Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Μαγευτική Λέρος

Επιστροφή

Μαγευτική Λέρος

8 ημέρες με 895€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Μαγευτική Λέρος 8 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 23, 30/ΙΟΥΛ, 6, 13, 20, 27/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ

 • Προορισμός
  Δωδεκάνησα, Ελλάδα, Κάλυμνος, Λειψοί, Λέρος, Πάτμος
 • Διάρκεια
  8 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  23, 30/ΙΟΥΛ, 6, 13, 20, 27/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: ΑΘΉΝΑ – ΚΩΣ (AEGEAN 10:05-11:10) - ΛΕΡΟΣ
Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της Αθήνας και με πτήση της ‘’AEGEAN’’άφιξη στο αεροδρόμιο της Κω. Άμεση μεταφορά από τον τοπικό αντιπρόσωπο μας στο λιμάνι του νησιού και μετά από ελεύθερο χρόνο 3 ωρών περίπου, αναχώρηση με το καταμαράν της Dodekanisos Seaways για την Λέρο (15:40-17:05). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας (CRITHONIS PARADISE) στο Κριθώνι, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ( την πισίνα, την καφετέρια, τους υπέροχους κήπους και την καταπληκτική αύρα της περιοχής). Θα ακολουθήσει δείπνο και αμέσως μετά θα περπατήσουμε στο διπλανό πανέμορφο λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας, το πλέον κοσμικό και ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού. Θα εντυπωσιαστείτε από την πληθώρα των επιλογών (καφέ, παραδοσιακά καφενεία, σύγχρονα μπαράκια, ζαχαροπλαστεία) όλα εναρμονισμένα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: ΞΕΝΆΓΗΣΗ ΛΈΡΟΥ
Μετά το πρωινό μας θα ξεκινήσουμε για την ολοκληρωμένη ξενάγηση του πανέμορφου νησιού. Θα γνωρίσουμε τα σημαντικότερα αξιοθέατα που προβάλλουν το αρχιτεκτονικό, φυσιολατρικό και εκκλησιαστικό χαρακτήρα της Λέρου (Πλάτανος – Παντέλι, Παναγία του Κάστρου) θα επισκεφτούμε το εντυπωσιακό πολεμικό μουσείο με χαρακτηριστικά εκθέματα από το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και θα συνεχίσουμε για την πρωτεύουσα του νησιού το Λακκί, έναν σπουδαίο αρχιτεκτονικό οικισμό με εντυπωσιακές κατασκευές από την περιοχή της Ιταλοκρατίας. Μετά από ένα περιεκτικό περίπατο και στάση για καφέ θα συνεχίσουμε για τον Αγ. Ιωάννη τον Θεολόγο, την Γούρνα και το Δρυμώνα. Θα φτάσουμε στο φημισμένο Αγ. Ισίδωρο όπου μετά από την απαραίτητη στάση στο εκκλησάκι που είναι χτισμένο μέσα στη θάλασσα θα ολοκληρώσουμε τη διαδρομή μας με μπάνιο (12:30 – 16:30) και γεύμα (προαιρετικά ) στα Άλιντα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το απόγευμα. Δείπνο-Ελεύθερος χρόνος – Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΜΟ ( Διάρκεια εκδρομής 07:00-20:00)
Αναχώρηση μετά το πρωινό μας στις 07:00 επιβίβαση στο πλοίο και αναχώρηση στις 07:30 για τη μοναδική ΠΑΤΜΟ (άφιξη στις 10:00 - 10:15). Επιβίβαση στο τοπικό λεωφορείο με την επιμέλεια του συνοδού και του τοπικού διπλωματούχου ξεναγού μας θα ξεναγηθούμε στα μοναστήρια και τον παραδοσιακό οικισμό της χώρας. Αναχώρηση στις 13:00 σε παραλία του νησιού για μπάνιο. Στις 16:00 μεταφορά στο λιμάνι για τη διαδρομή της επιστροφής (17:00 – 19:30). Άφιξη στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο – Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙ
Μετά το πρωινό μας, θα σας μεταφέρουμε στη μαγευτική παραλία του ομορφότερου παραλιακού οικισμού της Λέρου, το Παντέλι. Πανέμορφα χαμηλά σπιτάκια, εναρμονισμένα στην αρχιτεκτονική του νησιού, μαγευτική αμμουδιά και ποιοτικές επιλογές φαγητού και ποτού. Τι άλλο να ζητήσει κανείς από μία υπέροχη καλοκαιρινή επιλογή; Επιστροφή στο ξενοδοχείο αργά το απόγευμα, δείπνο. Στη συνέχεια, σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Λακκί που προσφέρει εξαιρετικές επιλογές ποιοτικής διασκέδασης σε ένα από τους καλύτερα διατηρημένους οικισμούς της Μεσογείου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο- Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ στους ΛΕΙΨΟΥΣ (Διάρκεια εκδρομής 07:00 – 20:00)
Μετά το πρωινό μας στις 07:00 θα ξεκινήσουμε για το μαγευτικό και μοναδικό νησί των Λειψών, γνωστό και ως το νησί της Καλυψούς. Θα αφιερώσουμε την ημέρα μας στις μοναδικές αμμουδιές με τα καταγάλανα νερά και στον παραδοσιακό οικισμό της πρωτεύουσας. Επιστροφή στη Λέρο αργά το απόγευμα. Δείπνο – Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: ΜΠΑΝΙΟ ΣΤΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΞΗΡΟΚΑΜΠΟ
Μετά το πρωινό μας θα μεταφερθούμε στην γραφική παραλία όπου θα χαρείτε την θάλασσα και τις τοπικές ταβέρνες με τα παραδοσιακά εδέσματα. Θα μας εντυπωσιάσει η εγγύτητα της Καλύμνου, καθώς θα κολυμπάμε στο πλησιέστερο σημείο προς αυτήν! Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Ελεύθερος χρόνος. Δείπνο - Διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΕ «ΜΑΡΑΘΙ - ΑΣΠΡΟΝΗΣΙΑ - ΤΗΓΑΝΑΚΙ»
Μετά το πρωινό μας σας προτείνουμε (προαιρετικά) να πραγματοποιήσετε την ημερήσια κρουαζιέρα με ένα από τα δύο πλοιάρια που ξεκινούν στις 10:30 πμ. από το λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας. Στη διάρκεια της θα γνωρίσετε τη μαγεία του κρυμμένου παραδείσου του Νοτίου Αιγαίου με τα καταγάλανα νερά, τις μοναδικές βραχονησίδες και τις εκπληκτικές παραλίες. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο – Διανυκτέρευση.
8
8η μέρα: ΛΕΡΟΣ- ΚΩΣ – ΑΘΗΝΑ
Μετά το πρωινό μας (τα δωμάτια παραδίδονται στις 11:00 π.μ) μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε έναν από τους οικισμούς του νησιού είτε για ένα επιπλέον απολαυστικό μπάνιο στην γειτονική αμμουδιά του Κριθωνίου. Μεταφορά στο λιμάνι της Αγίας Μαρίνας όπου με το καταμαράν της DODEKANISOS SEAWAYS θα μεταφερθούμε στην Κω (14:05-15:40). Ο τοπικός αντιπρόσωπός μας θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο της Κω για την πτήση της επιστροφής.
Σημείωση:
 • Η σειρά των εκδρομών μπορεί να αλλάξει χωρίς να παραλειφθεί τίποτα από το πρόγραμμα.
 • Στη αναχώρηση με απευθείας πτήση από Αθήνα η πρώτη και η τελευταία μέρα έχουν ως εξής:
  • 1η μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ :ΑΘΉΝΑ - ΛΕΡΟΣ (OA 16:30-17:30) Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ της Αθήνας και με πτήση της ‘’OLYMPIC- AEGEAN’’άφιξη στο αεροδρόμιο της Λέρου. Άφιξη στο ξενοδοχείο μας (CRITHONIS PARADISE) στο Κριθώνι, τακτοποίηση στα δωμάτιά μας και ελεύθερος χρόνος για να γνωρίσουμε τις σύγχρονες εγκαταστάσεις του ( την πισίνα, την καφετέρια, τους υπέροχους κήπους και την καταπληκτική αύρα της περιοχής). Θα ακολουθήσει δείπνο και αμέσως μετά θα περπατήσουμε στο διπλανό πανέμορφο λιμανάκι της Αγίας Μαρίνας, το πλέον κοσμικό και ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού. Θα εντυπωσιαστείτε από την πληθώρα των επιλογών (καφέ, παραδοσιακά καφενεία, σύγχρονα μπαράκια, ζαχαροπλαστεία) όλα εναρμονισμένα σε ένα ποιοτικό περιβάλλον, με υπέροχη θέα στη θάλασσα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
  • 8η μέρα ΣΑΒΒΑΤΟ : ΛΕΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ (ΟΑ 17:50-18:50) Μετά το πρωινό μας (τα δωμάτια παραδίδονται στις 11:00 πμ) μπορείτε να αξιοποιήσετε τον ελεύθερο χρόνο σας σε έναν από τους οικισμούς του νησιού είτε για ένα επιπλέον απολαυστικό μπάνιο στην γειτονική αμμουδιά του Κριθωνίου. Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή κατ'άτομο Απευθείας αναχώρηση: 23, 30/ΙΟΥΛ, 6, 13, 20, 27/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ, 8 ημέρες
Δίκλινο/Τρίκλινο Παιδί έως 11 ετών (σε δωμάτιο μαζί με τους γονείς) Επιβ. Μονόκλ.
895 € 450 € 280 €
Τιμή κατ'άτομο Αναχώρηση μέσω Κω: 23, 30/ΙΟΥΛ, 6, 13, 20, 27/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ, 8 ημέρες
Δίκλινο/Τρίκλινο Παιδί έως 11 ετών (σε δωμάτιο μαζί με τους γονείς) Επιβ. Μονόκλ.
920 € 450 € 280 €
 • Ένα ταξίδι μια τιμή !!! Οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων
 • Επιβάρυνση από Θεσσαλονίκη: € 100 (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα)
Περιλαμβάνουν:
 • Αεροπορικά εισιτήρια
 • Επτά διανυκτερεύσεις με πρωινό και δείπνο (ημιδιατροφή) στο ξενοδοχείο CRITHONIS PARADISE HOTEL 4*
 • Ακτοπλοϊκά με την DODEKANISOS SEAWAYS (Κως- Λέρος- Κως)
 • Βραδινή περιήγηση στην Αγία Μαρίνα
 • Ημερήσια ξενάγηση στη Λέρο και μπάνιο στα Άλιντα
 • Ημερήσια εκδρομή με οργανωμένη ξενάγηση(περιλαμβάνονται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια) στην Πάτμο
 • Ημερήσια εκδρομή (περιλαμβάνονται και τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια) στους Λειψούς
 • Μεταφορά για μπάνιο στο Παντέλι
 • Μεταφορά για μπάνιο στον Ξηρόκαμπο
 • Συνοδός του γραφείου μας.
 • Τοπικός αντιπρόσωπος.
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια.
 • Φόροι αεροδρομίων, επίναυλος καυσίμων και λιμενικοί φόροι.
Δεν περιλαμβάνουν: 
 • Προαιρετικές εκδρομές
 • Ποτά στα γεύματα
 • Φιλοδωρήματα
 • Δημοτικός Φόρος

Φόρος διαμονής:
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
 • € 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
 • € 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
 • € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
 • € 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως

Μαγευτική Λέρος με 895€ / ανά άτομο

Αθήνα - Κως - Λέρος - Πάτμος - Λειψοί - Τηγανάκια - Μαράθι - Ασπρονήσια

Διάρκεια
8 ημέρες
Αναχωρήσεις
23, 30/ΙΟΥΛ, 6, 13, 20, 27/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Μαγευτική Λέρος 8 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 23, 30/ΙΟΥΛ, 6, 13, 20, 27/ΑΥΓ, 3/ΣΕΠ

SS8