤΟΥ- ΤΕΡΨΙΘΕΑ) (192 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση για Ναύπακτο. Θα δούμε το καλοδιατηρημένο βενετσιάνικο κάστρο, τον πύργο Μπότσαρη, το κυκλικό λιμανάκι και τον ανδριάντα του πυρπολητή Ανεμογιάννη. Αναχώρηση για την ορεινή Ναυπακτία, το ανατολικό τμήμα της Αιτωλοακαρνανίας. Βορείως της Ναύπακτου και ανάμεσα στη λίμνη Τριχωνίδα βρίσκονται τα υπέροχα χωριά της Ορεινής Ναυπακτίας, διεσπαρμένα σε κατάφυτους ορεινούς όγκους. Με ορμητήριο την Άνω και Κάτω Χώρα (χωριά με παραδοσιακό χρώμα), φτάνουμε στην Ελατού, χωριό κτισμένο μέσα σε ελατόδασος, και συνεχίζουμε για την Τερψιθέα, χτισμένη αμφιθεατρικά. Γεύμα εξ’ ιδίων. Τοπία εκπληκτικής ομορφιάς. Ατίθασο φυσικό περιβάλλον. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΓΕΦΥΡΑ ΡΙΟΥ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ - ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ (οδοντωτός) (190 χλμ)
Πρωινό και αναχώρηση με προορισμό το Διακοπτό. Άφιξη στο Αντίρριο όπου θα διασχίσουμε ένα από τα σημαντικότερα τεχνολογικά επιτεύγματα του αιώνα!. Άφιξη στο Διακοπτό και επιβίβαση προαιρετικά στον Οδοντωτό. Η διαδρομή που διανύει είναι 22 χλμ μέσα στο φαράγγι του Βουραϊκού και έχει χαρακτηριστεί ως μια από τις έξι σπανιότερες διαδρομές με τρένο στον κόσμο!  Σε λιγότερο από μια ώρα, εντυπωσιασμένοι από την μαγεία της φύσης θα φτάσουμε στα ιστορικά Καλάβρυτα. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα  στα πλακόστρωτα σοκάκια της πόλη. Στη συνέχεια, επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και αναχωρούμε για την Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας, η οποία απέχει μόλις 5χλμ από την πόλη και ιδρύθηκε το 961 μ.Χ. από τον μοναχό Ευγένιο. Ο πολυτιμότερος θησαυρός που βρίσκεται στο μοναστήρι είναι το Λάβαρο της Ορκωμοσίας των Αγωνιστών του 1821. Τέλος επιβιβαζόμαστε στο λεωφορείο και επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Βραδινή προαιρετική βόλτα. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα : ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ - ΠΡΕΒΕΖΑ - ΓΙΑΝΝΕΝΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (515χλμ.)
Πρωινό και αναχωρούμε για την πόλη της Πρέβεζας όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ. Αναχώρηση για τα πανέμορφα Γιάννενα, για φαγητό εξ ιδίων. Αναχώρηση και µε τις απαραίτητες στάσεις καθοδόν άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Σημείωση:
  • Στην 3ήµερη εκδροµή δεν πραγματοποιείται η 3η μέρα

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχωρήσεις: 24, 27, 31/ΔΕΚ, 4/ΙΑΝ, 3 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινου
Hotel LIBERTY 3* 139 € 85 € 40 €
Τιμή ανά άτομο Αναχωρήσεις: 30/ΔΕΚ, 3/ΙΑΝ, 4 ημέρες
Ξενοδοχείο Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών Επιβάρυνση Μονόκλινου
Hotel LIBERTY 3* 189 € 119 € 60 €
Περιλαμβάνονται:
  • Τις μεταφορές με λεωφορείο
  • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός
  • Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο
  • Πρωινό
  • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
  • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό
  • Φόρος διαμονής, τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση

Μεσολόγγι – Ορεινή Ναυπακτία με 139€ / ανά άτομο

Μεσολόγγι - Ναύπακτος - Ορεινή Ναυπακτία - Καλάβρυτα

Διάρκεια
3, 4 ημέρες
Αναχωρήσεις
24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 3, 4/ΔΕΚ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Μεσολόγγι – Ορεινή Ναυπακτία 3, 4 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 24, 27, 30, 31/ΔΕΚ, 3, 4/ΔΕΚ

SP5