Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Διαμάντια Δαλματικών Ακτών

Επιστροφή

Διαμάντια Δαλματικών Ακτών

4 ημέρες με 209€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Διαμάντια Δαλματικών Ακτών 4 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 14/ΑΠΡ

 

 • Προορισμός
  Δυτική Ευρώπη, Ευρώπη, Κότορ, Κροατία, Μαυροβούνιο, Μπούτβα, Ντουμπρόβνικ
 • Διάρκεια
  4 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  14/ΑΠΡ
 • Αναχωρήσεις από
  Θεσσαλονίκη
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα : ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΤΙΡΑΝΑ - ΜΠΟΥΤΒΑ
Συγκέντρωση το πρωί και αναχώρηση με προορισμό το Μαυροβούνιο. Περνώντας από την Αλβανία θα δούμε τα Τίρανα με τα χαρακτηριστικά κτίρια που χρωματίστηκαν έντονα ώστε οι προσόψεις τους να θυμίζουν γιγάντιους καμβάδες pop art, στέλνοντας ένα μήνυμα αισιοδοξίας κι ανανέωσης. Επίσης θα δούμε τον μοναδικό ορθόδοξο ναό της Αναστάσεως έναν από τους μεγαλύτερους και πιο εντυπωσιακούς ορθόδοξους ναούς στα Βαλκάνια. Συνεχίζουμε για το Μαυροβούνιο και την Μπούντβα με τη μοναδική αρχιτεκτονική, τα δύο χιλιάδων χρόνων στενά της δρομάκια και τα όμορφα μικρά της καταστήματα. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και δείπνο.
2
2η μέρα: ΜΠΟΥΤΒΑ – ΚΟΤΟΡ – ΜΠΟΥΤΒΑ
Πρωινό στο χώρο του ξενοδοχείου. Αναχώρηση για το μεσαιωνικό Κότορ που είναι περικυκλωμένο από ένα τείχος το οποίο ανοικοδομήθηκε από τη Γαληνοτάτη Δημοκρατία της Βενετίας τον 14ο αιώνα. Ο Κόλπος του Κότορ, που είναι και το νοτιότερο φιόρδ της Ευρώπης, αλλά και η αρχιτεκτονική της παλιάς πόλης έχουν συμβάλει στην ανακήρυξή του ως Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς από την UNESCO. Θα περιηγηθούμε στο Ρωμαϊκό Καθεδρικό ναό του Αγίου Τρύφωνος του 12ου αιώνα, καθώς και στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου. Στη συνέχεια επιστρέφουμε στην Μπούτβα. Θα ξεκινήσουμε την περιήγηση της από την μαρίνα όπου είναι αραγμένα πανάκριβα πολυτελή γιοτ. Η μαρίνα βρίσκεται βόρεια της Παλαιάς Πόλης και από εκεί ξεκινά και η Σλοβένσκα Ομπάλα που είναι ο πεζόδρομος περιπάτου. Από εκεί θα περάσουμε την κεντρική πύλη των βενετσιάνικων τειχών για να επισκεφτούμε την Ακρόπολη που κτίστηκε κατά τον 15ο αιώνα στο νότιο τμήμα της Παλαιάς Πόλης, πάνω στα ερείπια παλαιών οχυρώσεων. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης. Το απόγευμα δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.
3
3η μέρα: ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ (προαιρετική εκδρομή) – Ξενάγηση πόλης - Game of Thrones Walking tour
Πρωινό και αναχωρούμε για το Ντουμπρόβνικ. Άφιξη και ξεκινάμε την ξενάγηση στην πόλη του Ντουμπρόβνικ που φυλάσσεται για περισσότερα από 1300 χρόνια, περιτριγυρισμένο από τα στιβαρά και καλοδιατηρημένα τείχη. Βρίσκεται υπό την προστασία της UNESCO και χαρακτηρίζεται ως μνημείο φυσικής ομορφιάς και πολιτιστικής κληρονομιάς. Τα κυριότερα αξιοθέατα που θα δούμε μέσα στην παλιά πόλη είναι ανάκτορα σπουδαίας αρχιτεκτονικής, όπως ο μητροπολιτικός ναός του προστάτη της πόλης, Αγίου Βλασίου, με τον μαρμάρινο οπλισμένο ιππότη στην πλατεία του, η μεγάλη κρήνη του Ονοφρίου, το φραγκισκανό μοναστήρι με την εκκλησία του Σωτήρος και το παλαιότερο φαρμακείο της πόλης από την εποχή της δημοκρατίας της Ραγούζας. Δεν θα παραλείψουμε να δούμε τον πύργο του Ρολογιού και τη μικρή κρήνη του Ονοφρίου, καθώς και το Μέγαρο Σπόντζα. Τέλος θα επισκεφτούμε σημεία που γυρίστηκε η πολύ επιτυχημένη σειρά Game of Thrones. Αναχώρηση για την Μπούτβα. Άφιξη στο ξενοδοχείο και δείπνο.
4
4η μέρα: ΜΠΟΥΤΒΑ – ΛΙΜΝΗ ΟΧΡΙΔΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Πρωινό και αναχώρηση για την επιστροφή μας. Θα περάσουμε από τις όχθες της λίμνης Οχρίδας με τα πεντακάθαρα νερά και την πλούσια πανίδα και μέσω Πόγραδετς θα φτάσουμε στα σύνορα της Κρυσταλλοπηγής για να επιστρέψουμε το βράδυ στην πόλη μας.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 14/ΑΠΡ, 4 ημέρες
Ξενοδοχεία Διατροφή Δίκλινο Παιδί Επιβ. Μον
BRACERA 4* Ημιδιατροφή 229 € 149 € 90 €
Περιλαμβάνει:
 • Τις μεταφορές µε λεωφορείο του γραφείου µας
 • Περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Συνοδό του γραφείου µας
 • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο της επιλογής σας
 • Ημιδιατροφή
 • Δωρεάν χρήση του spa center που διαθέτει το ξενοδοχείο
 • Ασφάλεια αστικής επαγγελµατικής ευθύνης
 • Φ.Π.Α.
Δεν περιλαμβάνει:
 • Εισόδους μουσείων, αρχαιολογικών χώρων και ότι αναφέρεται στο πρόγραµµα ως προαιρετικό.
Checkpoints & δημοτικοί φόροι:
 • 15€ ανά άτομο
Προαιρετική εκδρομή στο Ντουμπρόβνικ:
 • 30€ ενήλικας – 20€ παιδί έως 12 ετών (ελάχιστη συμμετοχή 25 άτομα )

Διαμάντια Δαλματικών Ακτών με 209€ / ανά άτομο

Μπούντβα - Κότορ - Ντουμπρόβνικ - Τίρανα

Διάρκεια
4 ημέρες
Αναχωρήσεις
14/ΑΠΡ
Αναχωρήσεις από
Θεσσαλονίκη
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Μοναδική εκδρομή Διαμάντια Δαλματικών Ακτών 4 ημέρες.

Αναχωρήσεις: 14/ΑΠΡ

 

SP5