Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Γύρος Πελοποννήσου

Επιστροφή

Γύρος Πελοποννήσου

5, 6 ημέρες με 279€ 259€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Γύρος Πελοποννήσου για 5, 6 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 14/ΑΠΡ

 • Προορισμός
  Γύθειο, Ελλάδα, Επίδαυρος, Μάνη, Μονεμβασιά, Μυκήνες, Μυστράς, Ναύπλιο, Πελοπόννησος, Σπάρτη
 • Διάρκεια
  5, 6 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  14/ΑΠΡ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα: Μ. Παρασκευή ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΔΕΛΦΟΙ – ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ - ΠΑΤΡΑ (500χλμ.)
Αναχώρηση νωρίς το πρωί απο τη Θεσσαλονίκη. Μετά τις απαραίτητες στάσεις και δια μέσου Μπράλου και Άμφισσας, άφιξη στους Δελφούς. Με την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο, θα κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο, σε μια μεριά της Ελληνικής γης, που καθηλώνει. Αναχώρηση και στάση για γεύμα εξ ιδίων στην Ιτέα. Συνεχίζουμε περνώντας από το Γαλαξίδι, και φτάνουμε στην πανέμορφη Ναύπακτο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα και καφέ στο γραφικό λιμάνι της πόλης. Μέσω της επιβλητικής γέφυρας Αντιρρίου, Ρίου άφιξη στην Πάτρα και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε την πόλη της Πάτρας και να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.
2
2η μέρα: Μ. Σάββατο ΠΑΤΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΣΠΑΡΤΗ (330χλμ.)
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την αρχαία Ολυμπία, τη γενέτειρα των Ολυμπιακών Αγώνων. Επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο και στο μουσείο, και εν συνεχεία αναχώρηση για την πανέμορφη πόλη της Καλαμάτας, την πρωτεύουσα της Μεσσηνίας. Εδώ θα δούμε την παλιά πόλη με την ιστορική εκκλησία των Αποστόλων και θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για γεύμα εξ ιδίων. Επόμενος και τελευταίος σταθμός μας η Σπάρτη, πρωτεύουσα της Λακωνίας. Το απόγευμα, αφού τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, θα αναχωρήσουμε για να παρακολουθήσουμε την Αναστάσιμη λειτουργία. Στη συνέχεια θα δειπνήσουμε με παραδοσιακή μαγειρίτσα. Διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: Κυριακή του Πάσχα ΣΠΑΡΤΗ – ΑΡΕΟΠΟΛΗ - ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ– ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ (300χλμ.)
Πρωινό και αναχώρηση για τη θρυλική Μάνη, την ξερή γη με τους με τους παραδοσιακούς πέτρινους πύργους, η οποία απλώνεται από το Ακρωτήριο Ταίναρο και πάνω. Εδώ βρίσκεται η Αρεόπολη και το χωριό Διρός, με τα περίφημα σπήλαια Διρού, τα οποία θα θαυμάσουμε από κοντά. Συνεχίζουμε μέσω Γυθείου για να φθάσουμε στη Σπάρτη όπου θα μας περιμένει Πασχαλινό γεύμα. Το απόγευμα θα επισκεφθούμε την μεσαιωνική, βυζαντινή και βενετσιάνικη καστροπολιτεία, την πανέμορφη Μονεμβασιά, σμιλεμένη στον βράχο σαν γλυπτό. Χρόνος ελεύθερος για να περιηγηθούμε και να απολαύσουμε τον καφέ μας σ’ ένα κινηματογραφικό σκηνικό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
4
4η μέρα: ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΜΥΚΗΝΕΣ – ΝΑΥΠΛΙΟ - ΤΟΛΟ (160χλμ.)
Πρωινό και ξεκινάμε για την ερειπωμένη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, μια ιστορική πόλη που ισορροπεί, στον απόκρημνο Ταΰγετο, αγναντεύοντας από ψηλά τον λακωνικό κάμπο. Αναχώρηση για τις Μυκήνες όπου θα επισκεφθούμε τον αρχαιολογικό χώρο. Επόμενη στάση για περιήγηση στη γραφική πόλη του Ναυπλίου και στην Παλιά Πόλη (Ανάπλι) με τη σαγηνευτική γοητεία των πλακόστρωτων στενών. Πρωτεύουσα του νομού Αργολίδας και πρώτη πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους, το Ναύπλιο, όπου θα επισκεφθούμε το ναό του Αγίου Γεωργίου, το ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και θα ανεβούμε στον βράχο του Παλαμηδίου με την πανοραμική θέα. Το οδοιπορικό μας τελειώνει στο Τολό, ένα τουριστικό θέρετρο με πολλά μαγαζιά, ταβέρνες και καφέ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.
5
5η μέρα: ΤΟΛΟ - ΥΔΡΑ – ΣΠΕΤΣΕΣ – ΤΟΛΟ
Πρωινό και αναχώρηση για να επισκεφθούμε, προαιρετικά, µε τοπικό καράβι τα δύο πανέμορφα νησιά, Ύδρα και Σπέτσες. Άφιξη στην Ύδρα. Μπορούμε να επισκεφθούμε το Μουσείο της, όπου βρίσκονται εκθέματα από την εποχή της επανάστασης και τους Βαλκανικούς πολέμους. Στη συνέχεια αναχώρηση για τις Σπέτσες. Άφιξη και θα δούμε τη Ντάπια που βρίσκεται πάνω από το λιμάνι και το παλιό πυροβολείο του νησιού, μπορούμε να επισκεφθούμε το αρχοντικό της Μπουμπουλίνας, σε απόσταση 100 περίπου μέτρων από το λιμάνι. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο µας. Διανυκτέρευση.
6
6η μέρα: ΤΟΛΟ – ΑΡΧΑΙΑ ΕΠΙΔΑΥΡΟΣ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (670χλμ)
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για την Αρχαία Επίδαυρο, όπου θα επισκεφθούμε το μουσείο και θα θαυμάσουμε το αρχαίο θέατρο. Συνεχίζοντας, περνάμε από τον Ισθμό της Κορίνθου και καταλήγουμε στο κοσμοπολίτικο Λουτράκι όπου θα έχουμε χρόνο για καφέ και φαγητό. Συνεχίζοντας και αφού κάνουμε τις απαραίτητες στάσεις, άφιξη το βράδυ στην πόλη μας.
Σημείωση:
 • Στο 5ήμερο πρόγραμμα δεν πραγματοποιείτε η 5η μέρα.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 14/ΑΠΡ, 5 ημέρες
Ξενοδοχείο Διατροφή Εarly booking Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών 2ο παιδί έως 12 ετών Επιβ. Μονόκλινου Εορταστικά Θέα θάλασσα
ASTIR 4*, Πάτρα LAKONIA 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* Τολό Πρωινό 259 € 279 € 185 € - +85 € +55 € -
ASTIR 4*, Πάτρα DIOSCURI 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* Τολό Πρωινό 269 € 289 € 195 € - +95 € +55 € -
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 14/ΑΠΡ, 6 ημέρες
Ξενοδοχείο Διατροφή Εarly booking Δίκλινο Παιδί έως 12 ετών 2ο παιδί έως 12 ετών Επιβ. Μονόκλινου Εορταστικά Θέα θάλασσα
ASTIR 4*, Πάτρα LAKONIA 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* Τολό Πρωινό 299 € 319 € 209 € - +100 € +55 € -
ASTIR 4*, Πάτρα DIOSCURI 3* Σπάρτη EPIDAVRIA 3* Τολό Πρωινό 319 € 339 € 229 € - +115 € +55 € -
 
Περιλαμβάνει:
 • Μεταφορές με λεωφορείο τελευταίας τεχνολογίας
 • Διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία
 • Πρωινό
 • Έμπειρος αρχηγός
 • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάση του προγράμματος της εκδρομής
 • Ταξιδιωτική ασφάλεια & ασφάλεια αστικής ευθύνης
Δεν περιλαμβάνει:
 • Είσοδοι σε μουσεία & αρχαιολογικούς χώρους
 • Προαιρετικές εκδρομές
Σημείωση:
Στις αναγραφόμενες τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής που ισχύει από 1/1/2018, βάσει του άρθρου 53 του Ν. 4389/2016. Ο φόρος διαμονής επιβάλλεται ανά διανυκτέρευση ανά δωμάτιο σε όλα τα ξενοδοχειακά καταλύματα και θα ανέρχεται σε:
 • € 0,50 σε μονάδες ενός ή δύο αστέρων
 • € 1,50 σε μονάδες τριών αστέρων
 • € 3,00 σε μονάδες τεσσάρων αστέρων
 • € 4,00 σε μονάδες πέντε αστέρων.
Ο φόρος θα καταβάλλεται από τον πελάτη απευθείας στο ξενοδοχείο. Σε περίπτωση αλλαγής απόδοσης του φόρου διαμονής οι τιμές θα αναπροσαρμοστούν αναλόγως.

Γύρος Πελοποννήσου με 279€ 259€ / ανά άτομο

Ο τόπος που συνδυάζει με μοναδικό τρόπο ιστορία, πολιτισμό και φυσική ομορφιά σας περιμένει να τον ανακαλύψετε ξανά.

Διάρκεια
5, 6 ημέρες
Αναχωρήσεις
14/ΑΠΡ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Γύρος Πελοποννήσου για 5, 6 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 14/ΑΠΡ

SP5