Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη

Επιστροφή

Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη

10 ημέρες με 895€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη 10 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 8, 20/ΙΟΥΛ, 6, 22/ΑΥΓ, 23/ΣΕΠ, 22/ΟΚΤ

 • Προορισμός
  Βαρκελώνη, Γαλλία, Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Νίκαια
 • Διάρκεια
  10 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  8, 20/ΙΟΥΛ, 6, 22/ΑΥΓ, 23/ΣΕΠ, 22/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: Αναχώρηση
Αναχώρηση από ΑΘΗΝΑ για το λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ, τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΑΝΚΟΝΑ, διανυκτέρευση εν πλώ.
2
2η μέρα: Ανκόνα - Πάρμα ή Πιατσέντζα
Άφιξη στο λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ και άμεση αναχώρηση για Βόρεια Ιταλία, με μικρές ενδιάμεσες στάσεις, προσπερνώντας σημαντικές Ιταλικές μεγαλουπόλεις, όπως η ΜΠΟΛΟΝΙΑ, θα φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της ΠΑΡΜΑΣ η της ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ για διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Μονακό - Νίκαια - Μασσαλία
Πρωινή αναχώρηση για το πριγκιπάτο του ΜΟΝΑΚΟ με τα περίφημα ανάκτορα και το ΩΚΕΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ. Ακολουθεί η τέταρτη σε πληθυσμό πόλη της ΓΑΛΛΙΑΣ , η ΝΙΚΑΙΑ. Κτισμένη σε μια θαυμάσια τοποθεσία, κατά μήκος της κομψής καμπύλης του κόλπου του ΑΝΖ, στις εκβολές του ΠΑΓΙΟΝ, στους πρόποδες μιας σειράς λόφων, όπου δεσπόζει ένα πλατύ παραπέτασμα βουνών. Τους κήπους του ΑΛΒΕΡΤΟΥ του Α’, το ΗΡΩΟΝ, την παλαιά πόλη, την πλατεία ΜΑΣΣΕΝΑ και την παραλιακή λεωφόρο, θα επισκεφθούμε στην σημερινή μας περιήγηση πριν καταλήξουμε το βράδυ στο ξενοδοχείο μας στη Μασσαλία, για δείπνο και διαν/ση.
4
4η μέρα: Μασσαλία - Εξ αν Προβάνς - Βαρκελώνη
Σύντομη περιήγηση στην πρωτεύουσα της Προβηγκίας με τα δίδυμα κάστρα – φυλάκια του Αγίου Ιωάννη και του Αγίου Νικολάου όπως και τη Νοτρ Νταμ ντε λα Γκαρντ που στεγάζεται στο ψηλότερο σημείο της πόλης με θέα το Σατό Ντ' Ιφ όπου φυλακίστηκε ο Κόμης Μόντεκρίστο, σύμφωνα με το μυθιστόρημα του Αλέξανδρου Δουμά και αμέσως μετά επίσκεψη στην Εξ αν Προβάνς, την ομορφότερη πόλη της Προβηγκίας και μία από τις ωραιότερες της Γαλλίας, για να δούμε έναν από τους παλαιότερους καθεδρικούς ναούς, την πλατεία Δημαρχείου, την Κουρ Μιαραμπά. Συνεχίζουμε για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, άφιξη, δείπνο, διαν/ση.
5
5η μέρα: Βαρκελώνη - Ξενάγηση
Περιήγηση - ξενάγηση στην πρωτεύουσα της ΚΑΤΑΛΩΝΙΑΣ για να γνωρίσουμε την ΓΟΤΘΙΚΗ ΣΥΝΟΙΚΙΑ όπου δεσπόζει ο καθεδρικός ναός, την εκκλησία της ΣΑΓΡΑΔΑ ΦΑΜΙΛΙΑ, έργο του γνωστού Καταλανού αρχιτέκτονα Γκαουντί, το ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, μία μικρογραφία χαρακτηριστικής ισπανικής αρχιτεκτονικής , το ΛΙΜΑΝΙ, την ΛΕΩΦΟΡΟ ΤΟΥ ΚΟΛΟΜΒΟΥ, τη ΡΑΜΠΛΑΣ, το λόφο ΜΟΝΤΖΟΥΙΚ και τέλος το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΧΩΡΙΟ όπου έγιναν οι ολυμπιακοί αγώνες του 1992. Στον ελεύθερο χρόνο που ακολουθεί μπορείτε να απολαύσετε πανοραμικά την πόλη από τον λόφο ΝΤΙΜΠΙΝΤΑΜΠΟ ή να επισκεφθείτε το πάρκο ΓΚΟΥΕΛ, έργο και αυτό του ισπανού αρχιτέκτονα ΓΚΑΟΥΝΤΙ. Δείπνο, προαιρετική διασκέδαση σε κέντρο Φλαμένκο. Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: Βαρκελώνη ( Εκδρομή στην Ανδόρα )
Ημέρα ελεύθερη για περιπάτους και επισκέψεις, όπως στη La Rambla το δρόμο που χωρίζεται πρακτικά σε πέντε κομμάτια, κάθε ένα από τα οποία αντιπροσωπεύει και ένα διαφορετικό κομμάτι της πόλης. Μπορούμε ακόμη να επισκεφθούμε το Μουσείο Πικάσο. Η ιδιοφυία του νεαρού καλλιτέχνη τονίζεται σε αυτό το μουσείο, το οποίο παρουσιάζει περίπου 3500 έργα του και χρειάζεται να δει κανείς προκειμένου να κατανοήσει την μετέπειτα εξέλιξή του. Εναλλακτικά προαιρετικά εκδρομή στο ανεξάρτητο κρατίδιο της ΑΝΔΟΡΑΣ. Αυτόνομη δημοκρατία βρίσκεται στα γαλλο-ισπανικά σύνορα στα Ανατολικά Πυρηναία όρη. Είναι μια δασώδης κοιλάδα που διαρρέεται από τον ποταμό Βαλίρα. Οι κάτοικοί της είναι περίπου 20.000 και κατανέμονται σε 6 κοινότητες. Πρωτεύουσα της είναι η Ανδόρα λα Βιέχα και η έκτασή της είναι 452 τετρ. χλμ. Μέσω ωραιότατης διαδρομής λοιπόν και διασχίζοντας τμήμα των Πυρηναίων, θα φθάσουμε στην πόλη της ΑΝΔΟΡΑΣ. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους και γνωριμία με την πάντα ενδιαφέρουσα αγορά του κρατιδίου, επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο μας, δείπνο, διανυκτέρευση.
7
7η μέρα: Βαρκελώνη - Τζιρόνα - Αβινιόν - Μασσαλία
Πρωινή αναχώρηση για Τζιρόνα, για να δούμε και να θαυμάσουμε μεταξύ άλλων τον Καθεδρικό Ναό και την Εβραϊκή περιοχή. Επόμενος σταθμός η Αβινιόν, η παπική έδρα του Μεσαίωνα, πριν καταλήξουμε στη Μασσαλία, για δείπνο και διαν/ση.
8
8η μέρα: Μασσαλία - Πάρμα ή Μπολόνια
Πολύ νωρίς το πρωί αναχώρηση για ΠΑΡΜΑ η ΜΠΟΛΟΝΙΑ, μέσω της γνωστής διαδρομής, διασχίζοντας τις όμορφες ακτές της νότιας Γαλλίας, μέσω ΝΙΚΑΙΑΣ - ΓΕΝΟΒΑΣ, με μικρές στάσεις καθοδόν, για ξεκούραση και γεύμα, θα φθάσουμε το βράδυ στην περιοχή της ΠΑΡΜΑΣ η της ΜΠΟΛΟΝΙΑΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.
9
9η μέρα: Πάρμα ή Μπολόνια - Ανκόνα
Αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ με μικρή ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
10
9η μέρα: Πάρμα ή Μπολόνια - Ανκόνα
Αναχώρηση για το λιμάνι της ΑΝΚΟΝΑ με μικρή ενδιάμεση στάση. Τακτοποίηση στο πλοίο και απόπλους για ΠΑΤΡΑ, διανυκτέρευση εν πλω.
11
10η μέρα: Επιστροφή
Άφιξη στο λιμάνι της ΠΑΤΡΑΣ και τρεις περίπου ώρες αργότερα στην Αθήνα.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμές ανά άτομο Αναχωρήσεις: 8, 20/ΙΟΥΛ, 6, 22/ΑΥΓ, 23/ΣΕΠ, 22/ΟΚΤ, 10 ημέρες
Δίκλινο Επιβ. Μονόκλ. Παιδί (μέχρι 12 ετών )
 895 € 315 € 805 €
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές λεωφορείο.
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 3*sup - 4*.
 •  Ημιδιατροφή στα ξενοδοχεία εκτός της 2 ΗΣ ημέρας ( 7 πρωινά & 6 δείπνα ).
 • Εισιτήρια πλοίων σε 4ΚΛΙΙΝΕΣ καμπίνες με W.C. ( ΑΒ4 ).
 •  Τοπικός ξεναγός στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ.
 • Αρχηγό - συνοδό.
 •  Ασφαλιστική κάλυψη αστικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α.
Δεν Περιλαμβάνονται:
 • Είσοδοι σε Μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους.
 • Ποτά στα προσφερόμενα γεύματα η δείπνα.
 • Φόροι ξενοδοχείων και Check point ( 35 € ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ).
 • Ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο η προαιρετικό και ότι ρητά δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη με 895€ / ανά άτομο

Ταξίδι στην μαγική ακτογραμμή της Κυανής Ακτής.

Διάρκεια
10 ημέρες
Αναχωρήσεις
8, 20/ΙΟΥΛ, 6, 22/ΑΥΓ, 23/ΣΕΠ, 22/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Κυανή Ακτή – Προβηγκία – Βαρκελώνη 10 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 8, 20/ΙΟΥΛ, 6, 22/ΑΥΓ, 23/ΣΕΠ, 22/ΟΚΤ

ΑΤ5