Θεσσαλονίκη   2310 256555| Αθήνα210 3605551 |Ας μιλήσουμε για ταξίδια!

Back to top
 

Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν

Επιστροφή

Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν

4 ημέρες με 199€ ανά άτομο

Μοναδική εκδρομή Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν για 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ

 

 • Προορισμός
  Ελλάδα, Καϊμακτσαλάν, Λουτρά Πόζαρ, Μακεδονία
 • Διάρκεια
  4 ημέρες
 • Αναχωρήσεις
  27/ΟΚΤ
 • Αναχωρήσεις από
  Αθήνα
 • Είδος ταξιδιού
  Ομαδικά ταξίδια
1
1η μέρα
Αναχώρηση 08:00, στάση στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου και της ΛΑΡΙΣΑΣ και η διαδρομή μας συνεχίζεται για να καταλήξουμε στο ξενοδοχείο μας, στο ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, πολύ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ, (Λουτρακίου) που βρίσκονται στην Αλμωπία, 13χλμ. βορειοδυτικά της Αριδαίας, στους πρόποδες του Καϊμακτσαλάν. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Πρώτη επίσκεψη - γνωριμία με την περιοχή των ιαματικών λουτρών και ακολουθεί τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και διανυκτέρευση.
2
2η μέρα
Το πρωί μπορούμε να κάνουμε λουτροθεραπεία, στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη η στη μεγάλη πισίνα και αμέσως μετά να πάρουμε το πρωινό μας, ξεκινώντας έτσι ευχάριστα και συναρπαστικά την ημέρα μας. Λίγο αργότερα θα επισκεφθούμε την πόλη της Έδεσσας με τους ομώνυμους καταρράκτες, ενώ το μεσημέρι θα βρεθούμε στο πάρκο του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ, πανελλήνιο τουριστικό κέντρο αναψυχής μόλις 3 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της Νάουσας. Γεύμα προαιρετικά και νωρίς το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας, χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία, δείπνο, διανυκτέρευση.
3
3η μέρα
Λουτροθεραπεία, πρωινό και επίσκεψη στον οικισμό του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ με τη μοναδική θέα στη ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ, ενώ λίγο αργότερα θα βρεθούμε στο γνωστό παραδοσιακό οικισμό του ΠΑΛΑΙΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, όπου θα έχουμε χρόνο για περιπάτους και γεύμα προαιρετικά σε μια από τις γραφικές ταβέρνες του χωριού. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, ξεκούραση και χρόνος ελεύθερος για λουτροθεραπεία. Δείπνο, διανυκτέρευση.
4
4η μέρα
Πρωινό και αναχώρηση για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΟΥΜΕΛΑ στη μαγευτική καταπράσινη περιοχή του Βέρμιου. Το μοναστήρι ιδρύθηκε από τους Ποντίους από όπου και έφεραν την ιστορική εικόνα της Παναγίας. Επίσκεψη, προσκύνημα και ακολουθεί στάση - επίσκεψη στην πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ. Συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

ΧΑΡΤΗΣ

Τιμές & Παροχές
Τιμή ανά άτομο Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ, 4 ημέρες
Δίκλινο Επιβ. Μονόκλινου Παιδί εώς 12 ετών σε τρίκλινο
199 € 60 € 185 €
Περιλαμβάνονται:
 • Εκδρομές – περιηγήσεις με σύγχρονο πολυτελές λεωφορείο.
 • Διαμονή, (3) διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PHILOXENIA 3* στην περιοχή ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ κοντά στα ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ.
 • Τρία πρωινά και τρία δείπνα.
 • Αρχηγό – συνοδό.
 • Φ.Π.Α. & Φόρος διαμονής.

Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν με 199€ / ανά άτομο

Πάρκο Αγίου Νικολάου - Έδεσσα - Παναγία Σουμελά

Διάρκεια
4 ημέρες
Αναχωρήσεις
27/ΟΚΤ
Αναχωρήσεις από
Αθήνα
Είδος ταξιδιού
Ομαδικά ταξίδια

Ταξίδι ιδανικό για όσους αναζητούν:

Μοναδική εκδρομή Λουτρά Πόζαρ – Χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν για 4 ημέρες.

Αναχώρηση: 27/ΟΚΤ

 

ΑΤ5