Μοναδική εκδρομή Παρίσι – Disneyland 5 ημέρες.
Αναχωρήσεις: 25/ΟΚΤ
Λίγα λόγια για τον προορισμό:
Πόλη συνδεδεμένη με την κομψότητα, τους μεγάλους οίκους μόδας, τα αρώματα και τα καλλυντικά, την ρομαντική και ερωτική ατμόσφαιρα, τα διάσημα καμπαρέ, την όπερα, τα μουσεία, τις μπουτίκ κορυφαίων Γάλλων σχεδιαστών.
Μια πόλη που δεν την χορταίνεις ποτέ, κάθε φορά είναι σαν την … πρώτη φορά!
Ξεκινήστε από τις ιστορικές και γραφικές συνοικίες της “Πόλης του Φωτός”. Επισκεφθείτε τη Μονμάρτρη, στέκι του Πικάσο, του Μπρακ, του Λωτρέκ, περιπλανηθείτε στο Καρτιέ Λατέν, κέντρο της διανόησης και έδρα μερικών από τα πιο φημισμένα γαλλικά πανεπιστήμια και συνεχίστε τον περίπατό σας στο Σαιντ Ζερμαίν, μια ακόμη γραφική συνοικία του Παρισιού. Μην παραλείψετε το χαρακτηριστικότερο μνημείο της πόλης, τον Πύργο του Άιφελ. Με 300 μέτρα ύψος και 7.000 τόνους σίδερο, δεν μπορεί παρά να τραβήξει το βλέμμα ακόμη και του πιο αφηρημένου.
Την περιήγησή σας στο Παρίσι της τέχνης και των μνημείων θα ολοκληρώσει το Μουσείο του Λούβρου, το μεγαλύτερο του κόσμου, που εκθέτει 35.000 έργα τέχνης – μόλις δηλαδή το 8% των αποκτημάτων του, τα οποία υπολογίζονται σε 445.000 κομμάτια!
-
ΠροορισμόςΓαλλία, Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Παρίσι
-
Διάρκεια5 ημέρες
-
Αναχωρήσεις25/ΟΚΤ
-
Αναχωρήσεις απόΘεσσαλονίκη
-
Είδος ταξιδιούΟμαδικά ταξίδια
1η Μέρα | Θεσσαλονίκη – Παρίσι
2η Μέρα | Παρίσι – Ξενάγηση πόλης – Μουσείο του Λούβρου
3η Μέρα | Παρίσι – Νορμανδία (240 χλμ.)
4η Μέρα | Παρίσι – Επίσκεψη στη Disney.
5η Μέρα | Παρίσι – Πλατεία Βαστίλης – Μαρέ – Πτήση επιστροφής.
ΧΑΡΤΗΣ
Ξενοδοχεία | Κατ. | Διατροφή | Δίκλινο | 1o & 2o Παιδί | Επιβ. Μονόκλινου |
Tribe La Defence | 4* | Πρωινό | 860 € | 660€ | 320€ |
Ibis Berthier | 3* | Πρωινό | 860 € | 660€ | 320€ |
- Ένα ταξίδι… μια τιμή ! Όλες οι τιμές μας είναι ΤΕΛΙΚΕΣ και ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ τους φόρους αεροδρομίων
Transavia Θεσσαλονίκη - Παρίσι (Ορλύ) | 19.40-21.50 |
Ryanair Παρίσι (Μποβέ) - Θεσσαλονίκη | 18.25-22.15 |
- Όλες οι ώρες είναι τοπικές.
- Αεροπορικά εισιτήρια μετ'επιστροφής.
- Φόροι αεροδρομίου, επίναυλοι καυσίμων και ΦΠΑ : 145€
- Για την Transavia: Μια χειραποσκευή (55x35x25 εκ.) και μια μικρή τσάντα 40x30x20 εκ.(Συνολικά και οι δύο 10kg).
- Για την Ryanair μια αποσκευή 10Kg. με ροδάκια (55x40x20 εκ.) και μια μικρή προσωπική χειραποσκευή 5Kg. (40x20x25 εκ.).
- Tέσσερις (4) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας.
- Πρωινό καθημερινά.
- Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές με κλιματιζόμενο τουριστικό λεωφορείο, σύμφωνα με το αναλυτικό πρόγραμμα.
- Επίσημος αρχηγός / συνοδός του γραφείου μας.
- Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
- Δημοτικοί φόροι. Disney full day: 125€ (Περιλαμβάνει μεταφορά & είσοδο).
- Προαιρετική εκδρομή στην Νορμανδία: 70€.
- Μουσείο του Λούβρου: Ενήλικες: 50€ & το παιδί: 40€ (Περιλαμβάνει μεταφορά, εισιτήριο εισόδου, ξενάγηση και ακουστικά).
- Προαιρετική επίσκεψη στην Πλατεία Βαστίλης & Μαρέ: Ενήλικας: 15€ & το παιδί 2-12 ετών: 10€.
- Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα ή αναγράφεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.
- Ειδική ασφαλιστική κάλυψη για ακύρωση ταξιδιού λόγω ασθένειας COVID19: 20€.
- Ζητήστε αναλυτικότερες πληροφορίες